Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeertyyyu__

Czy Wasi 25- 27 letni faceci też grają w gry komputerowe?

Polecane posty

Gość eeertyyyu__

Jak ja słyszę, że mój facet gra sobie z kumplem w grę przez neta kilka godzin do późnej nocy to mnie to jakoś odrzuca.. tzn dla mnie to takie dziecinne umawiać się z kumplem na granie. A dla Was? Wiem wiem, każdy ma prawo żyć jak chce, ale czy to nie dziwne, że dorośli faceci umawiają się na "grę w kompa"? Dla mnie to żałosne, że faceci, którzy mogliby mieć dzieci tak się zachowują.. ale może to ja przesadzam, każdy w końcu może mieć jakieś hobby.

Gość parappapa
mój grał jeszcze kilka lat temu, teraz ma 25 lat, pracuje 12 godzin dziennie i nie w głowie mu już gierki :)

Mój też gra, a ja na drugim kompie.Lubię gry, szczególnie z odpowiednim klimatem, ale strzelczankami nie pogardzę. W tym czasie facet gra w L4D2 internetowo :) Nawet mi proponował bym zagrała z nimi, ale nie lubię zombiaków i aż tak brutalnych scen :)

Gość oboje z mezem gramy
w gry online (lineage2, aion), wiem, ze maz czeka na KOTORa online i pewnie przepadnie wtej grze jak tylko ona wyjdzie. nie, nie uwazam tego za dziecinne. to nie sa gry dla dzieci, a jest calkiem sporo osob, ktore na grach zarabiaja swietne pieniadze. i pewnie nie slyszalas o olimpiadach gier, prawda? aha, oboje mamy po 30 lat, nasi znajomi (i to calkiem sporo kobiet, takze mam z kim pogadac tez o innych rzeczach nie tylko grach) tez grywaja w gry online. i cieszy mnie to ze gry nas lacza; zdecydowanie lepiej jak siedzi w domu i gra relakusjac sie niz ...'dorosle' przesiaduje z kumplami w barze ogladajac mecz :P

Gość mam 30 lat, lubie przygodówki
:)

Gość nie gra a gdyby gral w zyciu
nie zareczylabym sie z nim ani nie wyszkabym za takiego gracza za maz

moj nie gra i bardzo sie z tego ciesze bo juz kiedys chodzilam z takim dzieckiem i to jest zalosne...

Gość ojjjjejjjjku
moj gra na PS3 i mi to nie przeszkadza ja w tym czasie czytam ma27lat

Mój ma "dopiero" 20 i pomimo tego, że ostatnio ma dużo pracy, na gierkę czas zawsze znajdzie...:/

Gość niestety tak, graał
i gry były najważniejsze, nic więcej się nie liczyło, tylko gry - nie potrafiłam tak wytrzymać zbyt długo , bo zaniedbywał wszytsko z powodu właśnie tych gierek on-line. Miał 25 lat mieszkaliśmy razem, rozstaliśmy się - ciężko być z kimś, kto w ogóle nas nie dostrzega, a schodząc z kompa na pół godizny dostaje białej goraczki i chodzi wściekły. Teraz mam uraz - może niepotrzebny do wszelkich graczy.

Gość 25- 27 letni faceci
Badanie z listopada 2005 (Nielsen Active Gamer, na podstawie odpowiedzi 2 000 graczy) ukazało, że rynek w Stanach Zjednoczonych jest zróżnicowany. Wiek grających mężczyzn waha się od 25 do 40 lat. Ze względu na gry w telefonach komórkowych liczba osób wg podziału na płeć jest mniej więcej taka sama. Dziewczyny są zainteresowane graniem w różne gry sieciowe, które oferują bardziej społeczne doznania, a mała grupka młodszych dziewczyn gra w agresywne gry, które określa się tradycyjnie "grami dla mężczyzn". Największe grupy fanów odnotowane zostały w przypadku gier RPG. --------------------------------------------------------- Średnia wieku gracza to 32 lata - Imperium gier - WP.PL 28 Maj 2010 ... Grupa NPD, zajmująca się badaniami rynku, przeprowadziła ankietę wśród graczy, z której wynika, że średni wiek gracza to 32 lata. gry.wp.pl/wiadomosci/srednia-wieku-gracza-to-32-lata,47586,1.html - Kopia -------------------------------------------------------------- Zamykam

Gość taa niedobra pupa
Mój facet nie grał raczej, ale siedział cały dzień przy kompie i tak. Ja za to lubie grać, mimo że jestem po 30...

Gość parappapa
Ja za to nie pracuję i całymi dniami siedzę na telefonie :classic_cool: grunt to se chłopa wytresować :D

W sumie to nie wiem co gorsze, grać, czy mieć inne nałogi. Osobiście chciałbym mieć "bardziej męskie" hobby np restauracja silników zabytkowych typu V.

Gość agrafe
Mój mąż jest starszy i gra, ja się mieszczę w przedziale i też mi się zdarza ;) Nie przeszkadza mi to, nie jest uzalezniony i traktuje to jako normalna rozrywkę (jedną z wielu, na pierwszym miejscu na szczęście jestem ja, a potem książki). Ja grałam w WoWa (długo i namiętnie), potem się przerzuciłam na przygodówki w stylu Vampire Story, czasem zabiję zombiaka, czasem grupę niegrzecznych potworów. Życie ;)

Gość -Halyna--
Srednia wieku gracza jest zdaje sie ponad 30 lat. Moj facet ma 35 i gra! Ja mam 33 i tez gram :D Po prostu my jestesmy pierwsze pokolenie graczy, zaczynalo sie od tych smiesznych telewizyjnych z badziewnymi joystickami... Granie chyba nam sie kojarzy z dziecinstwem :)

Gość teeerrra
ja mam 33, i tez gram, i moj facet tez.

Gość mlkoiu
moj ma 46 lat i ciagle gra... mamy osobne kompy a najgorsze to zielone imperum, trawian itp. wstaje w nocy by klikać, pomijając ze spac idzie o 3:00

Gość mkloim
zaczynalismy od commodore 64- kupowane w pewexie, gru były na tasmach magnetofonowych....

Gość najdziwniejszy....
no tak, powinien chodzic z kumplami na piwo i z toba na imprezki, zebys mogla nowy ciuch pokazac :D

Gość asdfghjkl;tyu
my z moim 24 lata mamy i oboje gramy. ps3, strzelanki na kompie, rpgi, mmo (aion). no i nie wyobrazam sobie byc z jakims kolesiem ktory nie gra. moj ojciec gra od zawsze... to rozwija wyobraznie. i wiele gier nie jest wcale dla dzieci bo sa trudne + po angielsku (aion). Raz jeden umowilam sie z facete ktory nie gra w gry i byl beznadziejnie nudny- nawet nie wiedzial co to a krytykowal... wiec kazdy lubi co innego;-)

Gość najdziwniejszy....
a ja mam jeszcze pytanie w takim razie czy czytanie ksiazek jest niemeskie i nudne? :D

Gość wiadro gwoździ
czytanie książek jest sexy!

hehe, wiadomo - z facetami jak z dziećmi... tylko im się zabaweczki zmieniają :P a jak widać to nawet nie do końca zmieniają :) mój tato jest grubo po 40, i gra kilka razy w tygodniu ;p to samo mój brat... plusem tego jest to, że łatwo jest im kupić prezent - najchętniej grają w gry akcji ( tzn coś tego typu http://www.swiatekgier.pl/akcji-c-1_55.html?sort=4d ). Co do książek, to ja czytam, mój brat też, ale tato już na przykład średnio ;p a że niedługo ma urodziny to znów będzie trzeba coś ciekawego wybrać... ;P

Gość o nieeee xD :D
Mój też gra ma 30 lat :P choć nie ukrywam że też gram :D A w domu mam chyba wszystkie dostępne na rynku konsole od PSP po jakies nintendo Ps3 etc .... ale mąż informatyk to ma tam swoją manie i mi to nie przeszkadza Bardziej irytuje mnie stale powiększający się zasób komputerów w moim domu ...

Gość onakosha
sama napierdalam :classic_cool: aktualnie w Runes of Magic :D

Gość moj ma 30 lat i gra czasami
:) nie przeszkadza mi to bo i on nie przesadza, traktuje to jako rozrywke