Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETY WEJDŹCIE I POMÓŻCIE!!!

KOBIETY WEJDŹCIE I POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

już sama nie wiem co mam myślec! dokładnie 15 dni temu robiłam test owul.i wyszły 2 ciemne kreski oznaczające owulację.test robiony wieczorem a rano doszło do zbliżenia.wszystko było ok,dziś zrobiłam testy ciążowe-test zabarwił się cały na różowo,potem lekko zbladł,kreska kontrolna pojawiła się ciemna, a ciążowa ledwie widoczna różowa.myślałam że mam jakieś omamy i zrobiłam 2 testy przed spaniem dziś rano,i jeden o 16 jak wstałam z pierwszego moczu-wszystkie testy zachowały się identycznie. ponadto poracuję na noc,więc żyję w innych godzinach,i zauważyłam że w pracy boli mnie brzuch jak przed okresem od ok 3 dni.bolał mnie również dziś rano jak szłam spac.innych objawów narazie nie mam. czy któraś miała podobnie? czy na teście były ledwiutko widoczne kreski które potem okazały się synem lub córką? JUŻ NIE WIEM CO MAM MYŚLEC!!! ps. czy wrażliwośc na zapachy może pojawic się tak wcześnie???

uppp :(

Kobieto jestes w ciazy. Tez mialam blade kreski na poczatku, nawet w dniu spodziewanej @ nie byla ciemna dopiero po kilku dniach. wrazliwosc na zapachy tez jest sygnalem. z tego co piszesz to do zaplodnienia doszlo ok 2 tyg temu wiec masz juz objawy

Gość moketeee
jesteś w ciąży na pewno. gratuluję.

stosunkowo niedawno bo na koniec kwietnia odstawiłam tabletki anty, ostatni okres miałam 8.06 dośc obfity,4 dniowy.w dniu spodziewanego okresu tj. około 8-9 lipca robiłam test ciążowy wyszedł minus. i teoretycznie znów jakoś teraz na dniach powinnam dostac @. dziś robiłam testy tak jak pisałam 2 rano i 1 jak wstałam i wyszła bledziutka kreska ciążowa.

często spotykam się też z opiniami że niewielkie krwawienie może oznaczac zagnieżdzanie się. ja nie miałam ani kropli żadnej krwi od 8 czerwca,od ostatniej @.

odpowie ktos jeszcze?

Gość fty
To normalne, że test najpierw robi się cały czerwony i kolor "przechodzi" , po czy zostawia kreski (albo kreskę) ;) Gratuluje mamusiu!!

matko jedyna..ale dzis dziwny dzien...

Gość zostalam mamą
U mnie było tak samo. Dziś mam ślicznego syneczka :D

ja się cieszę , bo ja i mąż chcemy miec dziecko. tylko jak dziś zobaczyłam ciążową kreskę taka bledziunią to oblałam się zimnym potem zes strachu i doslownie poczułam jak moje życie szybko się zmieniło. mimo że nic jeszcze nie czuję,nic po mnie nie widac,tylko ta marniutka kreseczka na coś wskazuje...

Gość Kobietki wejdzcie i pomozcie
Jakos dalej nie mam zaufania do tej bladej kreski,moze dlatego ze niechce sie zbyt wczesnie rozczarowac.w poniedzialek ide do ginekologa,pewnie na rutynowym badaniu nic jeszcze nie wyjdzie,a we wtorek mam usg dopochwowe.jesli jednak jestem,to bedzie 15 dzien.czy usg moze cokolwiek pokazac?

Gość hslllllooo
upppppp

Gratulacje :) Mam nadzieję że niedługo sama się przekonam jakie to musi być cudowne uczucie zobaczyć dwie kreski- dla mnie może być blada nieważne byleby tylko była... Uważaj na siebie i fasolke :)

Gość WEJDŹCIE I POMÓŻCIEEE
miałam wątpliwości co do tych kresek ale dziś mąż kupił mi test ClearBlue Digital i wyszedł śliczny napis PREGNANT 2-3 więc teraz już wątpliwości nie ma.co chwilę spoglądam na test i nie mogę w to uwierzyc! w poniedziałek idę do gina dowiedziec się co i jak ze sobą robic,we wtorek na usg(usg akurat z innych powodów niż ciąża) bo dostałam skierowanie na usg od endokrynologa. muszę powiadomic również endan o ciąży bo wykryto u mnie niedoczynnośc tarczycy-czy da mi na to jakieś leki,czy tarczyca sanma się naprawi. a więc spojrzę jeszcze raz na napis pregnant 2-3 i oficjalnie dołączam do grona ciężarówke :D