Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trolllom mówimy nie

Czy istnienie szczęśliwych małżeństw to fakt czy mit?

Polecane posty

Gość trolllom mówimy nie

Czy takie w ogóle istnieją? Czy związek dwojga ludzi, którzy poznali się przez internet i dzieli ich spora odległość ( np.Przemyśl- Poznań) lub 1 osoba mieszka w Polsce a druga mieszka i pracuje za granicą; jest w ogóle możliwy i może mieć jakiś szczęśliwy finał - pt. wspólne zamieszkanie, ew. ślub, zależnie od przekonań. Czy to tylko taka iluzja, między bajki włożyć ? Nigdy nie byłam zwolenniczką poznawania ludzi przez internet, ale od 2 lat jestem sama i zaczynam rozpatrywać takie sposoby nawiązywania znajomości i zastanawiam się, czy to w ogóle warto zaczynać i co zrobię, gdyby taki człowiek pracował np. w Niemczech czy Francji i tam mieszkał. Lub mieszkał 400 km ode mnie. Mam 30 lat, poprzedni związek 5 letni rozpadł się z powodu zdrady - jego.

najlepiej być łądna i miec jak najwiecej facetó koło siebie, wtedy jeden o drugiego bedzie zazdrosny, a że faceci "lubią gonić za króliczkiem" niegydn ie bedziesz sama: na stare lata warto przejsc na homo seksualizm i zapoznać sie z równiez stara lesbijka :) innej szansy nie widze :) 🖐️)))

Gość trolllom mówimy nie
A co jak ładna nie jestem? Gdybym była - ex by mnie nie zdradził przeciez. Na homoseksualizm się nei przerzucę, bo to nie w moim typie, wolę samotność niż desperację, a o wianuszek mężczyzn ciężko, bo nikt się koło mnie nie kręci - trudno kogoś poznać siedząc po 8 godzin w pracy i dojeżdzająć kolejne 2 ... Dlatego pomyślałam o sieci.