Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooooka dziewczyna

Dziewczyny co Wy na to:)

Polecane posty

Jestem kobietą. A moim argumentem jest to, że jak wiadomo kobiety i mężczyźni myślą inaczej i muszą nawzajem się UZUPEŁNIAĆ. Jeśli na forum są ludzie obojga płci to wtedy jest ROZMOWA, a jak wszyscy na około by sobie przytakiwali to, to już nie jest rozmowa tylko jakaś grupa wzajemnej adoracji o wąskich horyzontach myślowych. A co się tyczy hamstwa to płeć o tym nie decyduje- bo wśród kobiet też to ma miejsce

A co się tyczy hamstwa to płeć o tym nie decyduje- bo wśród kobiet też to ma miejsce podobna zasada dotyczy ortografii :-) ps. z trescia postu sie oczywiscie zgadzam

Jakby tu były same kobiety to dopiero byłby rynsztok :) Twoja krucjata autorko jest skazana na porażkę, o czym zapewne wiesz. Więc mniemam, że chciałaś się tylko wygadać.

ok w pewnym sensie podzielam argument i stad moja propozycha by odpowiadac tym ktorzy maja naprawde cos do powiedzenia Wiele osob wypowiadalo sie o szerzacym sie tutaj chamstwie - zrobmy tak by bylo go jak najmniej:)

Gość niestety znów facet
DROGA PANI, niebieskooooka brunetko - BLONDYNO, "nie wiem dlaczego piszesz do mnie blondyno" - ależ ja nie piszę blondyno a BLONDYNO. I rozumiem, że tylko prawdziwa BLONDYNA nie łapie tego co piszą inni; ona nie łapie wielu innych rzeczy. 1. "zawsze na tym forum znajdzie sie meski ktos kto Cie obrazi" - czyżbyś nie dostrzegała, że nie tylko męskie "ktosie" obrażają???? 2. "Nekromanta: K czy M?" - tylko dla BLONDYNY ważniejsze od tego co kto mówi jest to czy jest K czy M. 3. "mam kolejny pomysl: topici tytulowac zwracajac sie do zenskiej publicznosci np "co byscie zrobily na moim miejscu?" a nie "zrobili" albo wrecz tytulowac "mam pytanie do kobiet: (i tu topic)" - tylko BLONDYNA może wyskoczyć z NOWYM pomysłem, który przecież funkcjonuje OD ZAWSZE.

tak tak tak wiem mezczyzni ze bedziecie sie bronic:) ale w mysl swej zasady nie odpowiadam pomaranczowym mezczyznom, chyba ze maja cos sensownego do powiedzenia i na tym skonczmy:)

chyba topici zaklada sie po to by zwrocic czyjas uwagę:)

i jak widac potwierdza sie zasada kto jest naczelnym obiektem do wywalenia z forum. Spojrzcie tylko na przebieg tej dyskusji, kto uzywa słow malo konstruktywnych i nic nie wnoszacych, drwi, nie odroznia rzeczy malo znaczacych od waznych, kto pisze po jednym zdanku ktore zajmuje tylko miejsce? chyba wszystkie wiemy:)

Oczywiście nie płci męskiej Oczywiscie:)

zs jak do Ciebie nic nie dociera to znize sie do twojego poziomu i odpowiem jednym zdaniem w Twoim stylu bo wlasciwie caly czas powielasz nastepującą mysl: hahahaha hahahahaha ojejku jejku jejku jejku tyle mam do powiedzenia ze az szok:)

Gość wyjatkowa kobiecinka
hahahaha hahahahaha ojejku jejku jejku jejku tyle mam do powiedzenia ze az szok hahahahahahaaahahahahahaah:D:D:D:D:D:D idealnie:)

ale zdajesz sobie sprawe z tego, ze sie osmieszasz czy jeszcze nie do konca? wyskakujesz z jakims absurdalnym apelem, szukasz wsparcia, otrzymujesz od dziewczyny argumenty negujace twoja teze, twierdzisz, ze w sumie to sa ok, wiec korygujesz kurs, otrzymujesz konkretne argumenty (nie, to nie byla obrona) od jakiego kolesia, to wyskakujesz z idiotycznym tekstem o nieodpowiadaniu pomaranczowym mezczyznom niunia, what is your problem? :-) chcialas gdzies zablyszczec i jakis facet cie przycmil czy o co chodzi?

wow! zaprezentowales jakis poziom wypowiedzi:) czesc sie zgadza czesc nie - jak zwykle argumenty niestety znowu faceta jestem w stanie zrozumiec i odpowiadam jak sie z czyms zgadzam a jak sie nie zgadzam to albo pisze ze sie nie zgadzam albo nie odpowiadam. Oczekuje nawrocenia tego portalu za wszelka cene, poprawy jego jakosci, wszystkim byloby lepiej, no i szukam ew. rysy portalu, skoro sie nie zgadzasz z jednoscia plci to podpowiedz jakies inne rozwiazanie.

Oczekuje nawrocenia tego portalu za wszelka cene, poprawy jego jakosci, wszystkim byloby lepiej, no i szukam ew. rysy portalu, skoro sie nie zgadzasz z jednoscia plci to podpowiedz jakies inne rozwiazanie. to jest tak oczywiste, ze az krepujace do pisania: 1. moderacja z prawdziwego zdarzenia 2. rejestracja nickow z kontem i potwierdzeniem maila

swietnie - wiec jak tego dokonac? bo jak narazie sodoma i gomora

Gość martynkoska24
NIEBIESKOOKA masz 100% racji!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to mozliwe żebynaforum KOBIECYM i tylko kobiecym siedzialo tylu facetów..wcale nie sa potrzebni i tylko sie osmieszają, rozumiem wejśc z czystej ciekawości, z nudow raz czy dwa, posmiac sie ale oni tu siedza cały czas, siedzą, czytaja watki z wypiekami na twarzy, zakladają swoje, są przemądrzali, wyśmiewają sie z kobiet, poniżaja kobiety na naszym własnym kobiecym forum..są płytcy, bez pasji bez polostu, zamiast siedziec na forum motoryzacyjnym, zamiast ogladać gole babki lub lukac na ogolnopolskie strony i dowiadywac się ciekawych rzeczy siedzą tutaj gnidy jedne. Chce sobie porozmawiac z kobietami tylko, chcę pogadac o miesiączce, o bólach porodowych o tym, że mam mały biust, chce schudnąć z okolic brzucha i ud, jestm zazdrosna o faceta, wczoraj nie zadzwonił ble ble ble itp itd i co?? gdy tylko się pytam o cos co dla mnie jest istotne a dla innych niekoniecznie zaraz dostaje szydzącą odp od samca ktory kompletnie nie ma w sobie odruchów empatycznych i umiejętności wczucia się w sytuacje drugiej osoby......PO CO TU SIEDZICIE?????? TO WY WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to nasze forum...forum kobiece, po co się błażnicie.....jezuuuu gdyby mój facet 80% wolnego czasu spędzał na forum kobiecym zabrałabym go do psychologa/ psychiatry bo to nie jest normalne!!!

Gość martynkoska24
A dziewczyny ktore ludza sie że to interesujący męzczyźni, whcodza z nimi w dyskusję, flirtują, staraja się przypodobac...głupie jesteście kochane....jestem w pełni przekonana że wszyscy mężczyźni tutaj wyjątkowo nieatrakcyjni fizycznie nie wspominając o znaczym ograniczeniu jesli chodzi o zaintereswania i pasję. Spotkając kogos takiego w realu wzdrygnęłybyście się tylko...a fe!

martynoska24 mój sie nasmiewa z tych mezczyzn ktorzy siedza na tym forum:) ostatnio mowi do mnie "to musza byc geje albo desperaci zeby z babami o babskich sprawach tyle czasu gadac" juz nie mowiac o poziomie rozmowy.. Ja tez mialam niejednokrotnie babski problem i nie potrzebowalam odpowiedzi mezczyzn.

zs nie bede sie ujawniac poki nie czuje sie tu bezpiecznie naucz sie pierwszej zasady popranej komunikacji - nie oceniaj

Gość martynkoska24
otóz to kochana otóz to, ja równiez zyczyłabym sobie porozmawiania tutaj z samymi kobietami o naszzych kobiecych sprawach ale te mameje muszą zawsze wtrącic 5gr. tak jakby nie mogli poogladac sobie aut na all albo ciekawych męskich filmików na youtube.

za pomysłem będzie na pewno banda hipokrytek, które będą uprawiać swoje autokreacje, spokojne i nie niepokojone przez nikogo, kto mógłby napisać "co Wy głupie baby pierdolicie" bo często inaczej się tego ująć nie da... a co do środowiska samych kobiet... gdyby nie my (w ujęciu ogólnoświatowym) to cywilizacji już dawno by nie było.... i nie chodzi o rozmnażanie prawda jest taka o kobietach, że tylko kobiety potrafią naprawdę się nienawidzić, tylko kobiety będą się zwalczać bez względu na koszty, sens i swoje własne straty i tylko kobiety zrobią absolutnie wszystko, by sobie albo komu coś udowodnić.... Czyli - usuńcie facetów, czeka Was mały, kafeteryjny armagedon :D

Gość martynkoska24
moj facet kiedys przypadkowo zajrzał w komp na otwartej stronie zycie uczuciowe i przeczytał pare wątkow...jego reakcja była taka...jezuuu kochanie na jakich ty głupotach siedzisz....to juz naprawde musiałas sie nieżle nudzić ;D

niebieskooooka dziewczyna zs nie bede sie ujawniac poki nie czuje sie tu bezpiecznie naucz sie pierwszej zasady popranej komunikacji - nie oceniaj hipokrytka pierwszej wody :-) one zawsze "stwierdzaja fakty" inni - oceniaja :-)