Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooooka dziewczyna

Dziewczyny co Wy na to:)

Polecane posty

No cos Ty Cicho baby Na forum o samochodach itp nie ma takiego rozpasania pola do popisu Ha! Czyli jednak wchodziliśmy na "męskie" fora , bo nikt chyba nie zaprzeczy, że kobiety traktują auta wyłącznie użytkowo. Nie interesuje ich np. aerodynamika nadwozi i wszelkie techniczne subtelności motoryzacji. Niebieskooka, sorry, ale to wygląda tak - ja sobie będę szalała na męskich forach, a wam od moich wara! Z resztą nie boicie się, że jeśli już udałoby się Wam przepędzić chłopów, to znaleźliby sobie inne miejsce, w którym mogliby knuć spiski?

Mam czarna xwke a jak się forum popsuje to co ? spokojna Twoja :)

Cicho baby Ja nie wchodze akurat chyba ze potrzebuje czegos dla siebie, np kupic auto i dowiedziec sie o cenie, ale roznica polega na tym ze nikogo tym nie krzywdze:)

no niestety ewidentnie sa mezczyzni ktorzy nie powinni tu byc, a dlaczego wiadomo - i do nich zaliczam ZS, Regresa oraz Dominika1000

Czyli jednak wchodzisz. Motywacja nie ma tutaj większego znaczenia. A tak swoją drogą nikt na tym forum fajniej nie skrzywdzi kobiety niż inna kobieta, więc przypisywanie zła mężczyznom jest "lekką" przesadą.

Ba o ZS'ie Metallica napisała onegdaj piosenkę - the thing that should not be, ale ponieważ już jest to trudno, trzeba jakoś przeboleć.

a duzo lez juz wyplakales baobabie? Nie pochlebiaj sobie. To była rada do Koleżanki Niebieskookiej.

Z resztą może jakieś poczucie humoru ci się przy mnie wyrobi. hahaha posmialismy sie i teraz: na pewno naprawde zreszta na razie:-)

posmialismy sie i teraz: na pewno naprawde zreszta na razie Dobra, ale jak to się ma do upośledzonego poczucia humoru?

Gość gość
A jak odróżnić faceta od kobiety online? :) Przecież wtedy będą zakładać żeńskie nicki :)

Dziewczyny to widac slychac i czuc ze kobieta jest kobieta a mezczyzna mezczyzna w sposobie pisania w tym przypadku:)

Gość niestety znów facet
DROGA PANI, niebieskooooka brunetko - BLONDYNO, "Pytasz gdzie jest granica chamstwa? Albo granica konstruktywnej dyskusji?" Jeżeli będziesz miała świadomość co znaczy "konstruktywna dyskusja" i taką podejmiesz to zapewniam Cię, że zdecydowana większość dyskutantów nie przekroczy granicy chamstwa bez względu na to gdzie ją postawisz..... Jeżeli zaczynasz dyskusję od słów "Żebyśmy wykopały facetow z tego portalu" to dla mnie (FACETA) przekroczyłaś WSZELKIE GRANICE, dając mi tym pretekst do przesunięcia moich granic.

ok widze, ze nieodpowiadanie mezczyznom juz procentuje:) zs np odpowiadaja Panowie, wiec mam kolejny pomysl: topici tytulowac zwracajac sie do zenskiej publicznosci np "co byscie zrobily na moim miejscu?" a nie "zrobili" albo wrecz tytulowac "mam pytanie do kobiet: (i tu topic)"

Drogi facecie w drodze wyjatku odpowiem:) Nie zgadzam sie z Toba, zawsze na tym forum znajdzie sie meski ktos kto Cie obrazi niezaleznie od tego jak dobry dajesz przyklad i jak bardzo starasz sie wprowadzic dyskusje na wlasciwe tory.

i nie wiem dlaczego piszesz do mnie blondyno

Nekromanta: K czy M? A jesli K to poprosze o argumenty

zawsze na tym forum znajdzie sie meski ktos kto Cie obrazi niezaleznie od tego jak dobry dajesz przyklad i jak bardzo starasz sie wprowadzic dyskusje na wlasciwe tory. oczywiscie takich osobnikow plci zenskich zwyczajnie nie ma na forum, ba! nie ma na swiecie! :-)

zs jakbys uwaznie czytal to bys doczytal co mam na mysli - pisalam wczesniej o warunkach