Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooooka dziewczyna

Dziewczyny co Wy na to:)

Polecane posty

warrant przeciez znam psychikę kobiecą wiem jakie okropne są baby, w pracy lepiej mi sie pracuje z facetami. Ale jak juz mowilam to jest forum kobiece gdzie sa poruszane tematy delikatne wstydliwe ciezkie - Wam mezczyznom czesto obce

'Niestety kobiety dzisiaj w chamstwie przekraczają kolejne granice.' Ale i tak będą twierdzić, że to wina facetów :)

'sukienko, zbyt wysoko stawiasz poprzeczke, przeciez wiesz jakie to bywa trudne dla niektorych' Znowu przez los? :)

gdzie sa poruszane tematy delikatne wstydliwe ciezkie - Wam mezczyznom czesto obce za chwile bedziesz udowadniac, ze na forum "ciaza i macierzynstwo" tez siedzi wielu facetow?

Jakoś chyba na dziale ciąża, diety, uroda etc. nie ma mężczyzn? A tam sa własnie poruszane tematy stricte kobiece. Uczucia to chyba domena obydwu plci? Bo juz zaczynam mieć wątpliwości :P

no coz, takie reformatorki, podobnie jak krzykacze z krakowskiego maja jedna wspolna ceche - prozno w nich i w slowach przez nich wypowiadanych szukac logiki, wszystko kreci sie wokol EMOCJI

Gość martynkoska24
A ja chciałabym bez cienia złośliwości zadać wam pytanie drodzy męzczyźni co takiego jest w tym forum, że tak lubicie tu przebywać,udzielac sie....pytam całkiem szczerze i prosze o szczere odp. bardzo mnie to dziwi, lekko szokuje, nie od dziś wiadomo, że mózg męzczyzny rządzi się innymi prawami, faceci na ogól nie lubia rozmawiac o rzeczach malo istotnych ktorych jest tu od groma, wola konkrety, szybkie przekazywanie trści zwięźle i na temat. Fakt ten jest udowodniony naukowo a wy jesteście jakby jego zaprzeczeniem. No więc jak to jest z wami?

jak sie ma to : A ja chciałabym bez cienia złośliwości zadać wam pytanie drodzy męzczyźni co takiego jest w tym forum, że tak lubicie tu przebywać,udzielac sie....pytam całkiem szczerze i prosze o szczere odp. bardzo mnie to dziwi, lekko szokuje, nie od dziś wiadomo, że mózg męzczyzny rządzi się innymi prawami, faceci na ogól nie lubia rozmawiac o rzeczach malo istotnych ktorych jest tu od groma, wola konkrety, szybkie przekazywanie trści zwięźle i na temat. Fakt ten jest udowodniony naukowo a wy jesteście jakby jego zaprzeczeniem. No więc jak to jest z wami? do tego: NIEBIESKOOKA masz 100% racji!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to mozliwe żebynaforum KOBIECYM i tylko kobiecym siedzialo tylu facetów..wcale nie sa potrzebni i tylko sie osmieszają, rozumiem wejśc z czystej ciekawości, z nudow raz czy dwa, posmiac sie ale oni tu siedza cały czas, siedzą, czytaja watki z wypiekami na twarzy, zakladają swoje, są przemądrzali, wyśmiewają sie z kobiet, poniżaja kobiety na naszym własnym kobiecym forum..są płytcy, bez pasji bez polostu, zamiast siedziec na forum motoryzacyjnym, zamiast ogladać gole babki lub lukac na ogolnopolskie strony i dowiadywac się ciekawych rzeczy siedzą tutaj gnidy jedne.

czlowiek powinien dążyć do zmian na lepsze, powodować zmiany najlepiej nic nie zmieniac zeby zostalo po staremu choc widac co sie dzieje. Czy to nie jest prawdziwą hipokryzją?

Gość martynkoska24
Domniemywam, że nie macie stałych partnerek...chyba tylko takie jest wytłumaczenie....normalnie facetci wysłuchując bzdurnych opowieści ktorymi racza ich kobiety często zapominając że facet nie jest "przyjaciółką" ma serdecznie dosyc babskiej paplaniny. Sama opowiadając coś dla mnie ważnego a dla partnera mniej dostrzegam często zamyślony wyraz twarzy sugerujący że słucha z grzeczności a myśli wędrują zupełnie gdzie indziej...i ostatnia rzecza o jakiej by pomyślał to wejśc na kafe.

jak sie ma to : waszym jezykiem: naprawdę nie wiesz?:P

zs kreatywny dziubdziusiu:)

a ja wam powiem dlaczego tu jest tylu facetów. bo na tym forum spotkasz wszystko i wszystkich. same dzieła sztuki prawiczki, idioci, desperaci i czasem trafiają sie "normalni" cokolwiek to oznacza w dobie internetu każdy znajdzie tu coś dla siebie w związku z tym, że ja mam zwichrowaną psychikę przychodzę tu popatrzeć i czasem zabiorę głos, najczęściej prześmiewczy tak są skonstruowani ludzie, pewnych rzeczy się nie przeskoczy pozostaje nabrać dystansu, usiąść wygodnie i cieszyć się wycieczką :P :P :P

strzel go w pysk ok zmienic to jest ciezkie dla niektorych nierealne ale jak sie chce to mozna i znajdzie sie sposob, pytanie tylko czy chcesz

Gość niestety znów facet
DROGA PANI, niebieskooooka brunetko - BLONDYNO, "to jest forum kobiece gdzie sa poruszane tematy delikatne wstydliwe ciezkie". Jeżeli "Życie uczuciowe" to dla Pani miejsce dyskusji o sprawach wstydliwych to rzeczywiście faceci nie są Pani do NICZEGO potrzebni. WYRWAĆ TE CHWASTY!!!!

Gość martynkoska24
Zawsze szczery jesteś tutaj cały czas, kiedy nie wejdę- ty tu jesteś...czy to rano, czy wieczó, et w nocy, cały czas....napisz mi szczerze skoro taki szczery jesteś czy ani troche sie tego nie wstydzisz??? Ani troche nie krępuje cie mysl że stale tu przebywasz?? Nie czułbys sie ani troszke głupio gdyby wszyscy twoi koledzy dowiedzieli sie że stale odwiedasz forum kobiece, udzielasz się tutaj??

'pozostaje nabrać dystansu' Najpierw trzeba wiedzieć, co oznacza słowo "dystans" ;) Jak widzisz, nie wszystkim ta sztuka się udała.

Niebieskooka, masz zapędy na Don Kichota, rozumiem. Ale moim zdaniem nie jest sprawiedliwe obarczać winą za poziom tego forum tylko mężczyzn-przejdź się na te rzeczone diety, czy ciąże i zobaczysz jak panie potrafią "miło "konwersować.

i muszą brać udział w czyimś oczywiscie na sile wyciagaja z innych te wstydliwe informacje a pozniej sie nad nimi pastwia :-)

DROGA PANI, niebieskooooka brunetko - BLONDYNO, "to jest forum kobiece gdzie sa poruszane tematy delikatne wstydliwe ciezkie". Jeżeli "Życie uczuciowe" to dla Pani miejsce dyskusji o sprawach wstydliwych to rzeczywiście faceci nie są Pani do NICZEGO potrzebni. WYRWAĆ TE CHWASTY!!!! 1.Uogólnienie mojej wypowiedzi i sprowadzanie jej na jeden z dwoch krancow podejscia. 2. Nieobiektywna OCENA, ze to forum jest dla mnie tym i tym.. - nie wiesz tego

warrant a co cie do cholery obchodzi to jak rozmawiają kobiety? tu chodzi o to, że facetów być nie powinno w pewnych miejscach wszyscy zdjaą sobie sprawe z tego, że kobiety potrafią być bardziej wulgarne od mężczyzn, ale to niej podstawa tej rozmowy

Niebieskooka, masz zapędy na Don Kichota, rozumiem. Ale moim zdaniem nie jest sprawiedliwe obarczać winą za poziom tego forum tylko mężczyzn-przejdź się na te rzeczone diety , czy ciąże i zobaczysz jak panie potrafią "miło "konwersować. jeszcze raz powtorze - wiem jakie potrafia byc kobiety ale nadal podtrzymuje ze jak są zostawione same sobie to odpadaja takie kwestie jak "pipisywanie sie przed facetami" "flirtowanie w zwiazku z tym eliminuja grono zazdrosnych kobiet" wniosek: tam gdzie jest mezczyzna, tam jest walka kobiet.