Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooooka dziewczyna

Dziewczyny co Wy na to:)

Polecane posty

tam gdzie jest mezczyzna, tam jest walka kobiet. padlem ze smiechu :-) sugeruje, zebys zalozyla komune, przeniosla sie na jaks wyspe i tam od rana do wieczora prowadzila niczym niezaklocone rozmowy o wstydliwych tematach :-) zacznij zbierac podpisy

Sama sobie przeczysz-przecież na ciążach nie ma facetów, więc przed kim niby te kobiety się popisują? I wymień proszę te wstydliwe tematy, które uznajesz za "wstydliwe " w kwestii uczuć.

a poza tym zalozylam ten topic dla kobiet zwracajac sie do nich bezposrednio i tu sie klania wlasnie to o czym juz jedna kobieta powiedziala - ze mam chec podyskutowac z kobitkami o tym

warrant nie umiesz uszanowac ze kobieta chce rozmawiac z kobieta i do tego sluzy forum? tematyka kobieca jest roznorodna i niekoniecznie o ciazy, ale o miesiaczce antykoncepcji alkoholizmie psychoterapii itp

Gość niestety znów facet
DROGA PANI niebieskooka, Pisze Pani oczywistą oczywistość, że moje oceny są SUBIEKTYWNE. "Nieobiektywna OCENA, ze to forum jest dla mnie tym i tym.. - nie wiesz tego " Nie oceniam tego czym jest dla Pani to forum, a tylko to co Pani pisze.

'warrant nie umiesz uszanowac ze kobieta chce rozmawiac z kobieta i do tego sluzy forum?' Ojej, a kto Cię zmusza do rozmowy z facetami? :)

niestety znow facet ja nie napisalam ze to forum jest dla mnie TYLKO miejscem na to i na to lecz miedzy innymi tym

Sukienka: z tej rady skorzystam:)

Dziewczyno, idz na ten dział antykoncepcja czy zdrowie, załóz temat o tajnikach swojej miesiączki i zobaczysz ilu facetów się odezwie :P

no niestety forum uczuciowe jest pelne nieuczuciowych tematów i to tez by nalezalo zmienic tutaj jest najwiecej osob zaraz po dyskusji ogolnej, tematy sie mieszaja wiec sila rzeczy tutaj jest najwiecej osob i najwiecej kobiet proszacych o rade.

hmm, to moze złóz aplikacje na admina lub moderatora tego forum ? a moze nie rozmawiajmy o utopii?

no niestety forum uczuciowe jest pelne nieuczuciowych tematów i to tez by nalezalo zmienic twoj jest wybitnie uczuciowy slyszalas o forum redakcyjnym? :-)

Gość banda durni
a niby tacy montszy

kto mnie jeszcze zjedzie?;:classic_cool: a jak juz skonczycie to moze zaczniemy rozmawiac:)

Gość dorota kowalska
no niezły pomysł a przynajmniej jakiś pokój tylko dla kobiet ;|) mogłoby być ciekawie,tym bardziej ,że tu tak ze trzy pokolenia się przewijają;)

ok mam spore poparcie:) to mnie cieszy zawsze szczery wiesz co by bylo osmieszajace? jakbym napisala "idzcie stad chlopcy prosze prosze.." a ja staram sie w miare mozliwosci podsunac pomysl na zmiane tego co ewidentnie przaszkadza.