Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooooka dziewczyna

Dziewczyny co Wy na to:)

Polecane posty

Żebyśmy wykopały facetow z tego portalu i uczyniły Go na powrót takim, jakim byl na poczatku - PORTALEM KOBIECYM, gdzie nie ma miejsca na obrażanie sie i jest solidarnosc jajników. Bo to przez mezczyzn glownie się skiepsciło. Właża na portal, który nie jest dla nich i nie dla ich problemów. Tylko jak to zrobic, no wlasnie jakies pomysly? Ja mam taki zeby nie odpowiadac mezczyznom. Tzn wiadomo ze pomarancza moze sie podawac za kobiete ale to i tak wyjdzie. Z zalozenia nie odpowiadamy mezczyznom:) Ech moze i nierealne ale kto jest ZA:)

Gość paszla vont

jak juz powiedzialam Panom dziekujemy:)

kocham Was ale jestescie po prostu nieznośni:P

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
Tzn wiadomo ze pomarancza moze sie podawac za kobiete ale to i tak wyjdzie. ' a juz czarny nik nie moze :D:D:D gupia pisda :D

Gość katiess83
niby jest to równo uprawnienie ( a swoja drogą to zawsze kobiety miały o to najwięcej pretensji ;) ) Ale to jest forum dla kobiet..Przecież my nie przesiadujemy na męskich forach...Dziwię się,że facetom to też się podoba.. A co do obrażania itd..To tak czy siak zawsze ktoś taki się znajdzie-a laski na kaffe co niektóre wcale nie sa lepsze od facetów..

Gość Plomyczek88888888888888888
uważam że masz rację.

odpowiedzi mezczyzn utwordzaja mnie w przekonaniu ze ta propozycja jest dobra:P

Gość jestem za ale i tak nie mamy
szans bo forumowe dziwki typu artefakt diabla, kafezdzira, kant dupy i wiekszosc suk tutaj siedzacych nie maja powodzenia u facetow w realu bo sa pasztetami to mysla ze tutaj znajda i wchodza do dupy tym ciotom :o

Ciężka sprawa, bo jakiekolwiek nagromadzenie kobiet powoduje, że chłopy zlatują się jak myszy do miodu. Tak to już jest. Nic nie poradzicie.

wiadomo, ze nie od razu lecz sukcesywnie, moze nie w 100% ale chociaz w 70ciu sie uda:)

No i jak to się ma do zagadnienia dyskryminacji płci? Czyżby "równouprawnienie selektywne" - takie wyłącznie z korzyściami? Będę bronił obecności chłopów tutaj do ostatniej kropli krwi! Nie wystarczy napisać "panom już dziękujemy" - jakoś porządniej musisz nas przepędzać, Niebieskooka.

No wlasnie - rownouprawnienie w tym wypadku oznacza ze my nie wchodzimy na Wasz teren a Wy na nasz. Oczywiscie jest tutaj kilku normalnych mezczyzn, ktorzy nie przeszkadzaja ale jednak wiekszosc szkodzi, a co za tym idzie argumentacja o rownouprawnieniu wymięka:)

Gość faceci daja smaczek
ja tak uważam - kobieta

Nie nie, równouprawnienie oznacza właśnie, że możecie wchodzić na fora o samochodach, piłce nożnej, boksie zawodowym i piciu piwa. Jeśli nie chcecie, to cóż, Wasza sprawa.

chamstwo paszła won! moze skoro daja ten smaczek to odpowiadac tylko tym ktorzy wnosza cos pozytywnego

No cos Ty Cicho baby:) Na forum o samochodach itp nie ma takiego rozpasania :) pola do popisu:)

Ale przypisywania chamstwa wyłącznie mężczyznom, jest lekką hipokryzją. Nie sądzisz?

Gość faceci daja smaczek
ja tam lubię facetów... nawet na forach kobiecych....jestem za pozostaniem ich ;)

sadze, ale mysle ze jak zostaje jedna plec to chamstwo sie kurczy:)

faceci daja smaczek ja tez ich lubie, ale nie cierpie jak sieją spustoszenie i ew. jestem za zatrzymaniem tych wartosciowych:)

Gość ojejku niebieskooooka
Ale fajnie...... Świat bez FACETÓW..... Gdzieś to już słyszałam?????????????????????????????????????????????

W seksmisji zapewne:)

Gość niestety znów facet
DROGA PANI, niebieskooooka BLONDYNO, "jestem za zatrzymaniem tych wartosciowych" - słuszna zasada. Od jakiej wartości? PS "Mówiłem zawsze drogie Panie, gdy mnie nie stać było na nie"

Gość ojejku niebieskooooka
Twoja misja jest równie zabawna.......

Gość ja bym wywalila
regresa (ktory tylko szydzi i nic nie wnosi do dyskusji), naczelnego chama - sama nazwa wskazuje.. oczywiscie prawiczki, na czele z dominikiem1000, wstydziucha idiote

Gość czarnna_innez
jestem za!!! wyjebać wszystkich koniowałów!!! mogę sobie dać reke uciac, ze nie ma tu ani jednego godnego uwagi!! sami brzydale, którzy tylko anonimowo, pod pseudonimem potrafia pokazac pazaur, a an co dzien są cieplymi kluchami i odrazającymi obleśniachami!!!!!!!!!!!!!!!!! wypierdalac z naszego forum!! dziewczyny, zrobmy cos z tym!!!!!!!

DROGA PANI, niebieskooooka BLONDYNO, "jestem za zatrzymaniem tych wartosciowych" - słuszna zasada. Od jakiej wartości? Jestem niebieskooką brunetką:) A od jakiej wartosci? Pytasz gdzie jest granica chamstwa?:) Albo granica konstruktywnej dyskusji?