Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strach obleciał moją osobę

Czy egzamin wewnętrzy zdają przeważnie wszyscy?

Polecane posty

Bo na 12 muszę jechać do swojej szkoły i mam egzamin z teorii... trochę sie boję, bo nic sie nie uczyłam:-(

tak. Facet mi pominął godziny teorii bo zapisałam pod koniec kursu... i dał ksiązeczke ze mam nadrobic a on sprawdzi moją wiedzę, no to dziś, kolega powiedział ,ze to "pic na wodę" i tak mnie dopuszczą bo mają z tego zysk

Ja też się nie uczyłam trochę z lenistwa i trochę dlatego, że główny egzamin mam za miesiąc dopiero :P i mialam 3 błędy, więc instruktor mrugnął do mnie i kazał dwa sobie poprawić i mam wpisane, że 1 błąd ;) ale już poważniej zastrzegł, że mam się wziąść do roboty w sierpniu i opanować teorię :P Też się obawiałam tego wewnętrznego, ale nie ma czego, te pytania są łatwe, jak bierzesz je na logikę i je rozumiesz :)

Bo ja tylko znaki umiem i nic wiecej... przepisów nie bardzo. Mówisz na logikę? Oby, bo tak to leże

Gość taka ooo
"zapisałam sie pod o=koniec kursu" u mnie czegos takiego nie ma kazdy, kazdy chodzi na wykłady a jak nie chce to nie chodzi i sie sam uczy, nie ma czegos takiego jak poczatek czy koniec kursu, kazdy ma swoj poczatek i swoj koniec, dla kazdego indywidualnie jest ustalany egzamin w miare czy jest juz nauczony a nie rzucac sie na gleboka wode, szkoda ze nie wszedzie tak jest

Nie przeczytałam drugiej twojej wypowiedzi, to jak to u was wygląda? :O ja chodziłam do prywatnej szkoły jazdy i każdy miał zapewnione 30 godzin teorii, a wewnętrzny był po ukończeniu jazd, więc ja miałam tylko lekkiego stresa. Poza tym, wewnętrzny jest z tych 490 pytań, które masz na państwowym i naprawdę wystarczy nad nimi pomyśleć i je zrozumieć, a się nauczysz. Ja też z początku robiłam masę błędów, nawet tych głupich i zdenerwowana co chwilę wołałam tatę z okrzykiem "wytłumacz! dlaczego tak?!" :D Także spokojnie, chociaż mogłaś się wcześniej za to zabrać ;)