Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakaś taka nijaka

Co robić? Pada deszcz, szaro i ponuro

Polecane posty

Gość dziabąg .....
Wszystkiego najlepszego! 🌼 🌼 🌼

Gość duże jest piękne
może zrób komuś loda?

Sto lat! Co bym dała za chłód i deszcz. U mnie dzisiaj 34 stopnie :(

Gość czy slonce czy bryza
bronic trzeba krzyza:classic_cool:

Dziękować :) Nie mam komu loda zrobić :D Wzięłam tableteczki kawałek (kochana babcia dała) i chyba zaczyna działać. Tak wiem że sama powinnam iść do lekarza i mieć swoje, bo to na receptę ale humor mi się poprawia. Ale chyba powinnam uważać bo stanę się lekomanką. Ale ważne że nie jest mi już smutno :D :D :D Faktycznie po 40 minutach działa

Magiczne tabletki ;) na stany lękowe i tak dalej. Od kilku dni ryczałam co chwila i w ogóle. I faktycznie po nich taki luz i spokój się załącza, że nie warto się błahostkami przejmować. Kocham moją babcię

Gość ładnie tak ...
tabletki babci podkradać!!!! :P

Chyba powinny, myślałam że się kimnę ale to może za chwilkę. Nie jestem kurwą, tak myślę Nie no spoko nie naćpałam się. po prostu już mi się nie nudzi, posiędzę troszkę na kafe, potem może obejrzę jakiś film albo pójdę w kimono Ogólnie takaśpiąca atmosfera wszędzie jest Mam nadzieje że mój zły nastrój był tylko kilkudniowy (chociaż nigdy tak nie miałam) i już nie będę musiała się do pomocy farmakologicznych uciekać Kilka spraw się nałożyło ostra kłótnia z matką, odezwanie się ojca biologicznego po 2 latach, 18 urodziny, wyjazd i brak kontaktu z jedyną przyjaciółką, dziadek z nawrotem raka, rocznica śmierci wujka, drugi dziadek w szpitalu. No ale luz wsyzstko jakoś będzie

Gość sobotnie popoludnie
kurcze a u mnie swieci sloneczko i niebieskie niebo jest :) Wszytskiego najlepszego z okazji urodzin, wiecej pozytywnego myslenia :) ozdr.