Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia25000

nie wiem co mam zrobić:-( doradzcie...

Polecane posty

Gość Kasia25000
WIDZE ZE NIE KTORYM SIE TUTAJ BARDZZO NUDZI...NIE MAM OCHOTY NA GŁUPIE ŻARTY....

Gość klaudoocha
Posluch wes to wyjasnij raz a porzadnie a nie bedzies przezywala... a jak nie chcesz z nim byc bo mu nie ufasz to go zsoataw!!

Gość aniaaa!!
Kasiu ,bo skoro chcesz cos z tym zrobic ,to zrob to w koncu! A jesli nie masz zamiaru to szkoda Twojego i naszego cennego czasu. Albo się zdecyduj na jakis krok albo odpusc sobie. To nie jest jeszcze zdrada! Trzeba te sprawe wyjasnic i koniec ,a Ty tylko to przedluzasz. Niepotrzebnie. Szkoda Twoich nerwow. To tyle z mojej strony.

Gość sylwia.a.
od wielu lat mam typowo męska ksywke (meskie imie), a jestem kobietą. wiem ze moi znajomi w telefonach maja mnie podpisana wlasnie tym meskim imieniem, bo to moja ksywka ;p tak wiec te esemesy moga nic nie znaczyc.

Gość sylwia.a.
i jeszcze jedno, niektorzy ludzie maja na nazwisko np. "janusz" albo "marek" wiec mogl kolezanke wpisac po nazwisku.

Gość Kasztanowa Krycha
Wtedy nie pilnowałby telefonu, jak własnej d**y. I pewnie by jej to wyjaśnił, a nie uciekł gdzie pieprz rośnie.

no wlasnie, pozatym to dziewne ze dziewczyna by nosila ksywke taka jak imie i nazwisko kolegi tego chlopaka kasi2500 ... mozliwe, jednak dziwne ... ona juz dawno powinna zadzwonic do tej moniki .. nie ma na co czekac!

Gość Kasia25000
wszystko jest do du... znów sie z nim pokłociłam i nic z tego nie wynikło bo naprawde nie mozna z nim normalnie rozmawiac... on wie tylko swoje i w ogóle nie chce mnie wysłuchac:-(

Gość jebadlo
Daj dupy innemmu zro mu na zlosc!

a dzwonilas do tej moniki ??? rozumiem ze sie z nim widzialas pewnie wczoraj i jak sie domyslam ty sie do niego pierwsza odezwalas .... tak ? dlaczego nie pogadasz z ta monika zeby miec jakies dowody ?

Gość mam pomysł!!!
Kasiu i jak sytuacja? Czekamy na wieści!

Gość alutka6789
porozmawiliśmy szczerze i powiedział ze to tylko koleżanka i nic wiecej. Postanowiłam puscic to w zapomnienie:-) teraz bede zyc chwila i zobaczymy jak to bedzie:-) jak narazie jest ok:-)

Gość Kasia25000
nie zmieniłam sie w alutke to jakis głupi podszyw .... niestety ludziom sie nudzi:-(