Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia25000

nie wiem co mam zrobić:-( doradzcie...

Polecane posty

lepiej być samą niż być okłamywaną.Z pewnością to będzie duża zmiana w Twoim życiu, ale widać ten Twój facet to nie kandydat na całe życie.Jak kręci z tą Moniką to i tak byłaby kwestia czasu.Być może owa Monika nie jest jedyną z którą kręci.Przecież mogły być też inne skoro tylko przez przypadek na nią wpadłaś, może nie spostrzegłaś innych wyskoków.Może nie dojrzał do związku?

Gość Kasia25000
wszystko jest mozliwe mogł miec tez inne na boku...jezeli w tym wieku nie dojrzał do poważnego zwizku to pwewnie nigdy nie dojrzeje....dokladnie masz racje nie chce byc okłamywana lepiej znac gorzką prawde niz słodkie kłamstwo...

''Kasia25000 jego nie bawia takie portale jak nasza-klasa czy facebook i nie stety nie ma tam profili... '' -tym bardziej bym to sprawdzila, bo tak moze mowic ze go to nie bawi, wlasnie dlatego zebys go tam nie kotrolowala. tego nie wiesz co jest prawda teraz a co nie.

'' Kolorowa chmurka burzowa Proponuję jeszcze wysłać do samej siebie sms-a z internetu o tresci. 'Twój facet zdradza Cię z Moniką...nie wierzysz? to sma sprawdź (i tutaj wpisz jej numer)' Później powiedz mu,żeby pokazał Ci swój telefon...Jak będzie chował tzn.,że coś ukrywa. Jak Ci poda i będzie pewien,że do niczego nie dojdziesz,bo ma inaczej ten numer zapisany to wybij numer na jego telefonie i zadzwon do niej i pokaże Ci się jej imię i przy niej z nim pogadaj Dziewczynki dobrze Ci radzą '' - oooo dobry pomysl z tym smsem! zrob tak

Gość Kasia25000
sprawdzałam nie konta na naszej klasie ani na facebooku.

no to przynajmniej w tej kwestii cie nie okłamał. a sprawdzałas w wyszukiwarce czy u kogos w znajomych ? bo wyszukiwarke da sie zablokowac zeby nie dalo sie wyszukac danej osoby, a w znajomych jakis waszych jesli bedzie to tak sie da go znalesc... no i jeszcze moze miec konto nie podpisane imieniem i nazwiskiem tylko np jakas ksywka ... ale to bardziej dzieci tak podpisuja, chociaz dla zmyły on tez mogl tak zrobic.. mozliwosci jest wiele niestety

Kasia, tylko Ty nie daj sobie wmówić,że np. "ona się przyczepiła","liczysz się tylko Ty a z nią tylko jestem na stopie przyjacielskiej".Jeśli ukrywał tą znajomość, to nie bez przyczyny.Można mieć koleżanki z którymi się przyjaźni, ale nie trzeba tak kombinować.Kasiu, spójrz trzeźwo na fakty i nie daj sobie zagrać na uczuciach i emocjach w style "życie straci sens jak mnie zostawisz".Nie daj się złamać.Nie namawiam Cię,abyś mu nie wybaczyła, nie dała szansy, ale nie daj z siebie zrobić idiotki, której wmówi to co chce.

Gość Kasia25000
wszystko jest możliwe...a jeszcze mam takie mysli ze moze miec konto na jakis portalach randkowych:-(

cyganerin dobrze mowi. jesli oszukal cie raz zrobi to znow. wiec lepiej go zostawic teraz niz marnowac kolejne lata. a ty na pewno jeszcze poznasz kogos, lepszego niz on. zobaczysz

Gość Kasia25000
nie wiem jesli on bedzie chciał zebym mu wybaczyła to nie widze takiej mozliwosci przynajmniej terz kiedy emocje graja duza role w tym wszystkim:-( nie wiem co bedzie....nie moge sie na niczym skupic, jak wróce do domu to od razu poznaja ze cos jest nie tak bo po mnie takie rzeczy widać:-(

łatwo jest doradzac komus, ale probuje sie postawic w twojej sytuacji i nie mam pojecia co bym zrobila ... pewnie bym starala sie wyltumaczyc ze na pewno tak podpisal zebym nie robila mu awantur o pisanie z nia, ze to tylko kolezanka, i on pewnie tez by tak mowil, nie umialabym go zostawic, i ty pewnie tez nie umiesz. ...

a na ta rozmowe z nim to moze umow sie poza domem ... ? ja przynajmniej tak bym wolala, zeby rodzice nie slyszeli wszystkiego, i ewentualnie mojego placzu... wolalabym gdzies w spokoju ciszy parku np pogadac z nim ...

Gość Kasia25000
bardzo go kocham i włanie tego sie boje ze jak bedzie ta rozmowa to nie bede umiała go zostawic......i to bedzie najgorsze co moze byc:-(

megan fox- przynajmniej dowiedziala sie prawdy, gdyby tego nie zrobila nie wiadomo jak dlugo by ja jeszcze oszukiwal i z kim ... czasem trzeba skontrolowac, widocznie miala przeczucie, gdyby byla go pewna nie wchodzilaby w smsy

najwazniejsze to spokojnie z nim rozmawiaj bo jak bedziece krzyczec to on sie wkurzy i wyjdzie a ty niczego sie nie dowiesz ... a jak bedzie pytal skad wiesz to najlepiej powiedziec ze nie wazne wiem i juz, bo tak moze powiedziec ze ktos na jaja przyslal ci ta wiadomoc ze chce was sklocic itd... niby dobry pomysl z tym smsem ale moze tak powiedziec niestety ze ktos klamie itd... musisz sie dowiedziec jak najwiecej, powolic mu sie tlumaczyc ale obserwowac czy mowi z sensem czy sie plata i zmysla na pcozekaniu itd ...

a jak go nie zostawisz, to juz zawsze będziesz podejrzliwa, nie zaufasz a jak on nadal będzie kombinował, to będziesz miała wstręt do samej siebie,że jesteś taka słaba.Czym szybciej to zakończysz, tym szybciej staniesz na nogi.Po co Ci jeszcze kilka lat w plecy!!!??

Gość Kasia25000
gdyby nie ukrywał tego telefonu to bym nie podejrzewała ze tam cos jest i wtedy nawt bym do niego nie zaglądła a tak musiałam to sprawdzic...

Gość Kasia25000
ja jestem osoba ktorej bardzotrudno komu kolwiek zaufac dlatego po takiej akcji napewno bym m nie zaufała...i dlatego musze to skonczyc..

Może rzeczywiście spotkaj się z nim na neutralnym gruncie?Może nie będzie Ci utrudniał zerwania?Weź np.Persen, aby spokojnie rozmawiać i nie zalewać się łzami.

Gość Kasia25000
do mnie towszystko nie dociera...:(nie moge w to wszystko uwierzyc..:-(

no to jestes typem dokladnie takiej samej osoby jak ja. tylko ze ja oprocz tego ciagle go o cos podejzewam, mysle ze z kims jest teraz, ze pewnie pisze z jakas tysiace smsow (bo kontroluje jego stan konta i smsow na orange) i w ogole obsesje mam ale staram sie tego po sobie nie pokazywac ...

Gość Kasia25000
raczej nie bedzie utrudniał zwali pewnie cała wine na mnie i powie ze to ja cos wymyslam i ze nie moze tego zniesc i dlatego bedziemy musieli sie rozstac:-(

ja weszłam na kafeterię całkiem niedawno.Żałuję, bo to co ludzie tu wypisują przekracza pojęcie o tym, co można wywinąć drugiej osobie.Gdybym sobie poczytała wczesniej niektóre wpisy, to pewnie i tak nie wierzyłabym,że mnie może coś takiego spotkać, ale sprawdziałabym to i owo.A tak..........będę czuła się upokorzona do końca zycia, za to,że byłam ufna, oddana, zakochana, pomocna,NAIWNA.Mam nadzieję,że Ci co ranią z premedytacją dobrych, oddanych ludzi będą mieć wyrzuty do końca życia.Nie życzę nikomu źle, ale sądzę,że tacy nie zaznają nigdy szczęścia bo do nas wraca i dobro i zło jakie dajemy innym

Gość Kasia25000
to dokładnie tak samo jak ja tez mam ta obsesje i caly czas chcialabym go kontrolowac choc to nie jest proste bo nie mieszkamy razem:-(

nie daj zwalic calej winy na siebie i mu to powiedz ze nie pozwolisz zeby odwracal kota ogonem i zwalal wine na ciebie. powiedz ze chcesz wiedziec o niej wszystko, staraj sie nie histeryzowac zeby widzial ze jestes spokojna. i powiedz ze chcesz wiedziec o niej wszystko, jak sie poznali co robili itd. i ze nie dasz sobie wmowic ze to tylko twoje urojenia. a jak juz nic nie podziala i nadal bedzie wmawial ci ze wymyslasz, to bedziesz zmuszona mu powiedziec ze czytalas jego smsy i teraz niech ci wytlumaczy spokojnie i SZCZERZE o co w tym wszystkim chodzi. na pewno w takiej sytuacji sie zbulwersuje ze jakim prawem grzebiesz w jego tel, to musisz tez mu na to sensowenie cos i spokojnie odpowiedziec, ze takim ze cie oszukuje i musialas to sprawdzic... nie daj sie

Gość Kasia25000
niestety takie zycie jest niesprawiedliwe...niczego nie mozna byc pewnym.. u mnie juz go wszyscy traktowali jak rodzine:-(

Gość Kasia25000
bede sie starała byc spokojna i opanowana ale niestety nie wiem jak to wszystko wyjdzie nie wiem czy potrafie sie opanowac:-(