Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia25000

nie wiem co mam zrobić:-( doradzcie...

Polecane posty

Gość Kasia25000
a wiesz ze sprobuje teraz zadzwnic...

wiesz, jest jeszcze taki sposob zeby sprawdzic z jakim nr ile wypisal smsow, do kogo dzwonil itd w ciagu okolo ostatniego miesiaca... my z moim chlopakiem mamy nr w orange, pozakladalismy sobie konta na tronie orange.pl i tam jest taka zakladka '' pokaz wszystkie polaczenia'' . klika sie na to i na nr osoby ktora chcesz sprawdzic przychodzi kod, ktory potem trzeba wpisac tam i wyswietla sie cala lista. tresci nie znasz ale sa podane nr i ile z nimi pisal do kogo dzwonil itd tylko wlsnie problem w tym ze musial by ci on przeslac ten kod i znalabys wszystkie jego polaczenia... ale sprobuj dzwonic do skutku... no albo umowic sie z nia pod pretekstem ze znalazlas ten tel i jej nr byl pierwszy w ksiazce tel ... nie wiem ... ja bym chyba tak zrobila zeby ja zobaczyc i dowiedziec sie kto to jest

Gość Kasia25000
zadzwoniłam... odebrała jakas dziewczyna ja nie wiedziałam za bardzo co jej powiedziec poprostu zapytałam czy dodzwoniłam sie do( podałam imie tego chłopaka co był zapisany w telefonie mojego K.) a ona do mnie ze nie zna zadnego R. i to chyba jakas pomyłka. No to ja zapytałam do kogo sie dodzwonilam a ona odowiedziała ze do moniki ale nazwiska nie chciała podac tylko sie rozłaczyła. Kurcze ale jestem zdenerwowana jeszcze rece mi sie trzesa:-( twraz wiem ze on mnie okłamuje ale tak naprawde nie wiem czy łaczy ich cos wiecej....

Gość Kasia25000
teraz to juz naprawde nie wytrzymam i zapytam sie go kto to jest taa dziewczyna ... musze poprostu to wiedziec.... i wszystko postawie na jedna karte:-(

Gość Awarganda25
To spotkaj się dzisiaj ze swoim facetem i spytaj się go "Kim jest Monika i kiedy zamierzałeś mi o niej powiedziec"? Po czym jeśli będzie dociekał, powiedz, że ktoś znajomy Ci doniósł o ich zażyłości... Teraz masz już czarne na białym, że coś przed Tobą ukrywa...

o jaaaaaaaaaa .... wspolczuje... :( jakbym ja byla na twoim miejscu to bym sie zalamala ... wiesz to teraz spytaj chlopaka kim dla niego jest monika i co go z nia laczy ... tak bedzie najlepiej

'' Awarganda25 To spotkaj się dzisiaj ze swoim facetem i spytaj się go "Kim jest Monika i kiedy zamierzałeś mi o niej powiedziec"? Po czym jeśli będzie dociekał, powiedz, że ktoś znajomy Ci doniósł o ich zażyłości... Teraz masz już czarne na białym, że coś przed Tobą ukrywa... '' -o najlepszy pomysl, tak zrob dokladnie tak. slowo w slowo

a moze twoj chlopak ma nasza klase albo faceboka czy cos takiego i bedzie tam w znajomych jakas monika a jak bedzie kilka to moze da sie ktoras wykluczyc i dojdziesz do tego ktora by to mogla byc ...

Gość Kasia25000
a ja mu ufalam...tyle lat zmarnowanych na kogos kto nie był tego wart....dzis bedzie wielka kłotnia choc bede sie musiała troche chamowac zeby rodzice nie slyszeli...:-( on jest bardzo nerwowy i kilka słow nie po jego mysli jest powodem do duzej kłotni:-(

jesli tobie np nic nie wspominal ze ma tam konto to moze sprawdz na wypadek, czy ma, bo moze ci nie mowil a tak naprawde ma tam konto i moze dojdziesz do tego jakos ...

pewnie bedzie sie wypieral, ze to tylko znajoma czy kolezanka... musisz sobie przygotowac tak rozmowe zeby wiedzial ze wiesz na ten temat berdzo duzo, ale jednoczesnie zebys nie powiedziala ze grzebalas w komorce jego... no chyba ze juz w ostatecznosci to bedziesz musiala sie do tego przyznac ... przemysl to dobrze co powiesz o co zapytasz itd. ..

Gość Kasia25000
jego nie bawia takie portale jak nasza-klasa czy facebook i nie stety nie ma tam profili...

Gość KasztanowaKrycha
Przede wszystkim musisz być pewna siebie przy rozmowie z nim. Powiedz mu najlepiej tak jak mówi Avangarda25, a ja bym nawet nie pytała kim jest Monika, tylko powiedziała: "Wiem o Monice, kiedy zamierzałeś mi powiedzieć?!" Bo jeśli zapytasz kim jest Monika, to będzie miał pole manewrów, wykręci kota ogonem. Przykro mi to pisać, ale skoro ma ją wpisaną pod imieniem męskim i nosi ciągle ze sobą telefon, to nie wróży nic dobrego.

Gość Kasia25000
na 100% procent bedzie sie wszystkiego wypierał ... ale jak mu na mnie nie zalezy to powinien mi to poprostu powiedziec i zdecydowac sie na jedna z nas a nie grac na dwa fronty tak jakby miał 15 lat:-(

Gość Kasia25000
ja dobrze wiem ze nie wroży to nic dobrego kurcze tylko bedzie ciezko sie z tym wszystkim pogodzic:-( on dobrze wiedział ze jezeli bedzie miał kogos na boku to bedzie nasz koniec bo ja nie potrafie wybaczyc.

Gość Kolorowa chmurka burzowa
Proponuję jeszcze wysłać do samej siebie sms-a z internetu o tresci. 'Twój facet zdradza Cię z Moniką...nie wierzysz? to sma sprawdź (i tutaj wpisz jej numer)' :) Później powiedz mu,żeby pokazał Ci swój telefon...Jak będzie chował tzn.,że coś ukrywa. Jak Ci poda i będzie pewien,że do niczego nie dojdziesz,bo ma inaczej ten numer zapisany to wybij numer na jego telefonie i zadzwon do niej i pokaże Ci się jej imię i przy niej z nim pogadaj :) Dziewczynki dobrze Ci radzą :)

Gość Kolorowa chmurka burzowa
namotałam w ostatnich zdaniach,ale wiadomo o co chodzi :P

Gość Kasia25000
bardzo dobry pomysł z tym smsem naprawde, mam nadzieje ze uda sie mi tak zrobic zeby on sie przyznał bo teraz i tak praktycznie jestem tego pewna:-( rozne mi mozliwosci przychodza do głowy...:-(:-(:-(

Gość Kasia25000
no pewnie ze wiadomo od razu wiedziałam o co chodzi...

Ojej Kasiu przeczytam prawie wszystkie odpowiedzi.. Bardzo mi Ciebie szkoda.Tak czasem jest po dluzszym zwiazku, z ktorejs strony juz mniej zalezy.. Oszukuje Cie, to pewne, moze sie zauroczyl, ale na pewno nie jest fair. Musisz to koniecznie jemu powiedziec, jesli jemu nie zalezy, to niech spada, tego kwiatu to pol swiatu, znajdziesz innego faceta, ktory bedzie dobry i fair wobec Ciebie, tracisz przy nim czas.

Gość Kasia25000
jak sobie tak teraz mysle jaka ja jestem głupia ze nic mnie zauwazyłam i ciekawe jak długo mni tak oszukuje i kreci z nia:-( nie wiem jak długo można leciec na dwa fronty...

Gość Kasia25000
wiem jaki on jest teraz zrobi tak ze zwali cała wine na mni e bo tak czesto robił....zal mi tych kilku lat zwłaszcza juz nie mam 15 lat:-( a ona pewnie jest młodziutka:-(

Gość Kasia25000
ja mam 24 lata a on 27...

no to też jesteś młodziutka!!!Jak szuka młodszej, to jego problem!Nie zadręczaj się pomysłami,że może młodsza, szcuplejsza, wyższa itp.Okłamuje Cię i to jego błąd.A Tobie niczego z pewnością nie brakuje.Pokaż klasę przy rozmowie

Gość Kasia25000
dobrze ze moge tutaj z wami popisac,podnosicie mnie na duchu:-) bo w realu mnie mam z kim o tym wszystkim pogadac:-(

Gość mam pomysł!!!
Hej! Kolorowa chmurka burzowa ma świetny pomysł z smsem, ale moim zdaniem i tak wyjdzie na jaw że grzebałaś w jego tel. Ta cała Monika napewno mu powie że dzwoniła do niej jakaś dziewczyna i pytała o jakiegoś R.,a wtedy już nietrudno wydedukować sobie że skoro on ma w telefonie podpisany jej numer imieniem R. to że tylko Ty mogłaś być tym zainteresowana. Mimo to skorzystaj awaryjnie z tego pomysłu z smsem od niby anonima bo może się tak zdarzy, że ona nie przywiąże wagi to tego telefonu lub może nie zapamiętała tego nazwiska więc mu nie powie. Trzymaj się.

Gość Awarganda25
Porozmawiasz z nim dzisiaj? Daj nam koniecznie znać... Bądź przygotowana, ze będzie pdwracał kota ogonem...

Gość Kasia25000
tak mam zamiar dzis z nim o tym pogadac bo ma dzis do mnie przyjechac i juz bym nie potrafiła wytrzymac zeby nie poruszyc tego tematu i udawac ze wszystko jest ok. boje sie tej rozmowy bo wiem ze moj swiat przewróci sie do góry nogami, zostane sama i bede musiał a sie z tym pogodzic...........