Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia25000

nie wiem co mam zrobić:-( doradzcie...

Polecane posty

Gość kasia25000
zle mnie zrozumiałeś nie mam zamiaru nic mu o tym mówić:-( tylko poprostu mnie korci żeby mu powiedzieć żeby mi to wyjaśnił:-(

"powiem ci cos, skoro mial podpisane jako ze to kolega a pisala dziewczyna to juz cos jest nie tak...najwyrazniej chcial to ukryc przed toba bo niby po co mialby to robic???Nie mow mu o tym ze mu grzebalas, bedzie sie bronil i zwali na ciebie ze po co ruszasz jego telefon. Wiem ze to trudne ale poczekaj,przy nast okazji spisz ten nr i sprawdz go, po prostu zadzwon ale z nieswojego nr.....obserwoj go uwaznie, jezeli masz mozliwosc sprawdzaj jak najczesciej aznie bedziesz miala jasnych dowodow. Ale za nic nie mow mu ze grzebalas mu w tel....Moze jak sie spotkacie wez przy nim jego telefon ze niby tak se chcesz zobaczyc, ale przy nim i zobaczysz jego reakcje....skoro bylby szczery to nie mialby nic do ukrycia." Podpinam się :)

Gość kombinacje
w macie jakiegoś wspólnego znajomego, który ma na imię tak, jak Twój facet wpisał tą pannę?

sorry nie to ... pomyłka ... podpinam się pod to: " A jezeli to jest zwykła koleżanka z którą nic go nie łączy. Mało tego może ja znac nawet o wiele dlużej niz Ciebie i nigdy nic nie było - poprostu sie lubia. poprostu nie chce wzbudzać w Tobie niepotrzebnej zazdrości i Ci o tym nie mówi żebys sobie nie pomyślała niewiadomo czego. Z tego samego powodu nazwał ja po męsku żeby Cie nie denerwować. Inna sprawa że najpierw należy Ci przetrącić łapy za to że grzebiesz w nie swoim telu. Może nie byc żadnej zdrady a Ty swoimi wyolbrzymionymi powodami zazdrości rozpieprzysz związek ale rób jak chcesz"

Gość kasia25000
po tym jak to przeczytałam chciałam żeby mi pokazał tel niby pod pretekstem przesłuchania nowych piosenek to mi nie pozwolił tylko się zdenerwował:-(

Gość Nietakajaka
Oj śmierdząca sprawa:/ Różnie to bywa w życiu, ale z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że to raczej nie kolega i nie przypadek, że tak wpisał "koleżankę". Mój kolega robi dokładnie to samo! Ma "koleżanki" wpisane jako kolegów, żeby jego dziewczyna nie nabrała podejrzeń. A mój (właśnie przez to) były nie pozwolił mi nawet godziny sprawdzić na swoim telefonie- oszukiwał mnie.

Gość jajajajajjaajajaaaaaa.
skoro nie pokazal ci tele to juz cos podejrzane jest

Gość kasia25000
może faktycznie mam nie powinnam się tak tym martwić:-( ale to takie trude..

o!!proszę!i znowu to samo masz nauczkę,że babska ciekawość to nic dobrego chociaż kolega wysyłający esy w żeńskim tonie też raczej nie...:D

Gość kasia25000
niby znam chłopaka o takim imieniu i nazwisku jak ten wpisany pod ten numer ale czy to coś zmienia mógł wpisać każdą inną osobę:-(

badz uwazna...wiesz, moj tek swego czasu kontaktowal sie z pewna panna, kiedys sam mi powiedzial zebym weszla na jego konto na necie i cos sprawdzila, zrobilam tak i zupelnie przypadkiem natknelam sie na liste polaczen, byl jakis nieznany mi nr kilka razy, zapytalam sie do kogo pisal tego dnia to sie zapieral ze nie pamieta, ze nie wiem, nigdzie nie pisal....przejrzalam wiec jego tel w poszukiwaniu tego nr, nie bylo go ale w notatniku mial zapisany ten nr...jak potem wyszlo to byla to kolezanka z ktora potem zaczal sie tez w tajemnicy spotykac, potem oklamywal mnie a utrzymywal z nia kontakt, z czasem dosc bliski...skoczylo sie to tym ze sie rozstalismy.

Gość kasia25000
do pyskacz jadowity: masz racje teraz żałuje bo jak narazie to nic się nie zmieniło tylko ja się męczę i denerwuje:-(

Gość kombinacje
no zmienia, bo możesz "potrzebować" z jakiegoś powodu nr do tej osoby... generalnie mogłabyś zaryzykować przejęcie nr zanim Ci zabierze tel (to trzymanie przy tyłku tylko potwierdza, że koleś ma coś na sumieniu). W końcu jesteście parą i zakładając, że facet jest (jak utrzymuje w porządku), nie ma nic złego w tym, że spisujesz od niego nr. Jeśli się boisz, albo Twój facet pilnuje telefonu jak oka w głowie, zawsze możesz spreparować sobie smsa anonima (wyślij do netu) z info, że koleś kombinuje na boku.

Gość kasia25000
kurcze a taki fajny był weekend dopóki tego nie przeczytałam:-( prawie cały weekend spędziliśmy razem:-(

a co bylo w tych smsach??wiesz, jak by podpisal ten nr imieniem jakiejs dziewczyny to spoko, ale tak....

Gość vgggttgewsas
czekaj na ciag dalszy jesli znowu cos zobaczysz to rzuc go

Gość kasia25000
napewno zadzwonie pod ten numer z nie znanego numeru tylko co wtedy jak okaże się że to naprawdę jakaś laska?

Jak zadzwonisz to przynajmniej część się wyjaśni.Znam kilka przypadków takiego kamuflowania osoby z którą łączy coś więcej.Często same przed sobą nie chcemy udowodnić,że dzieje się to czego się boimy.

Gość kasia25000
no żadnych słodkich czułych smsów tam nie było...

jak to laska, to dowiesz się,że Twój kłamie i wtedy bym mu powiedziała, co odkryłam

Gość kasia25000
ja naprawdę chcę wiedzieć jak to napradę jest:-(

slodkich czulych esemesow nie bylo bo ... moze to dopiero poczatek ? moze takie kasuje ? moze poprostu jest ostrozny ? zadzwon a jak odbierze laska to spytaj sie jego czyj to jest nr i pokaz mu go ciekawe co powie tylko najlepiej byloby jesli bys piersza dowiedziala sie kogo to numer dokladnie

Gość Nietakajaka
zadzwoń i jak odbierze laska zapytaj: Czy mogę prosić Janka (czy jak ona jest wpisana w tym telefonie). Pewnie powie, ze pomyłka i wtedy możesz chwilę pociągnąć rozmowę, czy to ten nr telefonu, czy nie jest może dziewczyną Janka i takie tam.

Gość kasia25000
jeśli wyjdzie że on ma kogoś na boku to myślę że to się żle skończy i się rozsraniemy bo nie będemogła mu drugi raz zaufać:-(

Gość kasia25000
zadzwoniłam odebrała jakaś laska i zapytałam czy może jest dziewczyną tego gościa co mój miał go zapisanego pod tym nr ale ona powiedziała ze nie jej chłopakiem jest i tu wymieniła nazwisko mojego masakra a jeszcze powiedziała że są zaręczeni co jaj mam zrobić

Gość kasia25000
a jak to są dopiero początki to pewnie jest fascynacja i ciekawość trj drugiej osoby i pewnie chęć posunięcia się dalej. a nie to co ze mną znamy sie przecież tyle lat...

Gość hole in my head
zadzown na ten numer i powedz ze chcials rozmwiac z Adamem, czy jak tam temu niby 'koledze'' na imie.