Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biofsdahnasdfasdf

matki na weselach

Polecane posty

Gość biofsdahnasdfasdf

ostatnio byłam na weselu kuzynki, po ślubie wchodzimy na sale, składami życzenia i szukamy własnych miejsc - na stołach rozstawione były karteczki z imionami, po przejęciu całej sali znalazłam w końcu swoje nazwisko w z os. towarzysząca, jednak jak się okazało było tam tylko jedno wolne miejsce, a wiecie dlaczego ? dlatego, że jakaś kochana mamusia posadziła na jedyny z naszych miejsc swoje 8 letnie dziecko (dzieci miały osobne stoliki). Obsługa musiała dostawić dla nas osoby stolik, na szczęście do siadł się do nas brat z żona i siostra z mężem, jednak na początku siedzieliśmy przy nim sami. Denerwują mnie takie matki, kobieta udawała, że nic nie widzi, przecież nikt nie zmusi ją do tego aby jej dziecko usiadło wraz z innymi tam gdzie jego miejsce.

A czemu nie powiedziałyście, że tutaj jest wasza winietka a dzieciaczki mają osobny stolik?

Gość kasiak1987
I właśnie z takich powodów nie robię wesela z dziećmi. Niektórym kobietom jak urodzą dziecko przestawiają się klepki w głowach.

Gość biofsdahnasdfasdf
matka pany młodej czyli moja ciotka zwróciła się do niej czy jej dziecko nie mogłoby usiąść z innymi dzieckiem, kobieta się tylko oburzyła..

Gość tajasne
to trzeba było pwoiedzieć "przepraszam, tu jest moje miejsce, prosze zabrac dziecko".

Gość edfswfswgfswfswf
dokładnie trzeba było powiedziec dobitnie - to jest moje miejsce tu jest moja winietka, trzeba bylo tej babie zdjąć klapki z oczu i tyle, ja bym sobie nie pozwoliła wręcz bym dzieciaka sama wyprowadziła fuck

Gość Autorko to jest podszyw
Matki Polki mają to do siebie , że są zapatrzone w swoje dzieci :O