Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lA bambaa

Odstraszam facetow i to jest straszneeeeeeeeeeeeeeeee

Polecane posty

Gość lA bambaa

Nie, nie chodzi o wyglad tylko o charakter :(. Jestem bardzo ale to bardzo niedostepna :( Jak sie zmienic ??? POMOZCIE, DORADZCIE :)

Gość zerta
Ja znowu jestem aż za bardzo dostępna i też uciekają :(

Gość lA bambaa
No to we 2 mamy problem :(

Jak to zmienić? To już od Ciebie zależy. Postaraj się być bardziej otwarta na innych ludzi, wyluzuj trochę:) I zastanów się z czego ta niedostępność wynika.

Gość Dziewczyna byylego facetaa
A mnie nikt nie cche.Nie moge nikogo poznac.Jestem skreslona bo mam dziecko.A mi tak strasznie brakuje faceta.Tej bliskosci ciepla seksu.

Gość lA bambaa
No ja mam powodzenie ale zaden nie chce sie wiazac na dluzej :(. Prawia komplementy typu :zabawna, inteligentna, ladna, bla bla bla i to wszystko. Staralam sie zmienic a i tak dalej jestem panna :(

Gość Pan co prawde wali w oczy
może poprostu mężczyźni się Ciebie boją ? Tak to prawda, że my samce boimy się tych zbyt pięknych i zbyt mądrych kobiet :)

Gość marakujaaaaa
ja mam to samo !!! mam okropny charakter :(

Gość lA bambaa
Dobra sosssssss odpowiedz na pytanie z meskiego punktu widzenia. Dlaczego facet najpierw jest dobry i czuly a potem odchodzi ?? I jeszcze jedno. Dlaczego mezczyzna po pijaku powiedzial do mnie "jestes piekna i inteligetna kobieta ale jestes zjebana " :(

Gość marakujaaaaa
to ja tez mam pytanie ...dlaczego facet najpierw pisze stara sie, dzwoni itp a po 1 randce coraz bardziej przestaje, coraz mniej smsow, mniej rozmow na gg nagle ma zablokowany tel no i nagle zupelnie sie nie odzywa, zapada sie pod ziemie i juz miesiac cisza ?? :(

Gość cvbvb
Dziewczyna byylego facetaa jestem z kobietą z dziećmi blisko 2 lata, starszą ode mnie o 10 lat. Jakoś nie myślę, ani nie myślałem przez ten czas o kimś innym. Jedynie ostatnio czasem mi przeszkadza że dzieciaki zawsze potrafią być ważniejsze ode mnie, ale za każdym razem sobie to jakoś tłumaczę i staram się zrozumieć, w końcu to przecież naturalne... Tak więc- nie tragizuj

Gość marakujaaaaa
jolazabrze-zawsze sam sie pierwszy odzywal, po spotkaniu tez...wiec troszke mnie to dziwi ze sie urwalo, ostatni sms byl typu...hej jak mija dzionek ? normalnie napisalam ze wszystko ok ...i ze mu zycze milej pracy...juz wiecej sie nie ozezwal...myslisz ze powinnam olac czy moze napisac ....jest codziennie na gg ... :o korci mnie zeby zapytac co sie stalo ale tez jakos ja uparta jestem i ...chyba dumna :(

Gość marakujaaaaa
sossss fakt chyba zabardzo fucze :( :( :(

Gość lA bambaa
sosssssss -wydaje mi sie ze nie zrzedze wprost przeciwnie pozwalam na wyjscia z kumplami i staram sie nie okazywac zazdrosci. Ogolnie to zawsze udaje obojetna i malo sie przejmuje bo czesto ja rzucam facetow. Ostatni zwiazek jednak bardzo mnie gnebi i te slowa "jestes zjebana " :(

Mozesz zwyczajnie sporo ironizowac. Urazona meska duma jakas cieta riposta tez jest prawie nie do uleczenia :P

Gość marakujaaaaa
niektorzy faceci sa beznadziejni :( jezeli jest tak jak piszesz jola to mogl by napisac normalnie na swiecie...sory nic z tego nie bedzie czy jakos tak ...a nie uciec jak tchorz bez zadnego odzewu wrrr

Gość zerta
Ja w ogóle mam teraz kogoś ale boję się że ucieknie :(

Przy zwyklym podrywie jesli bedziesz zbyt zniechecajaco odpowiadac to mozesz sprawic wrazenie "tepej suki" czyli osoby ktora nie jestesmy zainteresowani :P NIe mowie z wlasnego doswiadczenia :p

A mi si wydaje, że dziewczyny są czasami złośliwe nieświadomie. Zerta- więcej pewności siebie, nie bój się, bo wtedy to się może stać Szejku-co z tymi mrówkami?:p

Gość skuwiele chodza bezkarni
moze nie masz poczucia humoru? i nie estes wyluzowana??

surykatki też, prawda? jak tam moje zdobywanie zaufania u Ciebie? Jakieś postępy? :>

Gość marakujaaaaa
jesli chodzi o mnie to mam ogromne poczucie humoru...nawet sam mowil ze bardzo podobne do niego, co do cietej riposty to..razem swietnie sobie dogryzalismy ...oczywiscie na tyle ile bylo mozliwe, nie chamsko tylko zartobliwie...no wiec naprawde mnie korci o zapytanie o co chodzi ale pewnie nie zapytam ...

nie pytaj, jakbys mu sie podobała bardzo to by cie rwał. widocznie sie rozmyslil, albo ma juz inn a na oku

Mam Ci przedstawic na jakims diagramie ?:> Skuwiele chodza bezkarni - czasem to nie tylko wyglad ;)

tak, a sku*wiele nie chodzą bezkarni ;) jakby mu sie baaardzo podobała, to chcialby zaliczyc, a do tego charakter nic nie ma.

Nie, nie trzeba diagramu, chyba że bardzo chcesz. Ale jak dla mnie wystarczy słownie:D

Gość marakujaaaaa
pewnie macie racje :( no nic, nie pozostaje mi nic innego jak pogodzic sie z tym...

myslalem ze przez caly temat mowimy o czyms powazniejszym niz zaliczeniu Gana - calkiem niezle w takim razie ;)

toć mowie, ze gdy na powaznie sie nie klei, to choć zaliczyc by cchial, a tu nic. wiec wyraznie widac ze nie jest kompletnie zainteresowany..