Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martituska81

kupon w totka zamiast kwiatow dla pary mlodej ;)

Polecane posty

Gość Martituska81
osobo powyzej Nie wiem dlaczego krytykujesz czestochowske rymy ??? nie sa az takie tragiczne... no moze niektore haha ja chyba sama wymysle ryma hahahah bedzie smieszny i oryginalny Zazwyczaj goscie sa na to przygotowani tak czy siak... jak rymow brak to sa pytania a dlaczego nie bylo rymow w zaproszeniu ??? A co do prezentow.... to bywa tak ze sie dostaje takie same ;( W kazdej rodzinie bogatej czy biednej to sie zdarza...niestety 7 wesel oblecialam w ciagu 1.5 roku... zawsze znajdzie sie ktos mniej bystry hahahahha zycie

Gość hahahahahahahahahahahahaha*
:O:O pozostawię to bez komentarza 🖐️ przykład wiochy infantylnym tekstem : Zamiast kwiatów do wazonów, które uschną w naszym domu, propozycje mamy taką: byście serca uchylili, konwenanse odrzucili, dali spokój z kwieciem w dłoni i przynieśli: misie, pieski, koraliki, malowanki, kredki, farby, może wielbłąd być dwugarbny, nakręcany samolocik albo cały stos łakoci. Może słodkich krówek worek, może mały być traktorek. Cukiereczki, czekoladki dla dzieciaczków z Dziecka Chatki. Drodzy goscie, Państwo mili Byscie radosc nam sprawili: Po co dzwigac bukiecieki - lepsze beda kuponiki Goście Drodzy , Goście Mili Radość byście Nam sprawili, Zamiast kwiatków - które zwiędną, Cieszyć oczykrótko będą, Niechaj każdy Gość jak może, Szczęsciu młodych dopomoże, W kolekturze inwestując, I kupon Lotto nam darując

Gość hahahahahahahahahahahahaha*
7 wesel oblecialam w ciagu 1.5 roku... zawsze znajdzie sie ktos mniej bystry hahahahha zycie w tym roku w sumie byłam już na kilku weselach jeszcze czekają mnie 3 to w sumie 6 :D taki rok ;) i jakoś nikt nie dawał podwójnych prezentów

Gość Martituska81
No widzisz to akurat na tych 3 weselach co bylas sie mlodym udalo... poczekaj jeszcze masz 3 ;) To czy prezenty sie powtarzaja czy nie mysle ze zalezy w glownej mierze od liczby gosci... na 70 osobowych imprach napewno nikt sie nie zdubluje !!! A na 300 jest wieksze prawdopodobienstwo i tego tez doswiadczylam Te rymy ktore podalas sa debilne, malo delikatne i malo taktowne. Juz slyszalam i widzialam bardziej inteligentne takze jesli to takie masz pojecie o rymach to Ci sie kolezanko nie dziwie Pozdrawiam

A my z mężem właśnie dołaczyliśmy do zaproszenia karteczkę z wierszykiem o kuponie Lotka i jestemy z tego bardzo zadowoleni gdyż nikt nie przyniósł Nam kwiatow tylko kupn a więc gadanie o tym ze sie chce jeszcze wiecej kasy nałapać jest bez sęsu bo to jest właśnie odciążenie dla gości gdyż kupon kosztuje 3 zł a za kwiaty trzeba zapłacić przynajmniej 50zł...

Gość Martituska81
I slusznie ;) Przyszliby jak nic z kwiatami bez tego nieszczesnego wierszyka ;)

Gość tez kobitka
ja mam taki wierszyk: Szanowny Gościu. Zamiast na kwiaty wydawać pieniążki przynies prosimy wino lub książki" bo przepraszam bardzo ale nie chce miec kwiaciarni w domu

Gość jdjsllojnbhhh
totek staje się bardzo popularny powiem tak, książek nie chcę- bo dopiero pozbyłam się kilku regałów (oddałam do biblioteki), bo nie mam na nie miejsca wino- 30butelek to dla mnie dużo za dużo, poza tym wolę sama je kupować totek- jak dla mnie super:D

Gość Inna PM
totki zdrapki- różna moda teraz jest