Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aszika85

przyszłe mamy POZNAŃ

Polecane posty

No właśnie co tu tak cicho?:) U mnie nic ciekawego się nie dzieje, więc w sumie nie mam za bardzo co pisać:) Ale uwaga, uwaga oficjalnie wkroczyłam w 3 trymestr:) Więc teraz to już naprawdę z górki. Uffff, w końcu;) Nawet brzuszek mi urósł troszkę ( pępek mi wywaliło na drugą stronę). Laseczki, powiedzcie mi proszę, czy jak mam zamiar posłać dziecko do żłobka, to powinnam go już tam zapisać? I czy ze żłobkami jest tak samo jak z przedszkolami, że można złożyć np. wnioski do dwóch różnych placówek? Pozdrawiam cieplutko i dajcie znak, że żyjecie:)

a ja po wynikach morfologii, moczu i glukozy. Jest si. mam nieznacznie podwyzszone leukocyty i granulocyty, ale reszta w normie. uffff. w czwartek ide do swojego gina. Ciekawe ile maly wazy. Tak mnie przestarszyly laski z tematu listopad 2010, ze sa takie zorganizowane, ze wczoraj popralam i poprasowalam wszycho. Zamowilam wyrko no i teraz tylko kosmetyki dla malego i druga pizama i szlafrok (plus podklady ) i jestem ready steady go

AnnS ja to bym się chyba z Tobą dogadała:) Też nie mam jeszcze nic kupionego;) Ani jednej rzeczy:) Chyba muszę zacząć myszkować po tym internecie i w końcu coś zakupić:) Bo ten czas tak szybko leci... Ja się wybieram do lekarza w piątek i zobaczymy co powie. Ciekawe czy nadal będę musiała leżeć. Trzymajcie się:*

Gość karolasz
WITAM ZAPRASZAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMY W POZNANIU NA WYKONANIE ODLEWU BRZUSZKA CIAZOWEGO JEST TO SUPER PAMIATKA,ODLEW JEST TRWAŁY W RAZIE ZYCZENIA GO ZDOBIMY WIECEJ NA NASZEJ STRONIE http://karolasz.pl.tl/O-NAS-.htm ROBIMY ROWNIEZ ODLEWY RĄCZEK I STÓPEK DZIECKA,FAJNA PAMIATKA NA DŁUGIE LATA,USŁUGE WYKONUJEMY U NAS W GABINECIE LUB W DOMU KLIENTKI.

Gość karolasz
WITAM ZAPRASZAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMY W POZNANIU NA WYKONANIE ODLEWU BRZUSZKA CIAZOWEGO JEST TO SUPER PAMIATKA,ODLEW JEST TRWAŁY W RAZIE ZYCZENIA GO ZDOBIMY WIECEJ NA NASZEJ STRONIE http://karolasz.pl.tl/O-NAS-.htm ROBIMY ROWNIEZ ODLEWY RĄCZEK I STÓPEK DZIECKA,FAJNA PAMIATKA NA DŁUGIE LATA,USŁUGE WYKONUJEMY U NAS W GABINECIE LUB W DOMU KLIENTKI.

a ja po wizycie w szpitalu (sw. rodziny). jak do 7 nie urodze to beda mi robic prowokacje. termin co prawda mam na 10 dopiero,ale mojej poloznej nie ma wtedy na dyżurze i bedzie sie strala wycisnac malego wczesniej. Mam cala spakowana torbe i jutro ja moge rozpakowac. u mnie w szpitalu daja wszytsko poza koszula nocna dla mnie, recznikami i kosmetykami. Maly dostaje wszytsko od pampersow po rozek. Place 700 zl za polozna (oficjalnie-maja teraz pozakladane firmy i tyle kosztuje jej usluga) + 300 zl za porod rodzinny (wliczone mam w to zzo bez problemow). po wizycie i rozmowie jestem pelna spokoju, wszystkie obawy zniknely-moge rodzic.

Witam drogie Panie. Wiele z nas ma już pewnie dzieci, i jak wiadomo, ciężko dziś w wybraniem odpowiedniego miejsca na umieszczenie swoich pociech w jakimś przedszkolu. Jednak chciałam podzielić się z Wami wiadomością, ponieważ już znalazłam takie miejsce. Prowadzi je bardzo sympatyczna i młoda kobieta, ma swoje dzieci, więc także i doświadczenie. Jest bardzo zorganizowana. Nieraz poświęcając swój czas i energię, organizowała darmowe zabawy dla wszystkich dzieci. Dziś otworzyła swoje przedszkole. Jeżeli ktoś jest zainteresowany może wejść na jej profil na Facebook'u Katarzyna Drop oraz wejść na jej stronę : http://www.goldenline.pl/katarzyna-drop i skontaktować się. Być może Wasi znajomi będą poszukiwać przedszkola dla swoich dzieci, myślę że bez obaw możecie Panią Kasię polecić. Miłego dnia! :)

Gość gość
Zapraszamy wszystkich na pierwsze Targi dziecięce, które będą odbywać się w naszym sklepie Akpol Baby w Poznaniu, ul. Łacina 6-8 Czas trwania Targów: 20-21 września Godz 10-18

Gość Kamila Krzak
Drogie Mamy, słyszałyście już o pierwszych Targach Dziecięcych w Poznaniu w sklepie Akpol Baby. Wybieracie się. Szukam kogoś do towarzystwa :) Info są na stronie: http://akpolbaby.pl/pl/content/56-targi

Gość gość
Właśnie przeczytałam ogłoszenie. Ja się wybieram, mieszkam niedaleko, a potrzebuję kilku porad - jestem w 5 miesiącu z pierwszym dzieckiem i właściwie nie wiem co i jak potrzebuję...Mam nadzieję, że tam się dowiem ;)