Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert W-wa

Nie chce mojej zony ani naszego dziecka

Polecane posty

I uwazam, ze to ona powinna szukac przedszkola, szkoly, zalatwiac sprawy zwiazane z dzieckiem, ja mam swoje sprawy i chce miec spokoj.

I teraz wam powiem. To wszystko to nie prowokacja czy falsz. Tak jest w moim zwiazku, czuje sie przytloczony.

To jest Wasze dziecko! Więc, obydwoje powinniście robić takie rzeczy! Z Ciebie głowa rodziny?! A dlaczego ty masz mieć święty spokój, ona mozę powiedzieć to samo! Nie masz gdzie dupy wynieść i jeszcze stawiasz warunki nie z tego świata!

Gość żona Roberta W-wa
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Gość babcia Roberta
modlę się o Ciebie wnuczku odmawiam za Ciebie różaniec pod krzyżem

Gość Senna jesteś taka naiwna czy
udajesz :D:D:D:D:D

Gość babcia Roberta
a jak byłes mały to pamiętasz jak babunia zabierała Cię do parku i karmiłeś kaczki byłeś taki słodki i kochany.... A teraz co ? Chamidło wyrosło

Gość babcia Roberta
robiłam Ci pieróżki z serkiem i słoninka:)

te "..kupseslownik..". przetrzyj se monitor bo juz masz na nim za duzo bialych nalotow. i dlatego bledy widzisz

Gość a nie trzeba było
wez już Robercik się nie ośmieszaj bardziej , jak by mnie kopnął zaszczyt miec takiego zjeba w domu jak ty to byłby spakowany w trzy minuty , świetnie że tak postąpiłeś bo przynajmniej dajesz kobiecie szanse na normalne życie - a nie życie u boku takiego totalnego zera i przegrańca jak ty. Skąd się biorą takie życiowe łamagi ? Tobie będzie zawsze zle , ZAWSZE bo ten typ tak ma i już , żona do dupy , dziecko do dupy , interes do dupy za chwilę do dupy będą alimenty , pranko sprzątanko - bo wyobraz sobie zjebie że to się SAMO nie robi. Wszyscy są do dupy i wszystko jest do dupy tylko nie ty...

Gość senna. pisz dalej, mam polewkę
z was ;):P

Gość topic swietny
and the Winner iiiiiiiiiissss babcia Roberta:D nie moge...:D

Gość topic swietny
Autorze a jak tam z seksem?

Gość agata----------
Robert W-wa brak mi slow, jestem w szoku, ze facet potrafi byc tak okrutny.

Gość Jesteś zwykłą
CIOTĄ nie facetem

Gość afrykanka 789
Brzmisz jak moj maz i pewne fakty sie zgadzaja, prawie wszystkie. Marcin?

Jeśli to nie prowo, to jesteś zwykłym cwelem. W dzieciństwie powinni Cie zostawić gdzieś w lesie i przywiązać do rzewa, żebyś zdechł a nie chodzi taki po świecie egoista pieprzony i innym życie psuje.

Gość kasiiaaa
Daniel ? ;P

Nie chce jej, jest zamulona i tepa. I caly czas cos robi, nie usiadzie na dupie jak czlowiek, tylko sie krzata.

prowo na 100 % ! przecież nie ma takich ciot na świecie, jak autor! ha ha xd

Gość a my nie
chcemy ciebie

Gość Ani grama
honoru nie masz ani godności. Jestem facetem i wstyd mi, że takie coś jak ty okresla się mianem faceta. Przyszedł na kafe wyżalić sie jaki to jest nieszczęsliwy... hahahahaha

Gość monika dziewczyna ratownika25
krzysiek?

Gość Angela*.
Jak mawia Maleńczuk "każda żona to dziwka". Ja bym dodała jeszcze: każdy mąż to kurwiarz. Dlatego też nie zamierzam w takowego się zaopatrywać. Życzę ci by twoja następna dziwka była bardziej 'fascynująca', a kolejne dziecko poronione, Roberciku. Pozdro.