Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

best_one

koleś będzie mnie prawdopodobnie nagrywał dyktafonem przez telefon

Polecane posty

:D dla niego bardzo istotna sprawa, dla mnie to błahostka. Chce pogadać o swojej kobiecie, która rzekomo ma ze mną romans. O ja Cię pierdolę.. :D :classic_cool: gość na pewno będzie chciał nagrywać tą naszą rozmowę komem ;) ale, żeby mu koło chuja zrobić (bo mnie to nie rusza i się pospina trochę) to czy są jakieś możliwości, żeby nie dać się nagrać? :D od razu mówię, że nie mam nic do ukrycia, ale z chęcią pograłbym z nim trochę.. :D akurat w swoim telefonie muzyki nie mam, więc stanowczo cicho mówić..ale czy coś jeszcze? :D yeah, rozmowa o 20:00 :D

Gość on moze
cie nagrac bezpsrednio, a jak nie bedzie chcial zbyt zasmiecac pamieci telefonu, to nastawi glosno i na dyktafon osobno nagra

Wystarczy że do dwóch kieszenie włożysz baterie paluszki (po dwa do każdej) i na szyi powiesisz sobie coś miedzianego . stworzy się taki układ, który zakłóca wszelkie nagrywanie. im większa moc baterii tym większe prawdopodobieństwo że nic się nie nagra

Gość nic nie mówić

Gość weźkartkę i długopi
i pisz mu odpowiedzi :classic_cool:

przyszedł :D ale ze świadkiem, bał się pewnie, że go oklepię.. :) więc nawet nie zawracałem sobie nim głowy:) bo jak mówi, że przyjdzie sam to ma kurwa przyjść sam ;)