Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenna_28

Starania o trzecie!

Polecane posty

Gość milenna_28

Witam! Pragnę założyć topik dla mam, które planują starać się o trzecie dziecko. Z meżem planujemy rozpocząć starania za kilka dni. Mamy już dwie córeczki (3l, 1,5 roku), teraz bardzo chcielibyśmy synka.Zapraszam!

Gość bvcfgh
zazdroszcze ja sie staram o pierwsze od roku i narazie nic :(

Zazdroszczę odwagi ja mam dwóch synków 2, 6 lat. I mimo to że są wspaniali nie zdecydowałabym się już na trzecie dziecko. Sama myśl mnie przeraża ale Wam życzę powodzenia.

Gość Aggnieszka78.
Ja mam już trójkę, ale jak moge to dołącze się do topiku i służe radą.

Gość milenna_28
dzięki. Ja akurat nie miałam problemów z zajściem w dwie pierwsze ciąże. W obie zaszłam za drugim razem. Teraz czekam aby zrobić test owulacyjny, ponieważ chłopca najlepiej płodzić w sam szczyt dni płodnych. Na razie czekam na koniec miesiączki i do dzieła!

Gość milenna_28
Agnieszka, a wszystkie ciąże planowane? i jak sobie radzisz z trójką?

Gość wiosenna mama
witaj. Ja właśnie jestem w 3 ciąży. Mam cztero i dwu latka, a najmłodsze urodzi się w marcu. Życzę powodzenia w staraniach.

ja też mam trzech muszkieterów;) życzę powodzenia i trzymam kciuki żeby tym razem był synek:)

Pierwsza i druga planowana a trzecia to wpadka :P ale za to kochana i wyczekana. Najgorzej dwie najmłodsze chociaż teraz już daje radę, starsza córa ma 8 lat więc jest w pełno samodzielna i nie ucieka na spacerach, jest pomocna :D Wózek dla maluchów mam podwójny :)

Gość gonia 35
witam ja rowniez chcialabym trzecie mam dwie corki 11 i 17 lat i chcialabym synka

Gość milenna_28
Wiosenna mamma- gratulacje! Jak nie będzie synka, to postaramy się o kolejne w przyszłości :-)

Gość gonia 35
dziewczyny nie boicie sie , znowu te pieluchy , kolki i brak swobody?bo ja mam obawy i ciagle nad tym rozmyslam

Agnieszka - najmłodszy miał być dziewczynką:D ale przecież nic straconego:)

Gość milenna_28
Wiosenna mama- a ile cykli się staraliście? U nas będzie dopiero pierwszy a ja juz się denerwuję!

Gość gonia 35
Agnieszka, podziwiam !!!

gonia - ja miałam takie obawy ale na tym sie skończyło. maluch jest kochany, bracia go uwielbiają. opieka nad nim wbrew pozorom na prawdę sprawia mi przyjemność:) może dlatego że jest dość grzecznym dzieckiem:)

Gość milenna_28
No ja łsnie mam taka mała różnicę wieku

Agnieszka - masz rację. ja tak miałam ze starszymi synami. też między nimi jest rok róznicy więc można powiedzieć że na jednych pieluchach się wychowali:)

Gość gonia 35
tak, to dla mnie calkiem nowe doswiadczenie , w moim wieku to szok!! ale chcialabym ale niestety moj maz mniej:)

Gość wiosenna mama
Milena nie wiem dokładnie ile bo w pewnym momencie przestałam liczyć i daliśmy sobie spokój ze staraniami i liczeniem czegokolwiek. U nas na 3 się raczej skończy. Finansowo nie jesteśmy przygotowani na większą ilość dzieci, a i ja nie wiem jakbym ogarnęła taką gromadę.

Równy rok :) ja między moimi mam rok i dwa miesiące. Tyle że szybciej musiałam zakończyć karmienie Emilki ze względu na ciąże i narodziny małej.

Gość gonia 35
Agnieszka ja tez mam Julke ale moja juz jest dorosla panna

17 latka? domyslam się :) ja właśnie się obawiam tego wieku, dorastanie, bunt i reszta problemów ale moja ma do tego jeszcze jakies 4-5 lat.