Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janekziom

CZY TAKIE CIAŁO MOŻE PODNIECAĆ KOBIETY

Polecane posty

Gość dziwiaca
nawet zdiecie zrobil w toalecie silowni osiedlowej:) koles wes cos zrob z ta solara..masakra:)

Gość onaniemakciuka
nie... mnie sie osobiscie nie podoba... takie sztuczne?.. napompowane?.. ;s

Czy ja powiedziałam że sama dieta? czytaj uważniej;) I jestem dziewczyną,więc nie chciałabym mieć takiego ciała z jasnych i z zrozumiałych powodów;)

Gosialicious-dokładnie,jedną z rzeczy najbardziej denerwujących jest uogólnianie,więc proszę sossssss,nie rób tego;)

A no jak wyglądał przedtem to ja już nie wnikam;) Chłopak założył nowy temat i zniknął;)

soss lubi wrzucac wszystkich do jednego wora, przez go nie lubie go ja. wiadomo,ze genetyczne warunki tez sa wazne, bo szczypiorek nigdy umiescionej klaty miec nie bedzie. Ale normalnie zbudowany chlopak? Czemu nie? Nie mowie o braniu sterydow i innych gowien.

zgadza się, można dojść do dobrych gabarytów beż koksu, tylko jest jedno ale: -trzy razy dużej musisz pakować, niż taki przeciętny koksik, i co za tym idzie szybciej wyeksploatujesz organizm, a i tak nie zrobisz takich efektów jak po sterydach, to raz, dwa, to to, że po roku regularnych ćwiczeń, nie ma już czym z takim człowiekiem gadać, wszystko się obraca wokół pakowania i odżywek. No i trzecia sprawa chyba najgorsza, to jest brak erekcji lub całkowita impotencja(to szczególnie po cyklach) :)

gosia zapewniam ze wszyscy co chodza na siłke to cos biora Twoj argument do mnie nie przemawia, bo nie znasz WSZYSTKICH, ktorzy na silownie chodza. Masz jakis nastepny? Jakis konkretny? :O

Gość kireksa
Pewnie może ale mnie nie podnieca. różne są gusta.

sossssss- z Twoich wypowiedzi wnioskuje, ze jestes naprawde ograniczonych czlowiekiem i nie przyjmujesz do wiadomosci, ze istenieje inny swiat. Inny od tego, w ktorym Ty sie obracasz. Patrze na Twoje zdjecie i widze chlopaczka, a nie mezczyzne :O A ja znam facetow, ktorzy chodza na silownie i biora sterydow. I co mam krzyczec i wam wmawiac, ze sterydy nie istnieja i nikt ich nie bierze, bo moj kolega jeden z drugim ich nie biora? Zmiluj sie dziecko :O

a jeśli chodzi o autora na zdjęciu, to chyba nikt nie myśli, że on te mięśnie wyhodował na kanapce z szynką i kreatynie:)

Gość ladaco
Mi sie podobasz, jakco napisz na maila ladacowy@wp.pl 🖐️

" Chłopak założył nowy temat i zniknął " Gdy ktoś zakłada temat ze zdjęciem i wypowiada się tylko raz, czyli na wstępie ... to na 99% właścicielem zdjęcia nie jest autor tematu.

Gość grażynka ze szczecinka
nie lubię jak facet ma większe cycki ode mnie:(

grażynka ze szczecinka ale za to furę może ma za 100.000, a przecież dla ciebie to najważniejsze,

Gość GOCHA DAWAJ FOTKI
gośka wstaw w stopkę więcej fotek, bo podobasz mi sie nawet, nawet;)

sosssss jestem ze śląska, a nie słyszałam o takim określeniu dziecka :P jak coś mówi się 'bajtel'! a to ciało może podniecać zdecydowanie, osobiście wolę mniej napakowanych, ale przyzwyczaiłabym się ;)