Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janekziom

CZY TAKIE CIAŁO MOŻE PODNIECAĆ KOBIETY

Polecane posty

n@ćp@n@ czekol@dą to w sumie jeszcze nie taka stara:) zdziwiło mnie to trochę, bo ja jeszcze 2 miesiące temu w ogóle nie wiedziałem co to jest kafeteria, ale w końcu musiałem to sprawdzić, bo w co drugich wynikach w Google mi sie ona pokazywała:)

gosialicious mówisz, że druga miłość?:) to coś czuję, że parę lat temu była byś moja:D

jeszcze jakis czas temu byla to moja pierwsza milosc ever. Teraz jest druga. Ale pierwsza milosc posiada motor, wiec wszystko jest git 🖐️ :D

ale odrzuca mnie od niego fakt, ze wlazi na damskie fora!!! też mi argument:o

hehe no wlasciwie to mialam usta jak ryba,rude wlosy i krawat moj im na zdjeciu przeszkadzal,bo ponoc nie byl wtedy modny.Skore kupilam na ryneczku ponoc(byla prawdziwa ale oni sie znaja lepiej po zdjeciu wiecej widac wiec ryneczek i koniec kropka xD). aha i naprawde nie jestem ruda xD jestem ciemna blondynka

Teraz to byle chłystek jeździ na motorze, już nie robi to takiego wrażenia, jak ja jeździłem, to konkretnych żyletek było na ulicach niewiele, a ludzie się zatrzymywali, żeby lepiej zobaczyć co to kolo nich przeleciało, dzisiaj już tego niema:)

pamietaj, ze sa jeszcze kobiety, ktore nie polecia na motors/samochod jesli wlasciciel im sie nie podoba ;) Nie zmienia to faktu, ze zawsze sie obroce za kims na motorze (ma kask, wiec twarzy nie widze), ale sam fakt,ze jest na motorze.

powracając do tematu wątku, nie podoba mi się takie ciało. Widać, że sztucznie napompowanee, ciekawe czy jakby wbić igłe w biceps to czy sflaczałby jak stary balonik :P Zajebiste wypracowane ciało to miał Bruce Lee :) http://www.sasori.ro/libz/maestri/1257199864_brucelee.jpg koleś o połowe mniejszy zmiótłby z powierzchni ziemi koksa z balonikowatymi mięśniami :D

kriszo no masz zupelna racje z tymi gowniarzami.U nas to nawet paru sie zabilo(gowniarzy).Jeden na glownym skrzyzowaniu w naszym miescie.Bez kasku byl...takze jego mozg rozbryzgal sie o kraweznik.Byn nacpany do tego.I osierocil nowo narodzana corke...

nacpana - sa osoby, ktore kochaja motory i nigdy na niego nie wsiada bez kasku, maja odpowiedni kombinezon i buty. Nie jezdza zbyt szybko tylko w granicach rozsadku. Sa tez osoby, ktore nabywaja motor zeby pokozaczyc, po nic wiecej.

gosia ja wiem o tym wszystkim,ze sa takie osoby.Ten osobnik jednak do nich nie nalezal.On nalezal do miejscowych szpanerow jakich u mnie w miescie duzo.ja wcale nie uwazam,ze wszyscy jezdzacy motorami sa tacy.I mnie sie tez motory podobaja.Tylko mowie,ze teraz byle gowno sie na motor pcha.

własnie o tym mówię, teraz są motory tanie i za parę groszy możesz kupić, ja żeby kupić motor w 2003 roku musiałem sprzedać samochód i to nie byle jaki:) ale czego się dla pasji nie zrobi:) jak bym pogrzebał w garażu, to jeszcze do tej pory lezą gazety z ogłoszeniami, kupowałem je przez trzy lata, niezła kupa się uzbierała:D

gosialicious- Ty naprawde jestes głupiutka:/ Oczywiscie że to jest koleś NAPOMPOWANY, i to prawda że wiekszość osob chodzących na siłownie coś "bierze". Nie mówię że wszyscy sterydy, wystarczy że biorą odżywki :) Jednak koleś ze zdjęcia nie bierze tylko białka:) bueheh;) Słaby strasznie;) Jeszcze ten tatuaż, okropieństwo. Opalenizna opalenizną- mam nadzieję że nie z solarium ... :) Ciało całkiem ok, pomijając że napompowane ale ok. Jedynie tatuaż ohydny:) I mało który facet nawet mając idealne warunki (genetyka itd) mógły naturalnie tak ciało "wyrzeźbić" . A trochę się na tym znam;)

gosialicious kazdy kto kupi motor(scigacza) mówi, że będzie jeździł wolno i takie tam bzdety, dopóki czujesz respekt przed maszyną, to jest wszystko ok, problemy zaczynają się gdy zrobisz ok 2000km, bo po tym czasie wydaje ci się ze już umiesz jeździć perfekt, wtedy zaczynają się pierwsze przygody że szlifowaniem:)

no wlasnie moze malo ktory ale sa jednak wyjatki od reguly.Moj sasiad ma podobna sylwetke.Zaznacze,ze ma teraz 22 lata,a cwiczyl od 15-tego roku zycia:) owszem odzywki bierze ale nie koks.Nie ma czasu na specjalne diety,bo studiuje.

Gość Kamciaa2131
ciało może i może być ;d ale twarz pewnie masz zjebaną skoro przez internet umwiasz się na seks prawczku :)