Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janekziom

CZY TAKIE CIAŁO MOŻE PODNIECAĆ KOBIETY

Polecane posty

Nie, ale naćpana ma trochę racji gosiacostam, te rzęsy wyglądają jak byś je w paincie domalowała, bo reszta to oczywiście cukierek:)

zbyt szybko sie ekscytujesz :O Myslalam,ze bedzie nam sie milo o tuszach do rzes rozmawialo a Ty od razu do mnie z takimi epitetami jak 'glupia babo' :O:O

Gość Naturalsbody01
skąd jestes autorze??

kriszo - wedlug uzytkownikow kafele mam : sztuczna szczeke, wybielane zeby, rzesy malowane w paincie, peruke, bawilam sie photoshopem 😭

Gość sdfdf
Boże człowieku coś ty z soba zrobił dupe masz pewnie jak sitko podziurawione od brania sterydów oj będziesz płakał za pare lat wspołczuje

gosialicious obiło mi się coś o uszy:classic_cool: facetom się raczej podobasz, raczej na pewno:) pewnie płeć piękna cię tak prześladuje:)

Nacpana - prawda jest taka,ze mam w dupie to czy komus sie moje rzesy podobaja, czy nie. Ale dziekuje za rade 🌼 pomaranczowe ratlerki mnie atakuja 😭

Gość a mnie sie podoba;)

to jest normalne,ze na kafe sie jezdzi po tych co maja tu swoje zdjecia.Zawsze tak bylo.Jestem tutaj piec lat.Kiedys tez mialam tu swoja fotke...I rowniez facetom sie podobalo,a laski sie pienily.Najbardziej chcialo mi sie smiac jak jakis koles napisal mi komplement,a zaraz po tym komplemencie posypywaly sie komentarze glupich idiotek wyszukujacych moich mankamentow.Ale zanim pojawil sie taki komplement byla normalna gadka na temat:P

janekziom- kobiety najbardziej podnieca inteligencja,spojrzenie,sposób poruszania się,tembr głosu...............ciało mniej ważne.....

nacpana - tak jak i w tym temacie rozmowa zeszla na temat mojego wygladu. Jednym sie podoba to, innym tamto. Czekam tylko na bande orenzy co by mi przypomnieli, jaka paskudna jestem :D :D :D

no nie taka stara w sumie:) no pierwszy raz na kafe wlazlam jak mialam chyba 20 lat:P a mam teraz 26 wiec to nawet szesc lat nie piec.Tylko,ze ja tutaj sobie jestem jakis czas,a pozniej moze mnie nie byc nawet i pol roku,bo nie mam czasu.I nie lacze sie w zadne grupki z ludzmi,nie spoufalam sie,bo nie chce mi sie az tak produkowac.

Gość kLaódósIa222222 :*:*:*:* :D xP
tAkIe cIało nIe mOrZe pOdNiEcAć :*:*:* :D ;)

Gość sdfghjkid
wbijaj sie na forum www.forumdlainteligentnych.pun.pl wejdz w dzial erotyczny :P poswintuszymy :P

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjggg
A mi sie podoba, ale odrzuca mnie od niego fakt, ze wlazi na damskie fora!!!