Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janekziom

CZY TAKIE CIAŁO MOŻE PODNIECAĆ KOBIETY

Polecane posty

Gość GOCHA DAWAJ FOTKI
bom sie zakochoł

Gość grażynka ze szczecinka
kriszo, a co Ty możesz wiedziec co dla mnie najważniejsze, na pewno nie fura. nawet nie rozróżniam marek samochodów. no, może malucha od autobusu odróżnię :P

Gość wienia:
n@ćp@n@ czekol@dą a mozesz konkretnie uzasadnic co Ci w sosie nie pasuje?

grażynka ze szczecinka To juz zapomniałaś, co pisałaś na topiku o facetach, którzy muszą zarabiać po 15.000?????????

Gość żona kazika kontra hedora
fuj

Gość GOCHA DAWAJ FOTKI
heh jak ni się podobają takie chomiczki na buzi jak ma Gosia,

A mi sie podobaja moje brwi. Pewnie chodzi Ci o takie dwie kreseczki nad oczami ? Nie dziekuje :O:O Sos moja kolezanka Litwinka, ktora kaleczy polski mowi dzieckow, o dzieckach i z dzieckami. Jej to wybaczam. Ale Polakowi....

wienia no napisalam przeciez,ze konkretnie to jego nos mi sie nie podoba:P ogolnie nie podobaja mi sie tez faceci "z okladki".Znaczy tacy lalusiowaci.takze nos nie jest takim wielkim minusem ale cos w nim jest co mi sie nie podoba(w sosssie).Moj facet w sumie ma polamany nos w trzech miejscach,trzy razy skladany i juz nie jest prosty:P Ale jemu to dodaje,ze tak powiem testosteronu.Bo ja lubie "niegrzecznych" chlopcow:D

nakladam duzo tuszu na rzesy i nawet jak zmienie na najdrozszy to i tak efekt bedzie ten sam. Mi sie tak podoba, dlatego tak robie ;)

"Pewnie chodzi Ci o takie dwie kreseczki nad oczami ?" no wlasnie nie:/ chodzi mi o takie co maja regularny ksztalt co nie znaczy,ze ma ich wogole nie widac:P czasem tylko przyciecie brwi daje duzo.Ale to sa twoje brwi wiec je sobie zapuszczaj nawet po kolana xD jak tam sobie chcesz:D

Gość GOCHA DAWAJ FOTKI
soss no fakt, z tym nosem nie wyglądasz jak Polak, wyglądasz jak byś był z Izraela

Gość GOCHA DAWAJ FOTKI
gosialicious poliki masz fajne;)

'Ale to sa twoje brwi wiec je sobie zapuszczaj nawet po kolana xD jak tam sobie chcesz' To po cholere smiejesz sie z nich skoro na koncu sama stwierdzasz, ze to sa moje brwi i mam sama o nich decydowac. :O:O:O

"nakladam duzo tuszu na rzesy i nawet jak zmienie na najdrozszy to i tak efekt bedzie ten sam. Mi sie tak podoba, dlatego tak robie" nie chodzi o cene tylko o jakosc:P I tak naprawde od szczoteczki duzo zalezy.Wiem,bo dlugo sobie tusz dobieralam.na taki rzesy najlepszy jest pogrubiajacy z gruba,bardzo gesta szczoteczka z wlosia(nie z gumki czy co tam jeszcze produkuja i niby,ze jest zajebiste).I taka szczoteczka nawet jak trzy razy posmarujesz rzesy to wygladaja jak rzesy,a nie jak cztery grube rzesy na krzyz:P

Gość GOCHA DAWAJ FOTKI
n@ćp@n@ czekol@dą zrób mi tą przyjemność i wrzuć swoje foto z łaski swojej:)

nacpane - wszyscy sie smieja, bo jestem brzydka jak noc listopadowa. Wiem 😭 malo Ci? juz wystarczajaco duzo slit foci skleilam :O :classic_cool:

Gość grażynka ze szczecinka
kriszo, gadasz bez sensu, nic takiego nigdy nie mówiłam. linka do topiku podaj. to pewnie jakis podszywacz 🖐️

gosia wez sie pierdolnij w leb glupia babo.Przciez ci napisalam,ze ogolnie to ladna jestes tylko te rzesy przedewszystkim... moze czytaj uwaznie posty,bo masz problemy z komunikacja.Nie smieja sie z twojej brzydoty tylko z tych rzes wariatko

glupia babo, wariatko - po co tyle komplementow 😭 ja sie z Ciebie nie smieje, ani nie obrazam, ze nie umiesz po polsku pisac, takze poluzuj rajty:classic_cool:

AAAAAAAAAhhahahaha:D znalazłem tą wypowiedź, ale tam to nie byłaś ty, tylko: "grażka nietoperzyca" Sorki że cię niesłusznie oczerniłem:D