Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlota rybkaaaa

co sadzicie o postawie Nergala?

Polecane posty

"On umrze. Nawet sobie z tego nie zdaje sprawy..." zdaje sobie sprawę - wszyscy kiedyś umrą - nawet Elvis :P

Gość taka sobie jedna ania
heheh ike nie przeszlo bez echa, ja tez bym sie na niego rzucila ;)

"Ja miałam jedną wizję jak jest po śmierci a mi się dzisiaj śniło, że siedzę w wielkiej portmonetce i razem ze mną są angielskie damy dworu w strojnych 16wiecznych sukniach

Gość każdy umrze
myślisz, że dzięki leżeniu krzyżem i rozdzieraniu szat na krakowskim przedmieściu dożyjesz 10000 lat jak metuzalem :classic_cool:

Gość mooniaaaaaaaaa123
mam pytanie takie sobie a wiesz ile ja o takie objawienie się modliłam? lata, panie, lata ale, wizja zbladła, życie wraca do normy i człowiek jest dalej tylko człowiekiem.

Gość mooniaaaaaaaaa123
jeszce jednak z Wami zostanę nie mialam wizji piekła, tylko zwojej śmierci, baaaaaardzo realnej i zaraz tego, co działo się po. Łaziły jakieś tępe ludziska bez celu, za wszelką cenę chciały mnie dotknąć, a każdy dotyk, to było najgorsze, obrzydliwe osłabiające uczucie, jakie kiedykolwiek przeżyłam. Potem jak się obudziłam, byłam w takim stanie, jakby mi ktoś wreszcie zdjął woalkę z oczu i zrozumiałam o co chodzi w tym, życiu. (typu olśnienie Buddy), juz się niestety mocno zatarło i woalka znowu zapadła

Potem jak się obudziłam wizja powiadasz.. moja portmonetka była niebieska być może to prorocze objawienie jak wygląda niebo

znasz takie kapele jak Obituary, Morgoth, Massacra, Samael, Edge of Sanity, Rotting Christ, Morbid Angel, Entombed, Grave itp? Nie, moja przygoda z black metalem zaczęła i skończyła się na Venom'ie, ale nie o to tu chodzi. Dziwię się powszechnemu zainteresowaniu jakie wzbudza Nergal, pomimo, że jego muzyka jest "bardzo" niszowa. Widocznie takie są czasy, że gwiazdkami zostają ci, którzy "bywają", a nie ci którzy tworzą. I właśnie Nergal jest tego dobitnym przykładem - bez Dody nadal byłby znany wyłącznie wąskiej i hermetycznej grupce fanów.

Gość mooniaaaaaaaaa123
ike kto wie, może, he he, jak Ci się podobało, to dąż tam, dąż :-)

"Nie, moja przygoda z black metalem zaczęła i skończyła się na Venom'ie" klasyka... Venom nie grał muzyki stricte black metalowej - tzn we współczesnym rozumieniu tego pojęcia.. To był taki brudny, trochę wolniejszy trash z elementami satanistycznymi... Ale uważa się ich za prekursorów gatunku... Spytałem o te kapele bo w pewnych kręgach są znane i to, że się o nich nie słyszało, nie znaczy że nikt o nich nie słyszał

Gość mooniaaaaaaaaa123
a co masz do bab? po tamtej stronie raczej nie ma kisi kisi, saki saki

Ty po prostu tylko o kasie myslisz generalnie pisząc o samych babach miałam na myśli brak sisiorków, iftar:)

po tamtej stronie raczej nie ma kisi kisi, saki saki oj to zacznę ćwiczyć pokłony robakom tam nie idę!

ike hahahha a sisiorki sa do szczescia niezbedne :)

Gość mooniaaaaaaaaa123
Ike skoro mamy wolną wolę, to czojs jest Twój :-)

ale w piekle tez raczej nie bedzie sisorkow...

...a mi się dzisiaj śniło, że siedzę w wielkiej portmonetce ... Typowo freudowski przykład rządzy pieniądza. A baby są wynikiem długoterminowego kontaktu z retro.

A baby są wynikiem długoterminowego kontaktu z retro. ałć! musiałaś mnie wsypać przy komicznym?

...musiałaś mnie wsypać przy komicznym?... Dostaniesz lanie???

Dostaniesz lanie??? teraz to mogę zapomnieć

sorry iftar pierwsza w kolejce była yeez dlatego unikam dziś kuchni:P

Przytulić Cię??? Tak przy ludziach chcecie się przytulać na heavy metalowym forum? Świntuchy!