Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jebać takich oszustów w ryj

pytanie do ludzi!! jak sie zachoweać jak to rozegrać?

Polecane posty

Gość jebać takich oszustów w ryj

fotograf nie daje mi fot. tru napisał nowy wątek akty TFP wawa Powrót do poprzedniego działu Dodaj odpowiedź angelonmax Pokaż profil autora Dnia: 2010-08-13 16:37:21 angelonmax napisał: witam, nigdy jeszcze nie robiłem aktów i chciałbym spróbować wejść w tą tematykę. szukam modelkę która ma doświadczenie w pozowaniu do aktów i zgodzi się zapozować na zasadzie TFP. istnieje ryzyko, że zdjęcia nie będą wybitne, więc prosze o przemyślaną decyzje. myślę o zdjeciach plenerowych (łąka, pole, jezioro) oraz zdjecia we wnętrzach. wizażystka i fryzjer jest Autor napisał w sumie wiadomości: 627 | Zgłoś stradi Pokaż profil autora Dnia: 2010-08-13 16:43:28 stradi napisał: a Krupa sie nie zgodziła?;p Autor napisał w sumie wiadomości: 39 | Zgłoś scarlet87 Pokaż profil autora Dnia: 2010-08-13 17:24:41 scarlet87 napisał: aha czyli cchesz kogos doswiadczonego ,kto ci sie rozbierze za darmo ,i prawdopodobnie dostanie pozal sie boze zdjecia ? Autor napisał w sumie wiadomości: 252 | Zgłoś angelonmax Pokaż profil autora Dnia: 2010-08-13 17:32:39 angelonmax napisał: zdjecia będą prawdopodobnie pożal sie boże . jeśli chodzi o kase wystarczy zapytać. pozdrawiam :) czy jesli napiszę - " ALBO I NIE DOSTANIE FOT WCALE :) " to bedzie chamskie i nie da mi tych fot juz nigdy i narażę się ludziom czy może przestraszy sie i pospieszy i da mi foty ??? co sie może wydarzyc??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować