Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

Gość Do odpowiadam temu modelowi
Dobra jestes ... to sie usmialam... a ten palant niech dalej fantazjuje. :D

Gość odpowiadam temu modelowi
:)pozdrawiam:)

Gość Forumowy Przystojniak.
tak naprawdę to jestem starszym samotnym panem marzącym o młodej sponsorce.. wieczorami włanczam redtube i oddaję się mastrubacji

Gość Na początku...
naszego związku obecny mąż zarabiał 2 razy mniej ode mnie, nie miał mieszkania, miał samochód jakiegoś starego grata; ja mieszkanie miałam, samochód 4letni średniej klasy jak na 25lat to uważam b. dobrze. Po 4 latach mąż zarabia 4 razy więcej ode mnie, byłabym strasznie płytką idiotką gdybym nie doceniła go jako człowieka bo nie miał mieszkania i lepszego samochodu. Był dobry, uczciwy, pracowity, honorowy i zabawny i to mi wystarczyło. Czasami warto wyjrzeć poza czyjąś kieszeń.

Gość Forumowy Przystojniak.
wybaczcie ale nie wrzucę foty. przypominam z wyglądu offermę... żegnam chętne panie. :)🖐️

Gość zapach frezji
Może ja?

Pomorzaninie-tu nie trzeba tłumaczyc,,,tu trzeba zbudzic Pana Przystojniaka ze snu jaki śni:)

Gość po twoim pierwszym poscie
mozna stwierdzic, ze jestes do niczego.... tak jak ktos napisal do fajnego faceta daleko ci jak stad na ksiezyc buahahaha

Gość Lilla26.
Mam 26lat, 173 cm wzrostu, wlosy dlugie blond (naturalne), duze niebieskie oczy,dlugie nogi (nie raz slyszalam ze sa ''jak odrysowane''), skonczylam 2 kierunki studiow: handel zagr. i finanse i rachunkowosc(oba dziennie), pracuje w duzej holenderskie firmie, zarabiam miesiecznie 8500zl, mam ladne mieszkanie, dobry samochod i 2 letnia corcie, ktora kocham nad zycie. Mam powodzenie u facetow, jestem piekna kobieta i jestem tego swiadoma. Nie potrzebuje faceta zeby sie dowartosciowac, nie szukam tatusia dla corki bo ojca ma, nie jest polsierota. Jestem kobieta, ktora wie czego chce i napewno nie takeigo plytkiego faceta jak Ty.

Na początku... - jesteś jedną na kilka...set. ;) Lilla26. - serdecznie gratuluję odniesienia sukcesu. jesli nawrzucanie komuś tylko dlatego, że ma inny pogląd w kwestii mam samotnie wychowujących dziecko/dzieci poprawiło Ci humor, to jestem bardzo szczęśliwy, że mogłem sie do tego przyczynić. Większego bólu nie sprawiło mnie nazwanie płytkim, szczerze napisawszy nie sprawiło mi żadnego bólu. Spłynęło po mnie. SZKODA TYLKO ŻE JESTEŚCIE TAKIMI HIPOKRYTKAMI DROGIE PANIE. JEDNYM Z PIĘCIU GŁÓWNYCH "WYMAGAŃ" PAŃ WZGLĘDEM FACETA JEST - WIEDZĄCY CZEGO CHCE! SZKODA, ŻE WASZE SŁOWA MAJĄ SIĘ DO RZECZYWISTOŚCI JAK OBIETNICE POLITYKÓW. Wiem czego chcę, wiem czego nie chcę. Wiem jakich cech nie może mieć moja kobieta, jakich nie akceptuję. Ciekawi mnie czy Ty mając dziecko, chciałabyś być z facetem PODEJRZANYM o pedofilię. Dlaczego ja mam się godzić na bycie z kobietą z dzieckiem?

Gość po chuja ten nick z ksiezyca
chlopie ty tu do usranej smierci nikogo nie poznasz

Gość hehehehe,,,,
Facet, z jednej strony masz rację, ja tez nie chce nikogo z przychowkiem i zupelnie nie rozumiem frustracji samotnych mam. Gdybyście były wolne i bezdzietne związałybyście się z dzieciatym facetem i wychowywaly jego potomstwo jak swoje? NIE! Szukalybyscie faceta tylko dla Was...

Gość a gdzie fota w stopce
W realu jestes zapewe brzydalem.

a gdzie fota w stopce W realu jestes zapewe brzydalem. @@@@ foto nie było i nie będzie. kobiety mówią mi, że jestem przystojny. nie popadam w narcyzm, chociaż pewnie Wy tak uważacie. bo typowe pytanie w takim temacie - skoro piszesz, że jesteś przystjny, to dlaczego szukasz i to jeszcze na kafeterii? przecież kobiety same powinny wskakiwać Ci do łóżka. może ja nie chcę takiej, co mi sama wskakuje do łóżka? szukam dla siebie najlepszej kobiety. dla mnie najlepsza nie musi być w Waszych oczach najlepsza.

O witam" przystojniaka"Jak samopoczucie?

Gość matusia564
No cóż jako samotna mama mogę Ci powiedzieć, że i tak nie chciałabym Cię nawet poznać nawet jeśli chciałbyś kobietę z dzieckiem. Lubimy ZDECYDOWANYCH, ale nie na tym poziomie, jaki Ty reprezentujesz. Pozdraiwam wszystkich

Gość hfjjjjj
gadybys byl zajebisty, nie siedzialbys tu i pisal glupot. Ci naprawde PRZYSTOJNI faceci moga przebierac w kobietach jak w ulegalkach. one same im sie narzucaja. Sam siebie oszukujesz, wystarczy dokladnie przeczytac twoje wpisy zeby stwierdzic co tu robisz. Poszukaj sobie ciekawszego zajecia - zabawy.

hehehehe,,,, Facet, z jednej strony masz rację, ja tez nie chce nikogo z przychowkiem i zupelnie nie rozumiem frustracji samotnych mam. Gdybyście były wolne i bezdzietne związałybyście się z dzieciatym facetem i wychowywaly jego potomstwo jak swoje? NIE! Szukalybyscie faceta tylko dla Was... @@@@@ bo taka mamusia nawet po ukończeniu dwóch kierunków, nie może przyjąć do wiadomości, że ktoś nie akceptuje jej potomstwa. które jest jej oczkiem w głowie, dla faceta może być wrzodem na dupie. sama codziennie dokonuje kilkunastu wyborów - co będzie dobre dla mnie i dla mojego dziecka taki czy taki sok. ale gdy ktoś wybiera między nią(mamusią piękną, wyedukowaną ale z dzieckiem), a "głupiutką fryzjerką" po zawodówce i wybiera fryzjerkę to jest frajerem. bo przecież fryzjerka nie dorasta jej do pięt. tylko, że fryzjerka może facetowi poświęcić cały swój czas i urodzić mu dziecko. tylko jemu. NIECH TA MAMUSIA I WSZYSTKIE INNE ZROZUMIEJĄ, ŻE WYBÓR FACETA, PRIORYTETY KTÓRYMI ON KIERUJE SIĘ PRZY DOBORZE PARTNERKI, NIE MUSZĄ BYĆ NAWET PODOBNE DO TYCH KTORYMI KIERUJE SIĘ ONA. i nie piszcie mi jaki mam ciasny umysł, bo ja zadaję sobie trud aby spróbować zrozumieć Twoje priorytety i wybory. a Ty i jeszcze inna wchodzicie i po paru postach stwierdzacie, że jestem płytki, bo nie akceptuje tego i tego i tamtego. Bo nie muszę. To jest mój wybór.

Gość Jesteś beznadziejnym desperate

hfjjjjj gadybys byl zaj**isty, nie siedzialbys tu i pisal glupot. Ci naprawde PRZYSTOJNI faceci moga przebierac w kobietach jak w ulegalkach. one same im sie narzucaja. Sam siebie oszukujesz, wystarczy dokladnie przeczytac twoje wpisy zeby stwierdzic co tu robisz. Poszukaj sobie ciekawszego zajecia - zabawy. @@@@@ patrz wyżej. :D mówi Ci coś termin - "pogoń za króliczkiem"? świetnie tu się bawię, kosztem co niektórych frustratek. :D

Gość który stworzył sobie topik i
pisze z paroma desperatkami które nikogo nie mają. Tylko że nic z tego nie wyniknie ściemniaczu. 🖐️

Ja się bawię wyśmienicie:)I tu i w życiu. Nie gonie tak łatwych do schwytania króliczków:D;)

Gość a powiedz mi
co ma pedofilia do posiadania dziecka????

Gość skad siebiora takie desperatki
i tacy idioci:O

Gość czy ktos chcialby kobiete z
nickiem zaplakana noc:Dbuahhhaaaaaaaaaaaa

To temat typowo demaskatorski :D Przyznaję, że kobiety jadąc po autorze, wpadają w zastawione przez niego pułapki i odkrywają swoje negatywne cechy i przede wszystkim hipokryzję... Najlepszy jest wariant posiadania dziecka... Zwłaszcza, że od samotnego ojca z dzieckiem same uciekłyby gdzie pieprz rośnie (chyba, że by zarabiał ze 20k) Fajnie się czytało niektóre wypowiedzi... U autora nie widać za grosz pychy, czy buty, ale cokolwiek o sobie pozytywnie napisze, jest równany z ziemią... Gdyby marudził jak mu źle, oczywiście na;pisałyby że jest nieudacznikiem i ciotą... kobiety - żenada!