Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

Klasę kobiety poznaje się po preferencjach dotyczących kiełbasy. :D

Ike... nie stac mnie na wyrzutnie ;P Nie zarabiam 7 tys. ;P a co mnie to obchodzi ?

Gość blue sky***
15:38 [zgłoś do usunięcia] komiczne komik1112@tlen.pl'; ".muszę zauważyć, że jest mnóstwo kobiet, które płacą zamiennie bądź za siebie i nie czekają na to, że facet będzie płacił..." prawda, ale poruszenie tego tematu na tym akurat forum fajnie podnosi temperaturę dyskusji >to też prawda:P choć takie wypowiedzi wskazują na poziom tej dyskusji i nie tylko...:P

Whisky nie pijam to nic na temat jasności umysły po niej powiedzieć nie mogę. A i tak pewnie wszystko zależy od stosunku masy od przyjętej objętości. :D

Znaczy, że tylko ja tu jakiś poziom reprezentuję. :D

A no ba:) Zal mi tych prostaczek co sie przekrzykują ze pasują do opisu. Mnie takie palant wybredny mogłby tylko w pupcie pocałować... Chociaż nie wiem czy i to. Z daleka widac ze to niedowartościowany gnój;p

brum czy ty aby na pewno piszesz o kiełbasie?:P

"choć takie wypowiedzi wskazują na poziom tej dyskusji i nie tylko" ja zawsze liczę na pojawienie się idiotek, które od razu się zapienią, bo ktoś na 2 końcu Polski napisał coś, z czym się nie zgadzają :D dlatego tak lubię te tematy o matkach z dziećmi itp :P

"Mnie takie palant wybredny mogłby tylko w pupcie pocałować... Chociaż nie wiem czy i to. Z daleka widac ze to niedowartościowany gnój" a po czym wnosisz? bo ma wymagania? bo nie chce każdej?

Mnie takie palant wybredny mogłby tylko w pupcie pocałować... Chociaż nie wiem czy i to. Z daleka widac ze to niedowartościowany gnój Może i wybredny, ale przynajmniej nie drze wstrętnej japy jak Ty krzykliwy babonie :o

Gość buhahahahaahhaahah
no i princeska zaciela sie :D

Gość blue sky***
15:46 [zgłoś do usunięcia] komiczne komik1112@tlen.pl'; "choć takie wypowiedzi wskazują na poziom tej dyskusji i nie tylko" ja zawsze liczę na pojawienie się idiotek, które od razu się zapienią, bo ktoś na 2 końcu Polski napisał coś, z czym się nie zgadzają dlatego tak lubię te tematy o matkach z dziećmi itp >>>właśnie poziom dyskusji zjechał do zera:P a ty razem z nim:P

"właśnie poziom dyskusji zjechał do zera a ty razem z nim" spoko, przynajmniej jest zabawnie ;) dyskusja na poziomie, zazwyczaj nie jest domeną tego miejsca

dlatego tak lubię te tematy o matkach z dziećmi itp a o matkach bez dzieci ? komiś..........

blue sky*** - co chcesz mi udowodnić/przekazać? oczywiscie, że są kobiety które płacą za siebie. tak powinno być zawsze. jeśli nie. nasuwa się wniosek, że mężczyzna ma do czynienia z damą do towarzystwa. płaci za kolację, bilet do kina itd. czyli płaci za jej towarzystwo, gdyby tego nie i poinformował ja o tym wcześniej, nie wyszła by z nim. czyż nie jest tak? ;)

O matkach bez dzieci to może nie żartujcie. spoko to domena zmanierowanej:)

W pracy jestesm:) wolnego...:D Po czym wnoszę?? Z daleka mozna wyczuc takich zarozumialców co mysla ze sa fajni a tak naprawde jakby jakas kobietka obok niego staneła nawet z trojka dzieci to błagałbym ja zeby mogł sobie zamoczyc i powkladac;D na forum kazdy madry, a w realu ni powiedziałby ze nie przeleci lasencji bo ma dzieciaczka!!

jakby jakas kobietka obok niego staneła nawet z trojka dzieci to błagałbym ja zeby mogł sobie zamoczyc i powkladac;D na forum kazdy madry, a w realu ni powiedziałby ze nie przeleci lasencji bo ma dzieciaczka!! Princessa, zmartwię Cię, tu nie chodzi by tylko przelecieć, ale żeby się związać.

a w realu ni powiedziałby ze nie przeleci lasencji bo ma dzieciaczka!! przelecieć a z kimś być to duża różnica ja tam wolę jak facet jasno wie, że mu to nie pasuje niż jak potem kobiety płaczą, że ich mąż nie akceptuje dziecka ( nagle!)

To princessy się teraz przelatywać dają. :( O tempora, o mores. :(

gdyby chodzilo o zwiazek to znasz takie powiedzenie: MILOŚĆ NIE WYBIERA?? gŁUPIUTKA JESTES PIZDACJO:d!! ZAWSZE I WSZEDZIE CHODZI TYLKO O SEX ALBO O PIENIADZE;D

princessa - tutaj raczej chodzi o partnerkę na dłużej... oczywiście - przelecieć parę razy można laskę z dowolną liczbą dzieci ( o ile nie wpłynęły one na jej walory fizyczne) a co do samotnych matek z dziećmi - ten temat bawi mnie chyba najbardziej :P

Gość blue sky***
15:50 [zgłoś do usunięcia] komiczne komik1112@tlen.pl'; "właśnie poziom dyskusji zjechał do zera a ty razem z nim" spoko, przynajmniej jest zabawnie dyskusja na poziomie, zazwyczaj nie jest domeną tego miejsca >>>>muszę ci niestety przyznać rację....ale najśmieszniejsze jest to, iż większość ludzi ukrywających się tu pod pomarańczowymi bądź czarnymi nickami...są w realu postrzegani przez innych jako kulturalni, bo i min. wykształceni ludzie...:P

"Mnie takie palant wybredny mogłby tylko w pupcie pocałować... Chociaż nie wiem czy i to. Z daleka widac ze to niedowartościowany gnój" wybredny, bo chcę jak najlepiej wybrać dla siebie? kto wie, czy nie uczynię tej kobiety najszczęśliwszej na świecie. może na chwilę, może na dłużej? że znajdzie we mnie to czego szuka w mężczyźnie? rozumiem, że jeśli miałbym szukac wycieczki dla nas dwojga, miałbym wejść do pierwszego lepszego biura podróży, nie sprawdzić nawet czy posiada odpowiednie licencje i uprawnienia, wybrać pierwszą lepsza wycieczkę z katalogu, nie zwracając uwagi na nic? :D

"ale najśmieszniejsze jest to, iż większość ludzi ukrywających się tu pod pomarańczowymi bądź czarnymi nickami...są w realu postrzegani przez innych jako kulturalni, bo i min. wykształceni ludzie." ja akurat w realu jestem podobny... i mogę zachować dla siebie złośliwe uwagi na temat czyjejś głupoty tylko na wyraźną prośbę żony :P ale nie zależy mi na dużej ilości znajomych, wolę mniej ale takich, z którymi naprawdę chcę spędzać czas... dlatego gdy spotkam idiotę, okazuję mu to, jakie mam o nim zdanie...