Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusiaaaa

Straciłam wszystko

Polecane posty

Gość Jusiaaaa

Przez swoją głupotę i egoizm. Straciłam swą największą miłość, zostawił mnie mój kochany Misio:( Jezu nie wyobrażam sobie życia bez Niego a on już nie chce ze mną rozmawiać. Wszystkiemu jestem winna, nie chce bez niego żyć! :( Przepraszam musiałam to komuś powiedzieć/ napisać

Gość chmmmka
ogarniesz sie i zrozumiesz ze cos takiego jak miłosc nie istnieje

Gość kassia:(
A co takiego robiłaś że Cie zostawił??

Gość milosc istnieje a wina
NIE ZAWSZE lezy posrodku. tak sobie tlumacza dziewczyny, ktore sie nie przyznaja do bledow.

wiem, że stwierdzenie wina zawsze leży po środku to duże uproszczenie, ponieważ szala za każdym razem przechyla się w jedną ze stron. Jednak są tego jakieś podtawy

Gość Jusiaaaa
Bo sama przez głupotę powiedziałam że może robić od tej chwili co chce, jest już wolny i do tego zwyzywałam go, tylko dlatego że wczoraj byliśmy na weselu i zaczepiałam kolegę z którym pracowałam za granicą a jemu się to nie spodobało bo rzeczywiście przegiełam z tym. i mi zwrócił uwagę na to a ja jeszcze mu powiedziałam że jak nie chce to niech nie patrzy. Jeju cały dzień płaczę, próbuje dzwonić, pisać ale odrzuca moje telefony. Tak tego żałuje. Dopiero teraz jak cały dzień myślę o nim to dociera do mnie że przez cały ten czas jaki byliśmy ze sobą to mnie we wszystkim wspierał, robił za mnie a ja go tak wykorzystywałam. Kocham Go bardzo i i już wiem co straciłam.

Gość Jusiaaaa
A on nawet nic więcej nie powiedział mi, patrzył i słuchał. I to jest najgorsze. Jest dobrym człowiekiem a ja tak go potraktowałam:(

Gość chmmmka
oj przestan panikowac to dopiero jeden dzien pewnie mu przejdzie i sie w koncu odezwie wyluzuj dziewczyno

Gość obiektywna obserwatorka
wszystko dla ciebie to facet?????????:O wszystko stracili ludzie w bogatyni :O

Gość tokijskazagadka
teraz juz wiesz, ze dorosli ludzie musza brac odpowiedzialnosc za wypowiadane slowa.

Gość chmmmka
obiektywna obserwatorka Ma do tego prawo!

to tylko wspolczuc ......:O:O

Gość chmmmka
dokładnie ...przeciez po to tu jest ...by ja zrozumiec tak?

Gość Jusiaaaa
nie prawda, nie wróci. Rozmawiałam z jego siostrą i próbowała załagodzić sprawę bo ją o to prosiłam. I powiedziała że nie zamierza dawać mi kolejnej szansy bo już nie chce dalej być kopany w tyłek przez mnie:(

wspolczuc..ale glupoty:O

Gość chmmmka
wróci....zawsze wracaja Po za tym widział ze probowałas i sie starałas skontaktowac. teraz daj mu czas. Jak mu przejdzie, zateskni i zadzwoni. Zobaczysz.

Gość glupie gadanie obserwatorki
a co mnie ludzie z Bogatynii obchodzą????? tragedia, owszem, ale kazdy ma swoje zycie. to ze powodz zalala, to nie znaczy, ze dla autorki to jest smutek. Ona ma swoje zycie i swoje smutki, wiec sobie daruj. a ludzie w bogatynii nie umieraja z glodu, jak w Afryce. zawsze tak mozna powiedziec, nie? w Afryce maja jeszcze gorzej.

Gość chmmmka
---> bo to tak kurwa jest A co cie to kurwa obchodzi? Nie czytaj zalen na 5 stron jak cie to złosci. Poczytaj sobie ksiazke.

Gość takajedna@@@
hmm z tego co piszesz to jesteś niezrównoważona -stąd takie zachowanie,jakies wyzwiska itd to dobrze nie świadczy jak jest mądry to wybierze inną, mądrzejszą zrównoważoną.Faceci nie lubią idiotek. Moze jakieś leki i dopiero wtedy z nim ewentualnie pogadaj powiedz ze sie leczysz ze uczysz się panować nad emocjami .

Gość chmmmka
-> bo to tak kurwa jest Znajdz sobie hobby jak piszesz a nie czytasz co "niedojrzałe" według ciebie panny pisza.

no dokladnie, a ile ty masz lat autorko? 17???:O gorzej jak dziecko a co mnie ludzie z Bogatynii obchodzą????? pewnie nic, tak samo jak wiekszosc tutaj ludzi nie obchodza glupie problemy autorki

Gość chmmmka
-----> obiektywna obserwatorka a skad wiesz? czemu wypowiadasz sie za innych? czytasz w myslach? Jakis wybryk natury.

:D wiek autorki pewnie z przedzialu 15-17 a jak wiecej to jeszcze gorzej bos glupia jak but a facet niech ucieka gdzie pieprz rosnie

Gość chmmmka
ja bym olała kolesia

chyba koles ja pierwszy olal:D

Gość chmmmka
to teraz ty go olej

Gość Oj dajcie spokój
autorka ie ,że źle zrobiła. Czy am nigdy nie zdarzyło się zrobić nic głupiego? wszyscy jesteście madrzy ,a sami zapewne zakładacie podobne tematy:( Do autorki: daj mu czas..on wie ,ze tobie zależy nie naciskaj go nie atakuj telefonami on teraz potrzebuje czasu

Gość glupie gadanie obserwatorki
" obiektywna obserwatorka no dokladnie, a ile ty masz lat autorko? 17??? gorzej jak dziecko a co mnie ludzie z Bogatynii obchodzą????? pewnie nic, tak samo jak wiekszosc tutaj ludzi nie obchodza glupie problemy autorki" to po cholere sama podalas przyklad z bopgatynia, zeby porownac????? idiotka:D a teraz sie wykrecasz:D:D:D