Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kobietkaaaaaa

czy mam go przeprosic??????

Polecane posty

Gość Cammilla34
No nie wiem dziewczyny, nie wiem naprawde co dalej, szalu dostane, ciagle spogladam na tel jak jakas pojebana. Wczoraj chcialam nim rzucic o sciane! jeszcze taka krotka historyjka. Wyobrazcie sobie ze Przedwczoraj popoludniu dzwoni jakis numer - nie znam. Odbieram a tu meski glos pyta "z kim rozmawiam", w tle inne meskie glosy, cos pobeblal i sie rozlaczyl. Wieczorem dostalam k**wicy i zal mnie tak sciskal, ze zaczelam dzwonic pod ten numer, bo jakos dziwnie wydawalo mi sie ze jego kolega zadzwonil bo ten mu kazal tylko nie wiem po co..nikt nie odbieral wiec napisalam esa " po co dzwonisz pajacu jak nie wiesz z kim rozmawiasz , a moze jestes kumplem mojego faceta i zarty sobie ze mnie stroicie"--moglam nic nie pisac, ale teraz jestem przynajmniej pewna ze to byla zmowa bo nic mi nie odpisal i nie dzwonil wiecej

Gość Cammilla34
O rany, moj byly tez baran! uciekac gdzie pieprz rosnie!

Gość zabkamala
Bzzzz-oczywiscie,to normalne ze to MY kobietki zawsze mamy jaja-takie zycue:).I wlasnie piszemy sobie o tym,ze tym razem my tez im pokazemy swoje EGO i tez nie bedziemy sie odzywaly-chociaz moim zdaniem to bezsensu,bo potem ksiaze cos tam burknie,ja nic,bo co on do cholery mysli-ze bedzie gadal wtedy tylko on chce,no i wtedy zas klotnia,bo ja mu nie odpisalam!Albo nie odpowiedzialam!Ale ile do cholery my mozemy ustepowac nie?Ja jestem baardzo ciekawa co moj zrobi.

Gość zabkamala
Camillla34-heheeh,no masakra z tymi baranami!!Mma nadz ze nie pzrestraszylysmy autorki:)?.To na bank byla sprawka Twego faceta,moj tez mi kiedys wycioal nr z tym ,ze na gg,zaczal pisac od kolegi-oczywiscie sie nie przyznal,ale ja i tak wiem ze to jego sprawka,masakra z nimi.Wkurzylam sie,ide zapalic:-o

Gość zabkamala
Pomaranczo-juz go nie przeprosi-mam nadz!!

Gość mała kobietkaaaaaa
camilo, bardzo prawdopodobne ze ten telefon to sprawka twojego, tylko po co by mu to było ????

Gość Cammilla34
ale po co takie numery wycina? jakies durne telefony od kolegow? sprawdzic mnie chcial czy co?

Gość mała kobietkaaaaaa
pomarańcza 20, no jak widac mozna :-(

Gość Cammilla34
Kurcze tak mi sie fajnie z Wami gada a niedlugo bede musiala sie zwijac do domu, a w domu nie mam teraz neta:(

Gość mała kobietkaaaaaa
camilo, no wlasnie po co miałby cie sprawdzac?? przeciez nie zmieniałaś numeru :-(

Gość zabkamala
Camill34-bo oni sa durniami!!NO fajnie sie gada,a skad jestescie>?Ja mieszakm w UK.Szkoda bysmy sie spotkaly na drina i ploteczki,odrazu byloby nam lepeij hihihi.

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamala, ja jestem z wielkopolski

Gość mała kobietkaaaaaa
ehhhhhh drink by sie przydał :-P i to chyba nie jeden :-P

Gość bzzzzzzzz
Więc laski głowy do góry! Jak kochają to się w końcu odezwą! :) Czuję się jak feministka Ha ha ;)

Gość zabkamala
Ano nie jeden hihihihi.Ciewkawa jestem jak to z nami bezdie...,A Ty malakobietkooo,nie odzywaj sie,nie narzucaj,niech sami w koncu otworza te slipia,a jak nie to narta.Bo przeciez blagac ich nie bedziemy!

Gość zabkamala
Bzzzzz-ja to juz sie sfeminizowalam calkiem,odezwac sie odezwa,chocby po to,zeby powiedzien ze sie wyprowadzaja:).Ale po co tak sie swoim beznadziejnym honorem unosza?To jest chore

Gość mała kobietkaaaaaa
hmmm, przyszedł sms , juz taka nadzieja ze od niego -ale NIE z sieci, wrrr. bzzzzzzz, ale po co tracic czas, on ma teraz urlop, to lepiej spedzac go osobno:-(

Gość zabkamala
Okurcze,twoj ma urlop?A wczesniej co,mieliscie jakies wspolne plany?To faktycznie idiota,ale ja mysle ze jutro sie odezwie.

Gość A ja bardzo proszę.....
NIE PRZEPRASZAJ !!!!!! Pokaż, że możesz bez niego wytrzymać :-) Nie odzywaj się i nie daj tak się traktować. pozdrawiam pa. p.s. Może weź jakieś tabletki - dla spokojności :-) Np. Valused - bez recepty.

Gość Cammilla34
No i prosze jak sie nam zrobilo wesolo:) przydalby sie drineczek i to niejeden, chyba se dzisiaj machne jakiegos w domu, utopie zale i smutki...szkoda ze az w UK jestes Zabkamala, daleko...ja ze Slaska jestem,dziołcha tako jedna

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamala, tak ma 2 tygodnie urlopu, jeszcze mu ponad tydzień zostało. Planów wyjazdowych nie było, bo siana nie było. Wiedziałam jak mu zalezy na motorze, wiec go sobie kupił, ale cena tego były wakacje.

Gość zabkamala
Camilll34-no szkoda szkoda,ze my tak daleko...,ale moze wieczorem wirtualnego wypijemy hihihi.Aten twoj ma jakies rzeczy u Ciebie?ciuchy czy cos

Gość mała kobietkaaaaaa
ale sie zarymowało :-)

Gość mała kobietkaaaaaa
camilo, ja w lodówce mam tylko redsa :-) zawsze cos :-) można dokupic:-) no szkoda ze wszystkie tak daleko mieszkamy

Gość zabkamala
Malokobieetkoooooooo,aaa,to wszytsko tlumaczy,chlopczyk sie zasmucil i teraz odszedl w kacik pobawic sie zabawka-motorem.No to pieknie.Ale ja mysle ze i tak sie odezwie,zobaczysz-tylko blagam-NIE PRZEPRASZAJ GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chyba ze on to zrobi pierwszy:-; :-p

Gość bzzzzzzzz
My kobiety zawsze damy radę! Trochę wiary w siebie. :) Oni jakoś dają radę a czemu my nie damy rady. Jeszcze będą tęsknić i żałować. ;)

Gość Cammilla34
Zabkamala nie ma nic u mnie. Dziewczynki ja uciekam, mam nadzieje ze jutro znwiu sobie pogadamy:) i ze bedzie juz tylko lepiej! trzymajcie sie, milego popoludnia buziaczk i pozdrawiam Was papa!

Gość mała kobietkaaaaaa
ja bardzo proszę, z tymi tabletkami na uspokojnie nie jest zły pomysł, ciekawe co bardziej uspokoitabletki czy drink :-P

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamala, nie odezwe sie, ehhhhhh bedzie ciezko ale nie. camilo, trzymaj się cieplutko i nie mysl za dużo, pozdrawiam, papa