Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kobietkaaaaaa

czy mam go przeprosic??????

Polecane posty

Gość Cammilla34
Dokladnie, dosc tego - - to jest chore! Ide do domu i mam to wszystko juz w dupie! Ty tez wyluzuj Malenka, bo sie wykonczymy - aczkolwiek uwazam ze i tak jestes w duzo lepszej sytuacji niz ja! trzymaj sie i nie poddawaj sie! Pozdrowienia dla wszystkich! do jutra papa!

Gość mała kobietkaaaaaa
camilo, no niewiem czy jestem w lepszej sytuacji ......... tak czy siak, głowka do, piersi w przód i trzymaj sie , moze jutrzejszy dzionek okaże sie lepszy :-) Papa :-)

Gość zabkamala
Jestem juz,ale zescie namachaly stronek i to wszytsko i tych przyglupach....,u mnie tez cisza,ale juz sie do tego przyzwyczailam:(,niestety.Czekam z niecierpliwoscia tego pitku,mam nadz ze sytuacja sie w koncu wyjasni,strasznie jestem ciekawa,wiecie? Camillla-kurde 9 dni to strasznie dlugo,zastanow sie czy gdyby teraz sie odezwal,to czy nadal chcesz z nim byc,bo jestem ciekawa bardzo co ten idiota Twoj porabia przez te 9dni?Kurde juz sama niewiem,moze skontaktuj sie z nim i pow ze chcesz porozmawiac,jesli nadal bedzie podchodzil olewkowo,to powiesz mu narra i tyle,bo coz innego?Ja sobie przysieglam,pomomo ze kocham go zajebiscie mocno to NIE BEDE SIE PLASZCZYC!ufff,

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamala, no wlasnie piątek tuż tuz - ciekawe jak to u Ciebie sie rozwiąze? ale z niego mega uparciuch... mieszkajac razem i sie nawet nie odezwac:-( no kurcze

Gość mała kobietkaaaaaa
nie odezwał się i podejrzewam ,że dzisiaj tego już nie zrobi :-( jutro już bedzie 4 dzień :-(

Gość Cammilla34
Hej laski! jak leci? Zabkamala----bardzo go kochasz ale jestes twarda i sie nie odzywasz, brawo! musisz byc tez pewna jego uczuc i wiesz ze tak czy siak pogodzicie sie. Poza tym mieszkacie razem co w obecnej sytuacji jest lepsze niz u mnie, poniewaz masz go na oku a ja nie mam zileonego pojecia co ten palant robi, kurwa 10 dni. Wiesz jak ja sie czuje? moze powinnam to rozwiazac , wyjasnic ale mowilam juz ze wykasowalam numer a pojechac nie pojade, znowu sie ponize, ciezka sytuacja. Ostatnie dni mam wyciete z zyiorysu doslownie. Mala Kobietko jak sie czujesz?

Gość mała kobietkaaaaaa
czesc camilo, u mnie 4 dzień ciszy :-( no włąsnie też uważam,ze żabkamała jest w lepszej sytuacji, ja podejrzewam, ze jeszcze tego samego dnia byśmy sie pogodzili .... a tak? :-( camilo humorek lepszy? bo u mnie beznadziejnie :-( już zwątpiłam co mam robic:-(

Gość mała kobietkaaaaaa
no włąsnie, a najgorsza jest ta niepewnosc - co on teraz robi??? a zwłaszcza ten mój:-( przecież ma wolne wiec ma 24 h wolnego - nigdy sie tak nie odzywał jak np pokłociliśmy się jak miał wolne :-(

Gość zabkamala
Witajcie dziewczynki.Tk macie racje,ja mam o tyle nazwijmy to lepiej,ze mieszkamy jescze razem,bo ja taka jestem,ze jak bysmy nie mieszkali razem i soe poklocili,to max 3dni bym wytrzymala,a jesli by sie nie odezwal,to koniec juz dla mnie,bo facet jest tylko facetem,zaraz bym se wyobrazala ze sie puszcza,szlaja niewiadomo gdzie,a takiego zuzytego i puszcanego faceta nie chce.U mnie nadal bez zmian,nie odzywa sie ja tez nie,czekam co sie wyjasni z tym bankiem,wiecie meczy mnie juz ta cala sytuacja,ok poklocilismy sie,ba!to byla wymiana zdan,a ten kurva focha zawiesil na tydz juz prawie,no kurva mac!!!Smiechu warte to jest,mowilam mu ze zachowuje sie jak pojebana histeryczna ksieczniczka!Ja juz niewiem,kocham go,ale przeciez nie moge tak dluzej zyc,ze o byle gowno nieodzywamy sie do siebie,kurwa,czuje sie zaszczuta!Nie moge nic powiedziec,o nic zapytac,bo jasnie pan sie zawiesi,Huj mu w oko,naprawde,niech wypierdala,znajdzie se naiwna lale,ktora poleci na te jego zakichane auto,moze wtedy bedzie mu lepiej!

Gość zabkamala
Ufff,ale zem nabazgrala,ale juz wkurv mnie na nich bierze!pozaduszalabym swego i tych Waszxych! Camillio34-kurva to juz 10 dzien!No idiota,popieprzony kretyn!Niewiem kochana,Ty nadal chcesz z nim byc?To ze go kochasz,to wiem,ale do cholery ciekawe co on porabia przez te 10 dni!Tak samo nasza Malokobietkaaa,wspolczuje Wam naprawde,sobie zreszta tez,bo najgorsze w tym wszytskim jest wlasnie to,ze ich kochamy!a te palanty tego nie doceniaja Naprawde beznadziejna sytuacja,bo nawet niewiecie co oni przez ten czas porabiaja,ja mam na mysli inne laski.....:(,dziewczyny wybaczcie ze opisze o innych laskach,ale ja odrazu tak mysle ze moga sie puscic,o swoim zreszta tez tak mysle:(.

Gość zabkamala
Malakobietkoooo-a to jest Twoj pierwszy facet i Ty jego tez??? Bo widzisz roznie to bywa z tymi pierwszymi milosciami:(,niestety,ja ze swoim 1 bylam 3lata i to ja zerwalam,a nawet zareczeni bylismy....,Moze ten Twoj chce sie pobawic,zaszalec??Wybacz mi,ale juz niwiem co mam myslec o tych glupkach

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamala, no wlasnie wyobraźnia zaczyna dzialac i to niedobrze , bo czlowiek jeszcze bardziej wariuje i świruje :-( Tak jesteśmy dla siebie pierwszymi :-( kurcze tylko On nie nalezy do gości, którzy muszą się wyszalec :-( Teraz tak sobie myśle, że skoro wytrzymałam juz tyle dni, to moze i dalej tak trzymac, co ma byc to bedzie:-( ehhhhhh cięzko jest

Gość zabkamala
Malakobietkooo-wlasnie co ma byc to bedzie.Przeciez nie bedziesz go blagac,zeby byl z toba i Cie kochal.:( A co do reczenia za facetow,to nigdy nie badz pewna zadnego:p,posluchaj starszej kolezanki:),mowie powaznie,wiecie,ja ze swoim na szczescie juz ex-mezem,tez myslalm ze jest the best,ze bedzie dobrym ojcem-bo widzialm chociazby jego podejscie do dzieci brata,a tu co?Jak mu powiedzialm ze chce rozwodu,to sie zaczelo:wyzwiska,sady,jego placz itd,itd....,powiedzial mi ze,albo z nim bede,albo mam sobie radzic sama,na dzien dzisiejszy ma 0 kontktu z dzieckiem,dziecko ma 4 lkatka,a on JEDEN RAZ tylko dal mu 100funtow:),super nie?A tez uwazalam,ze moj maz to taki nie jest. Ehhh,pojebani sa oni jacys.Skad takie chlamy sie biora:(? Camill34-jak sie trzymasz?

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamala, tylko cały czas mi cos mowi, żeby się odezwac, skoro ja zaczelam sie go czepiac tego feralnego dnia. Moze on na to wlasnie czeka, aż ja go przeprosze:-( ehhhh wszyscy faceci są tacy sami :-( chyba najlepiej byc samemu:-( no taki jaki z niego ojciec taki i mąż , żałosny:-(

Gość zabkamala
Ex-maz NA SZCZESCIE:),jestesmy juz jakis czas po rozwodzie. Wiesz,moze i napisz jakiegos esa niezobowzujacego zabardzo,skoro tak uwazasz,ale blagam NIE PRZEPRASZAJ GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ten co cie opluł
mała kobietko. Myślałem że jesteś więcej warta. Myślałem że jesteś tą jedyną. Chciałem przeprosić. Nie warto. To co tu wypisujesz z tymi bźdźiągwami świadczy o tym jaka jesteś naprawdę. Mało o mnie wiesz. Sama zaczełaś. Zebrałaś kwiatki. Doprowadziłaś mnie do ostateczności. Teraz już wiem nie warto na ciebie więcej marnować czasu.

Gość ten co cie opluł
A ty cała tralalala jesteś zwykła szmatą. Jak ten twój kopnął cie w zadek to dobrze ci tak. Tej reszcie też . I mała nie dzwoń do mnie. Koniec. Nie pytaj skąd dowiedziałem się o tym topiku. Masz długi ozór i jesteś głupia.

Gość mała kobietkaaaaaa
ten co cie opluł , no bo juz uwierzyłam :-) moj facet na takich forach nie przesiaduje :-) jest ambitniejszy niz siedziec na damskim forum :-)

Gość mała kobietkaaaaaa
ten co cie opluł hehehehehe

Gość zabkamala
ten co cie oplul=ahahahhahaahahah,zalosne wiesz,nie masz swojego zycia czlowiku,to musisz wpieprzac sie w czyjes??Pewnie ciebie pasztecie zostawila kobieta,dl;atego wyzywasz sie na nas??Nie dziwie sie w sumie,ktora by chciala miec faceta,ktory siedzi na kobiecych forach:-o,ciiiiioooooooooooootaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość zabkamala
Malakobietkooooo-nie zwracaj uwagi,poprostu palant nie wie co ze soba zrobic ma ,desperat jakis:)

Gość ten co cie opluł
suka jesteś. Nie znasz mnie.Widać to teraz.Jesteś wredną głupią ździrą. Wredną kłamliwą suką. SAma zaczełaś awanturę. To już jest nasz ostatni kontakt. Myślałem i się pomyliłem. To ja myślałem że jesteś więcej warta. Skąd wiesz że ja to nie ja? Nic nie wiesz. Masz już przesrane.

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamala, dziękuję :-) wiem ze to nie jest moj bo on na takich forach nie przebywa :-) on neta uzywa do innych rzeczy

Gość mała kobietkaaaaaa
ten co cie opluł , kimkolwik jesteś wrzuc na luz - zaraz Twoje posty i tak znikną bo dam Twoje posty do usuniecia jak tak bedziesz mnie dalej obrażac.

Gość ten co cie opluł
na razie to ty zniknełaś z mojego życia. To ja ciebie wykreśliłem. Zadowolona ? To całe z tobą to jedno wielkie szambo, a ja głupi pierwszy chciałem cię przeprosić. Warto było posłuchac twoich kumpelek. Teraz dowiedziałem jaka jesteś naprawdę. A skasować sobie możesz i tak musiałaś to p[rzeczytać. I DO KOŃCA ŻYCIE NIE DOWIESZ SIĘ JUŻ PRAWDY.

Gość mała kobietkaaaaaa
ten co cie opluł, moj chłopak nie rozmawia z moimi kumpelami :-) bo ich prawie nie zna :-)

Gość mała kobietkaaaaaa
ten co cie opluł, za słabo sie wysilasz :-)

Gość zabkamala
Ten co oplul----to jest kolejny facet-szmatka:),no i wez i szanuj facetow---no nie da sie,jesli ktos watpi,niech poczyta wpisy ten co oplul-ahahahah,chlopcze ile masz lat??16?Wez sie zajmij zeszytami lepiej,bo zaraz rok szkolny sie zaczyna:).

Gość zabkamala
Malakobietkooo-OLAC TA KURVE MESKA ,KTORA TU wypisuje bzdury,kazdy wie,ze to nie twoj facet przeciez,tylko jakis,bidne pokrzywdzone facecie-hehehhhehh.Zal mi was czasem chlopy:). A wracajac do temetu-Moze faktycznie napisz mu,cos na poczatek niezobowiazujacego?Tylko nie waz sie przeprosic!!!!

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamala, w sumie to niewiadomo czy to chłopak, bo moze jakies gimnazjalisce sie nudzi :-P tak czy siak niech sobie szykują te zeszyty do szkoły :-P bo niedługo pierwszy dzwonek :-)