Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kobietkaaaaaa

czy mam go przeprosic??????

Polecane posty

Gość zabkamala
Jesli to faktycznie dziewczyna,to wspolczuje jej podwojnie:(,

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamała, a u Ciebie dzisiaj też powino sie conieco rozjaśnic? no kurcze własnie nie wiem, czy pisac czy nie. On napewno juz dzisiaj sie nie odezwie, juz ta godzina......

Gość zabkamala
Jutro jednak,jutro rano mamy isc do banku!Takze trzymajcie kciuki!Hmmm,tylko w sumie niewiem za co?Zrobi jak zechce,jak sie wyniesie-to krzyzyk na droge..Ja go blagac nie bede! Kobietkooo-co Ty gadasz??Przeciez jescze jest wczesnie!Dopiero 14godzina !jeszcze pol dnia pezed Toba...,

Gość mała kobietkaaaaaa
coś camili dzisiaj nie ma

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamala, no bede trzymac kciuki, pewnie zaczniecie trochę rozmawiac i moze wszystko pojdzie w dobrym kierunku i się ułoży:-) no bo jak długo można:-( Znam go już trochę i wiem ,że jak do południa się nie odezwie to już napewno sie nie odezwie tego dnia.Hmmm, zawsze jak sie odzywał to wlasnie do południa, no a potem sie widywalismy i było już ok. Zabkamała, on ma teraz tyle czasu wolnego - co On robi? czemu nie tęskni? :-(

Gość zabkamala
Malakobietkoooo-juz to wize,wstaniemy rano-bez slowa,potem w auto-bez slowa,potem siedzimy czekamy w abnku na swoja kolej-bez slowa.....,uda sie ,albo nie w tym banku -to tez BEZ SLOWA!!!!! Dobre co??Wiem,bo juz nie raz tak bylo,nie raz bylismy w tym banku i nic sie nie zmienia......,masakra,ale to jest tak meczace,ze az smieszne!!!!!! Wlasnie kobietkooooooooo-4ty dzien,a on nic,0 odezwu.....,Dlatego mowie,ze ja bym nie wytrzymala,no max 3dni,dziwne wlasnie,ze nie martwi sie co z Toba,jak sie czujesz itd...,mam nadz ze do jutra w dzien max sie odezwie!Bo kuzwa zbliza sie wekeend,imprezy itd,ja bym oszlala!:(. Kobietkooo-juz sama niewiem,moze napisz mu cos teraz,ale nie takiego,zeby sie narzucic,i nie PRZEPRASZAJ GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gdzie jest Camilllla??

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamala, no jak to bez słowa, może Ty do niego sie odezwiesz, o byle co, np. ze kolejak w banku, albo ze nie ma tej kolejki, no nie wiem sama. Wiesz, no kurcze pomimo kłótni można przecież pogadac o normalnych codziennych sprawach.......no co za facet :-( No ja kiedys to nawet 1 dnia nie mogłam wytrzymac, z czasem to sie zmieniało i teraz juz wytrzymuje 4 dni :-( hmmm, ciekawe co bedzie dalej,za 6 dni mam imieniny, moze dopiero wtedy sie odezwie :-( ale cholercia, cały urlop chce beze mnie spędzic? no własnie nie wiem, była rano, moze ma duzo pracy i nie moze pisac?

Gość zabkamala
Kobietkoooooooooooo-uwierz mi,moj taki jest,beznadziejnie zawziety palant!Nie odezwie sie!Nic to nie da,ze zaczne gadac o niczym,juz to przerabialam,potem czulam sie jak jeszce gorsza idiotka:(. Kurde,niewiem co z tym Twoim:(.Dziwne,naprawde dziwne

Gość zabkamala
Kobietkooo-nie tlumacz go,jak duzo pracy??Przeciez mowisz,ze jest na urlopie

Gość mała kobietkaaaaaa
z tym dużo pracy to tyczyło sie camili, moze jej nie ma bo ma duzo pracy :-)

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamała, no to ten Twój to niewiem jakis gamon jest, kurcze wychodzisz do niego z reka a on dalej fochuje :-( no przeciez od takich normalnych, zwykłych rozmów się zaczyna

Gość zabkamala
AAaA,No tak,sama widzisz jaka jestem zamotana przez to wszytsko:( ,:-o

Gość mała kobietkaaaaaa
godzenie

Gość zabkamala
Kobietkoooo-ja tez uwazam za od normalnych,przyziemnych rzeczy sie zaczyna pogodzenie,albo powiedzenie tego wprost....,tylko szkoda ze on tego nie rozumie...:(.Co z tego ze ja zaczne normalna rozmowe,on mi odburknie cos pod nosem,albo i wcale,a mi niesmak pozostanie.....,rozumiesz?Ja wogole mysle,ze ten moj to hjakis odmienic jest.Nawet z wygladu,wyroznia sie ,jest b.przystojny:). Wow.........,rozmarzylam sei ,hehehehe,juz mi chyba na psyche siada to wszystko....,

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamała, dokładnie rozumiem, dwoje musi chciec, sama nic nie zdziałasz, chociaz niewiadomo jakbyś mocno sie starała.

Gość zabkamala
Otoz to.Wiele bylo koltni miedzy nami,zawsze to ja dazylam do zgody,raz albo dwa on,dlatego pomimo tego ze go kocham,to juz mam dosc tego gonienia za nim,bo tak jak mowisz,sama nic nie zdzialam,nie zmusze go do tego zeby kochal,zeby nie marnowac czasu na fochy-tym bardziej o nic wielkiego:(:(.

Gość zabkamala
Kobietkoo-a Ty jak dlugo dajesz Wam czas??Ile jestes w stanie czekac?Ciekawe co u Camili,pewnie sie juz nie dowiemy,bo ona cos wspomonala,ze neta w domu nie ma:(,ale moze palant sie odezwie w wekeend.....

Gość Cammilla34
No hej dziewczynki, jestem:) net mi padl w robocie ale teraz mam mozliwosc godzinke posiedziec. U Was dalej chujnia za przeproszeniem tak jak i u mnie, ja nie wiem co on chce osiagnac tym ze sie nie odzywa tyle czasu. Kurde w nocy sie przebudzam, raz jestem smutna raz wsciekla, ja nie wiem jak ja to wszystko wytrzymam. Jedyne pocieszenie to jest takie, ze on pracuje od rana do 17tej albo i dluzej, dojezdza dosc daleko wiec moze nawet nie ma czasu na to, zeby robic cos glupiego bo jest zajechany po pracy, a ma dosc ciezka. Zawsze jak sie poklocilismy byl staly scenariusz praca, potem piwo z kolegami i spac do domu. Ale i tak mam takie same glupie mysli jak Zabkamala o tych innych babskach

Gość zabkamala
Witaj Camilllo:).No wlasnie,a tym bardziej,ze wekeend sie zbliza:(.Wspolczuje Ci ,naprawde.W sumie nawet sama niewiem co mnie czeka,moj kiedys tez potrafil se wyjsc po klutni na imprezke:(.Ehhhhh,ale coz,niech sobie robi co chce....,

Gość Cammilla34
Moze po prostu mnie juz olał na dobre...tylko on to wie, chociaz nie bardzo mi sie chce w to wierzyc, wydaje mi sie ze wyłazi tutaj ta jego porąbana naturka

Gość Cammilla34
[zgłoś do usunięcia] mocna katharsis jesli facet sie nie odzywa, to znaczy ze mu nie zalezy. tzn nie mowie o kilku dniach, ale jak juz ponad tydzien dwa... dziewczyny, wiadomo uczucie uczuciem ... ale godnosc tez trzeba miec... dzwonicie a on nie odbiera telefonu.? dajcie spokoj. niech on zadzwoni a jak nie.. znaczy ze koniec. przeciez zwiazku nie uratuje jedna strona. potrzebna obupulna chec! Niezle - juz mam dosc a weekend za pasem...

Gość Cammilla34
Jak czytam niektore wypowiedzi to az włos mi sie jeży na glowie - bardzo podobne do mojej obecnej sytuacji, kurwa moze on tez chce to zakonczyc przez milczenie?

Gość Cammilla34
No nic ja spadam, pewnie bede miala zjebany weekend...ale skresle go juz definitywnie jesli do niedzieli sie nie odezwie. Mimo wszystko trzymajcie za mnie kciuki zeby bylo dobrze! Wam tez zycze zeby wszystko sie wyjasnilo i bylo tylko pozytywnie! milego weekendu, papa:)

Gość mała kobietkaaaaaa
zabkamała, ile dam nam czas? ile bede czekac? Niewiem, naprawde niewiem, jak wytrymam, a chciałabym to do moich imienin, ktore sa 27, jak do tego czasu sie nie odezwie to bedzie raczej koniec. Kurcze raz mam takie myśli, gdzie wszystko idealizuje - go, nasz związek, a za chwile jestem zła i wszystko mi jedno - myśle sobie, jesteśmy tyle lat, a ten facet mi sie nawet nie oświadczył :-( kurcze chyba cos nie tak - tylko głupoty mu w głowie :-(. Camilo, u Ciebie to albo facet jest tak zawzięty i predzej da sie pociac niż odezwac, albo nie potrafi inaczej zakonczyc tego, jest tchórzem,Ja chyba na Twoim miejscu chciałabym juz wiedziec, bo tyle dni w niepewnosci , to jest straszne :-( camilo, widze, ze nie tylko ja przeszukałam kafeterie w poszukiwaniu pokrewnych tematów :-)

Gość mała kobietkaaaaaa
camilo, no życzę Ci, aby wszystko się poukładalo tak jak Ty chcesz :-) miłego weekendu:-)

Masz bardzo małe poczucie własnej wartośći jeśli uważasz że to Twoja wina... mój mąż nigdy nie użył wobec mnie brzydkiego słownictwa choć bywało że drażniłam go na maksa i również mamy lepsze lub gorsze dni, ale w związku najważniejszy jest szacunek a Twojemu partnerowi tego brak a Ty mu na to pozwalasz niestety... Zastanów się jak bardzo chcesz sobie spieprzyć życie bo co będzie kiedy nagle będzie porywczy przy małym dziecku

Gość mała kobietkaaaaaa
rachaela52, zgadza sie mam niską samoocene, a to zawdzięczam jemu - skoro on mnie wyzywa on najgorszych, zrywa ze mna, czy mowi ze znajdzie sobie kogos innego to ja to wszystko biore do siebie :-( chociaż wiem, ze to niby w nerwach ale ja i tak mocno to potem przeżywam.

Więc Ty znajdź sobie innego, jesteś więcej na pewno warta niż on Ci daje później będzie tylko gorzej i dla jasnośći nie ma znaczena kto zaczął kłótnię nikt nie ma prawa poniżać drugiego człowieka!!!!

Gość mała kobietkaaaaaa
rachela52, tylko poza ta jego porywczoscia itp, jest dobrym mężczyzną - mogłam na niego liczyc w kazdej sytuacji jak miałam problem, codziennie mowił ze kocha i zrobił by dla mnie naprawde wszystko