Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubana kubie

Kiedy zaciążyć,by urodzić na 29 lipca?

Polecane posty

Gość kubana kubie

a więc w swoje urodziny?Kiedy najlepiej zajśc w ciążę??kto by mi pomógl obliczyć!

Gość juz zaczynaj

Gość a ilu dniowe masz cykle?

Gość taaaa jasne
Myślisz, że w ciąże się na zawołanie zachodzi?? Tylko się nie rozczaruj....

Gość to nierealne jest ale
jeli założymy, że masz cykle regularne 28 dniowe i owulację 15 dnia cyklu to ostatni okres powinnaś mieć 22 października i wtedy termin przypada na 29 lipca. Ale zawsze można zajść później, powiedzmy ostatni okres mieć na początku listopada i zrobić cc na życzenie 29 lipca :P

Gość kubana kubie
mam idealnie regularne cykle!!!!!!!!!!!owulacje zawsze 13,14 dnia cyklu!!!!!!nigdy nie bralam tabsow,okres jest zawsze co do dnia,zalezy tylko czy owu 13 dnia czy 14,wtedy doliczam 13 dni!

Gość kubana kubie
czyli powinnam się starać ok 4-5 listopada,tak??Wiec mam jeszcze troszke czasu,ufff..przygotuje sie skrzętnie na ten moment!

Gość kubana kubie
cykle mam co 27 dni.

Gość nikt ci nie zagwarantuje

Gość kubana kubie
ok,ale tak mniej więcej na kiedy to mogłoby wypaśc?? 31 listopada??

Gość następne rozbrarajce argumenty
nawet jak trafisz na owulacje to wcale nie znaczy ,ze akurat urodzisz 29 lipca.Mozesz urodzić przed terminem lub po . Zeby urodzic konkretnie tego dnia trzeba by opłacic poród i umówic sie z lekarzem na wywołanie lub cesarke .Chyba ,ze tak ci się samo trafi .

Gość nikt ci nie zagwarantuje
po 1-ze zajdziesz w tą ciaze tak aby urodzic nawet w tych okoicach po 2-jak nawet ci sie uda zaciazyc porod o czasie moze sie odbyc 2 tyg do przodu lub do tyłu,chyba ze pogadasz z lekarka i ci cesarke strzeli w tym dniu ,ale proponowalabym ci zajcie wczesniej coby porod cie nie zaskoczyl czyli w okolicach polowy pazdziernika

Gość kubana kubie
czyli połowa października! Ok dzieki dziewczyny! Czuje,ze mi sie uda:D:D

Gość obivankenobi
a my czujemy ze masz kretynko z 20 lat, siano w glowie i jestes zdrowo popierdolona:O

Gość kubana kubie
hahha a co ci(celowo z malej-nie szanuje prostakow) do tego imbecylu?

Jak zajdzie w ciążę w połowie października, to termin porodu wypadnie jej około 10 lipca. Będzie się musiała bardzo postarać, żeby przetrzymać do tego 29 :-D

Gość kubana kubie
czyli pod koniec października zatem tak?

Gość oj bedzie cieeezko
choc mi sie udalo urodzic wtedy kiedy chciaam ;) ale planowam date porodu w 9 miesacu a nie przed zajsciem w ciaze!

Gość obivankenobi
kubana kubie...gowniaro zamknij tej tępy dziób:O pierdolisz jak potłuczona wiec chyba nie sadzisz ze ktokolwiek postrzega cie ( tez celowo z malej kretynko) inaczej niz pusta idiotke co nie ma pojecia ani o ciazy ani co najgorsze o posiadaniu dzieci.. mam nadzieje ze bedziesz sie starac o dziecko przez najblizsze 10 lat:O taka kara za głupote:O

Gość obivankenobi
a pozatym mistrzu debilnych pomysłów, gdybys troche poczytala to wiedzialabyc ze ponad 3/4 kobiet nie rodzi w terminie...tępy kurzy łebku...

Gość to nierealne jest ale
przeciez juz ci napisałam ze musisz miec owulacje 5 listopada. czego nie rozumiesz?

Gość LISTOPAD :)
tylko nie zawsze tak sie udaje, mozesz nie miec owulacji dokladnie wtedy, a tylko 5% kobiet rodzi w wzyznaczonym terminie- licz +-2 tyg:)

Gość kubana kubie
no obliczyłam,że owulkę mam ok 15 listopada :O może i sie uda.. a ta idiotka ziejąca ogniem chyba nie jest matką...O Boże powiedz,że nie uczysz tego samego slumskiego slownictwa swoich bachorów?pewnie z wpadki,bo nawet wkurza zie,ze ktos sobie planuje wszystko przed :D:D Ponadto wiekszosc osob wzięlo temat z przymrużeniem oka,ty chyba zbyt ciasna umyslowo jestes,bo ci to nie wyszlo:D

Gość nie mogę
skoro chcesz rodzić w swoje urodziny to zapytaj mamę i tatę kiedy Oni zaszaleli!!

Gość do nie moge
kocham cie za ten tekst :D

Gość paszczakkowa
hehe ;) Tez tak sobie kiedys wyliczałam - albo w urodziny swoje (mam dzień przed tobą), albo męża (tydzień później), albo pomiędzy. Gowno, nie ma tak dobrze ;) Na zapłodnienie masz w ciagu cyklu jakieś 8 godzin (tak moj ginekolog powiedział). Trzeba by cudu, zeby akurat tak utrafic. Teraz jestem w ciąży, termin w zimie i mam totalnie w dupie, ze nie w moje urodziny. Moze sie teściowej poszczęści, ona ma urodziny tydzień przed moim terminem, moze jej sie uda:) Moja kolezanka miala, calkiem przypadkowo, termin wyznacony na dzień swoich urodzin. Nie celowała, samo tak wyszło. Dziecko sie urodziło 3 dni później.

Gość nam sie to udalo
nam sie udalo zaciazyc tak, zeby urodzic w urodziny:)co prawda termin nie wypadal dokladnie w dzien, w ktory chcielismy aby urodzilo sie dziecko, ale 3 dni pozniej, natomiast jakims cudem porod sie zaczal 3 dni wczesniej - w rezultacie bedziemy miec w domu podwojne urodziny:)pozdrawiam🖐️

Gość nam sie to udalo
autorko - najlepeij znajdz w necie kalkulator porodu taki, gdzie wpisuje sie date porodu, wtedy obliczasz dzien, w ktorym doszlo do zaplodnienia. i wowczas juz wiesz kiedy kombinowac;)

Gość Enoma
Wg kalkulatorów mój syn został poczęty 2 listopada i miałam termin na 27 lipca. Urodziłam 25-go. O kolejne dziecko również zacznę się starać od połowy tego października. Chciałabym, żeby była równa różnica wieku. Jak się nie uda, to trudno :)