Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieguskaaa

Takie moje małe spostrzeżenie :) odnoście kobiet z dzieckiem

Polecane posty

ja swoje ciągałam i ciągam i nie wydaje mi sie żeby to było bez sensu wręcz przeciwnie ja ciągam swoje większe bo cokolwiek z tego już ma owszem wakacje na wsi czy nad jeziorkiem jak najbardziej

"komiczne a Ty moze wejdz na tematy, które CIę interesują i z którymi masz coś wspólnego a nie na takie, które nie maja związku z Tobą" powinnaś być mi wdzięczna... tam gdzie się zjawiam tematy od razu nabierają życia ;) a mnie temat dotyczy - miałem kiedyś kobietę z dzieckiem

no to trudno - adoptujemy jakieś niemowle ewentualnie a no chyba że tak:) tylko jak facet twojego pokroju zmusi się do wychowywania nie swojego dziecka?

Gość Pieguskaaa
Supermamamamamama wiesz jak dla mnie kobieta patologiczna to taka, która chodzi w brudnych ciuchach, ma dzieci i sama nie wie z kim, alkoholu nie wylewa za kołnierz, w domu mająca wiekszy syf niż świnie w chlewie itp itd :)

"tylko jak facet twojego pokroju zmusi się do wychowywania nie swojego dziecka?" a jakiego pokroju niby jestem? patologia, tyran, czy szowinista? :)

akurat jestem za tym, żeby nie ciągać zbyt małych dzieci bo to bezsensu Jeżeli chodzi o zwiedzanie, wycieczki w wysokie góry to faktycznie wyjazd taki jest bez sensu, z maluchem, który ma swój rytm dnia. Bez sensu przykładowo stać w kolejce do muzeum, ze śpiącym maluchem na rękach :) Ze straszymi dziecmi jak najbardziej.

Gość Pieguskaaa
komiczne ooo Pani jestem Ci niezmiernie wdzięczna :P :P :P :P I co sądzisz na temat tego związku?

Gość Supermamamamamama
Belnea na takich prostaków po prostu nie należy reagować :) Piegusska też do końca nie wie co mówi, wydaje mi się,że oni są po prostu za młodzi na takie tematy i tyle...

Jeżeli chodzi o zwiedzanie, wycieczki w wysokie góry to faktycznie wyjazd taki jest bez sensu, z maluchem, który ma swój rytm dnia. Bez sensu przykładowo stać w kolejce do muzeum, ze śpiącym maluchem na rękach Ze straszymi dziecmi jak najbardziej. o to dokładnie mi chodzi

a jakiego pokroju niby jestem? patologia, tyran, czy szowinista? pokroju takiego że jak się miałeś zająć dzieckiem kobiety która ci pod każdym względem odpowiadała to wolałeś zabrać dupę w troki, bo ci sie wydawało że zajęcie się nim będzie szczytem obciachu

Gość Supermamamamamama
Piegusska ja wątpie by kobieta jaką opisałaś powyżej znalazła sobie faceta, skąd to wytrzasnęłaś?

Gość mi sie udalo
Bylam bardzo wybredna poniewaz nie mialam ochoty na zwiazek,w koncu moj dzisiejszy maz mnie usidlil :-) Wlasnie mielismy 5 rocznice slubu :-) A Komiczne mysli,ze jak mu nie wyszlo z kobieta z dzieckiem i jej zle zyczy to kazda samotna mama bedzie miala zle,smieszny jestes

"pokroju takiego że jak się miałeś zająć dzieckiem kobiety która ci pod każdym względem odpowiadała to wolałeś zabrać d**ę w troki, bo ci sie wydawało że zajęcie się nim będzie szczytem obciachu" retro - oczywiście musiałaś ująć to w najgorszy możliwy sposób :) to nie jest obciach, dziecko to dziecko, nie jest niczemu winne... za to matka, które spędza ze mną czas praktycznie ciągle zabierając swoje dziecko, już owszem... inna sytuacja jest wtedy, gdy się ze swoją partnerką decyduję na adopcję - nawet Ty widzisz chyba różnicę

Gość Supermamamamamama
zawsze szczery - moze teraz j awytłumaczę co dla mnie jest facet patolog :) patologia to wszystko co odchyla się od normy, nie jest to jakiś żul ale też do patologii zaliczają się tacy, w moim przypadku wystarczyło,ze ktoś okłamał kobietę w ciąży albo np. zrobił jej dziecko z nieczystych pobudek..np.chodził o to,że ona była bogata i zrobił to dla pieniędzy .. czy już rozjaśniłam ci w głowie co nieco?

Gość Pieguskaaa
Owszem i taka znajdzie faceta szybciej niż ta porządna, fakt że takiego samego pokroju jak ona. Ale chodziło mi tu o sam fakt znalezienia faceta. A skąd to wytrzasnęłam? Widzę co się dzieje na świecie, na ulicach... I czy za młoda jestem... to nie wiem :P Sama coś na ten temat wiem i dlatego o nim pisze :)

A Komiczne mysli,ze jak mu nie wyszlo z kobieta z dzieckiem i jej zle zyczy A dlaczego niby miałby jej źle życzyć?

za to matka, które spędza ze mną czas praktycznie ciągle zabierając swoje dziecko, już owszem... trzeba było mieć gest i opłacić opiekunkę:) bo oczywiście do glowy ci nie przyszło że po prostu nie miała wyboru.

"wydaje mi się,że oni są po prostu za młodzi na takie tematy i tyle..." zakładając, że mam 36 lat, to kiedy będę dostatecznie stary? :) Patolog, to chyba taki zawód raczej?

Jest patolog zawodowy i patolog z pasji bądź powołania. :) Cześć.

"trzeba było mieć gest i opłacić opiekunkę" w tym problem, że właśnie miała nianię... i matkę chętną do opieki 10 min drogi od domu... "bo oczywiście do glowy ci nie przyszło że po prostu nie miała wyboru." no właśnie nie przyszło, bo miała wybór...

Gość Pieguskaaa
komiczne a czy Ty masz żonę?

Gość tequila sunrise..........
Belnea nie przejmuj sie wypowiedziami komicznego on tu znany jest na kafe :D mysli, ze bryluje bystroscia umyslu, celnymi ripostami i jest kroolem cynizmu.. chcialby...prawda jest taka, ze tu wchodzi bo tu moze zablysnac - dobrze to robi jego ego ;) poza tym gosciu jest obrzydliwie i niemesko prozny

"A Komiczne mysli,ze jak mu nie wyszlo z kobieta z dzieckiem i jej zle zyczy to kazda samotna mama bedzie miala zle,smieszny jestes" tiaaaa ja jej życzę bardzo dobrze... zresztą rok po tym, jak się rozstaliśmy jeszcze się z nią spotkałem kilka razy, na małe wspominki sexualne :P:P i niech jej będzie jak najlepiej

w tym problem, że właśnie miała nianię... i matkę chętną do opieki 10 min drogi od domu... w takim razie najzwyczajniej w świecie chciała stworzyć swojemu dziecku rodzinę no i niestety gorzko się rozczarowała:) nawet jeśłi seks z tobą był świetny, z pewnością nie pozostawiłeś po sobie dobrego wrażenia:)

Gość Pieguskaaa
A bo już myślałam, że stary kawaler z Ciebie i wtedy to by tłumaczyło Twoje zachowanie :P :P

"nawet jeśłi seks z tobą był świetny, z pewnością nie pozostawiłeś po sobie dobrego wrażenia" wystarczająco dobre, by się rok później chciała spotkać :) a co do rodziny... spotykam się z kobietą, nie z kobietą i jej dzieckiem... dziecko mogę co najwyżej akceptować... a kobieta powinna szukać partnera a nie nowego tatusia

"Belnea nie przejmuj sie wypowiedziami komicznego" Belnea ciska się, jakbym zburzył jej światopogląd :)

Gość mi sie udalo
komiczne dlaczego ziejesz nienawiscia do samotnych matek? Uwazasz,ze wszystkie tatusia szukaja? Czy tylko ta Twoja ?