Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grunuli

ciekawe inicjatywy

Polecane posty

Gość monalisaa7
Zapewne po tym konkursie beatboxowym bedzie kolejny. :)

Gość grunuli
dokladnie, jeszcze niewiadomo, ja czekam na zapisy dla djow lub dla raperow bo mam cos z tego wlasnie przygotowane, por postu stale sledze strone projektu pokolenie

Gość pawelll00
dzieki za link, kawalek dobrego materialu, swietnie sie prezentuje, i bardzo dobrze zapowiada, nawet dla mniejszych fanow beatboxu pozdr

Gość klawesyn
to mnie bardzie interesuje wlasnie graffiti, czy ogolnie dzielo malowane, az sie za wczasu przygotuje i dorobie fotki tym praca ktorych jeszcze mi brakuje a ktore na murze jeszcze widnieja :)

Gość grunuli
dokladnie, warto sie przygotowac wczesniej:p ja tez jeszcze czekam na zapisy dla mnie.

Gość Bigdaddy5
Polecam wszystkim utalentowanym ludzion www.projektpokolenie.pl Jesli ktos na prawde chce zaistniec to, to jest najlepszy sposob do tego. W czasach oglupiajacej telewizji zdecydowanie fajna odskocznia dla swoich pasji

Gość klawesyn
spokojnie co by za brdzo nie zapeszac, to poczekam i przygotuje sie na projekt pokolenie (dla przypomnienia www.jestwielepowodow.pl ) i jak bedzie moj czas to zablysne a obecnie czekam na galerie jak otworza beat'u zeby chco zaglosowac jaks ie swojego glosu nie ma :) pozdr