Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekonieczna

Postawię tarota!

Polecane posty

Gość młotek
19:22 [zgłoś do usunięcia] metro ...chcę zmienić pracę-czy mi się uda? a jak tak to czy zmienię miejsce zamieszkania? co z mężczyzną w moim życiu?? pojawi się jakiś na poważny związek? bożena 19:47 [zgłoś do usunięcia] niekonieczna metro - jak najbardziej czas na zmiany, zaufaj swojej intuicji, która wyprowadzi cię na prostą. Chwilowo nie widzę nic poważnego, raczej przelotne znajomości >>>a czy jesteś mi w stanie coś dokładniej powiedzieć w kwestii pracy albo czy wyjdę za mąż?

Gość ania hubertówna
anna 01.09.1985 i maz hubert 30.05.1985 czy maz dostanie prace o ktora sie ubiega w innym miescie? jak sie uloza nasze finanse? kiedy sie pojawia dzieci i jakiej płci???

mnimno - dobre przygotowanie i sukces murowany.;) rozpaczonajestem- nic na siłę, odnajdź w sobie to co was łączy, porozmawiajcie ze sobą czego od siebie oczekujecie. bardzo bym prosiła - dokładnie chodzi o starszego mężczyznę, nie będzie on wysyłał zbyt śmiałych impulsów, musisz to wziąść w swoje ręce, ale bądź delikatna. Alinaa_ - przyszły rok bardziej ku temu sprzyja, płci nie potrafię zweryfikować, bardzo możliwe bliźniaki (chłopiec+dziewczynka) a-nnna - Kocha, ale nie jest pewny swoich uczuć. Daj mu czas. Ola_lalala - to dopiero początek, ale nie musisz już szukać. ewelinkaaaaaaaaaaaaa- ma mętlik w głowie, chce przemyśleć, by nie podejmować pochopnych decyzji. Jest bardzo niestały w uczuciach, dlatego nie chce cię ranić.

Gość ukvk PROSZE JA TEZ:(
MAGDALENA 20.01.1991 czy facet spod znaku panny który mi sie teraz podoba cos do mnie czuje?Czy jest na cos powazniejszego szansa?

Gość ania hubertówna
ech ja to mam szczęście...nigdy nie zdążam :-(

Gość Sylwiunka
Hallo jestes jeszcze? ;)

Gość Sylwiunka
A ok ;p

Gość bardzo bym prosila
bardzo bym prosiła - dokładnie chodzi o starszego mężczyznę , nie będzie on wysyłał zbyt śmiałych impulsów, musisz to wziąść w swoje ręce, ale bądź delikatna. jezuniu niekonieczna, jezeli to jest prawda to jestes boska ❤️ :D ach, żeby to się w realu jakoś sprawdziło, zeby on wykazał jakieś zainteresowanie ;) nie wiem jak wziąc te sprawy w swoje rece, bo nie mam zbyt wielkiego pola do pipisu, ale... kochana od dawana wrózysz, to hobby?

Gość Ola_lalala
Ola_lalala - to dopiero początek, ale nie musisz już szukać. 15.05.88 <-- nie rozumiem, znaczy że to ten jedyny? Ja tak uważam, ale co mówią karty?

Gość niedobra xyz
agnieszka - czy zostawi dla mnie zone?

Gość Agnieszka bardzo bardzo proszę
czy kiedyś uda mi się ułożyć życie z jakimś mężczyzną czy już zawsze będę sama.

niekoniecznabardzo dziekuje kiedys ktos tez mi powedzial ze moge miec blizniaki hmmm no ciekawe dziekuje

niekoniecznaa czemu myslisz kochanaze mozliwe blizniaki ktos mi tez 2 lata temu powiedzla ze moge miec blizniaki i czuje to w jakis posob nie potrafie tego okresli ogolenie nie umiem zajsc 2 lata w ciąże myslisz ze jakies leczenie bedzie ku temu sprzyjac?????????? dziekuje

Gość Anna 87000000000
anna 19.02.87 adrian 16.08.84 czy bedziemy mieli dziecko jak tak to kiedy i jaja plec

Gość marteczkaaaaa266
Marta 10.11.1984.Czy ulozy mi sie w zyciu?Czy spotkam odpwoeidniego mezczyzne i kiedy?I czy znajde prace i wyjde z dlugow?

Marta - czy sprawy z Oskarem posuną się w przód? czy on coś do mnie kiedykolwiek czuł?

Gość To dla mnie ważne,
Agnieszka - Czy ułoży mi się w życiu, czy wyjdę za mąż i będę mieć dzieci? Czy powinnam założyć własny interes, który planuję?

Gość malalolita
to ja poprosze, bede z czlowiekiem urodzonym 21 marca 1980? ja ur. 30 czerwca 1982 dziekuje

Gość jakajakajaka
to ja poprosze, bede z Piotrkiem? Patrycja

Gość jakajakajaka
nie odpowiadaj mi, poprzednie pytanie tez jest moje, wiec wystarczy raz:)

Gość rafafinka
Czy uda się uratować mój związek?Beata 22.08.1977

Gość sdsdssdssds
Marta 18.06.1994 co z moją przyszłoscia ? kim będe w przyszłosci ? czy cczeka mnie cos niezwyklego . jakas niespodzianka . Co z moja rodzina?

Gość justin.................
10.07.84 - czy to ten jedyny czy znow sie przejade?

Gość Ola_lalala
bardzo Cię proszę, powiedz coś jeszcze na ten temat, proszę! urodziłam się 15.05.1988 Aleksandra (Ola)

Gość miala potem odpowiedziec
ja tu czekam a ona juz pewnie sie nie pojawi :-(