Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zloman

:( Zostawiła mnie po 3 latach

Polecane posty

Gość zloman

Witam mam ból w sercu i niechce mi się życ moja ukochana zostawiła mnie po 3 latach ;(( a dlaczego poprostu po tych 3 latach powiedziała mi że nie jest ze mna szczęsliwa i że już od dawna mnie nie kocha ;(( Co mam zrobić kocham ja najbardziej na swiecie ;/// i nie moge i niechce bez niej zyc bo po tych 3 latach przywiazalem sie i kocham ja ponad wszystko i tylko ona sie dla mnie liczy a najgorsze jest to ze wczesniej mialem dziewczyne i mnie zdradzila ona ja znala i mowila ze ona nie jest taka jak inne nigdy by mnie nie zdradzila ze wyjdzie za mnie itp :(( Kochalismy sie naprawde bylo cudownie ostatniego czasu jak w kazdym zwiazku wystapily czasami klotnie to juz nie bylo to samo .. ale nadal niby sie kochalismy po tym jak mnie zostawila zdalem sobie sprawe ze ona byla sensem mojego zycia bez niej juz nie ma niczego nie potrafie bez niej zyc i watpie ze czas cos da mialem kilka dziewczyn ale ta byla ta jedyna czemu zycie takie jest i zawsze dostaje ja po dupie niech ktos pomoze abym mogl do niej wrocic !!

Gość vangelis
skoro cię zostawiła, to nie była ta "jedyna" :P a tak szczerze chłopie jesteś aż takim desperatem bo uzależniłeś się od tej dupy. poszukaj kolejnego kurwiszona i nie cierp :classic_cool:

Gość zloman
Była tą jedyną :(( bo ja czułem do niej to czego nie czułem do żadnej innej ;(( KOCHAM JĄ I NIC TEGO NIE ZMIENI

Gość vangelis
cierp ciało, jak ci mało :P :classic_cool: :D

Wrzuc na luz chlopie, nie ta to inna, malo to kobiet na swiecie? :D

Gość madamePompadour
ciesz sie, ze w koncu, ze to zrobila, okazala sie, nie ta jedyna, wiec moze teraz niz jeszcze pozniej... ;]

Gość Módl się
Często ta "jedyna" to tylko złudzenie, wyidealizowana kobieta, w której nie dostrzegamy negatywów. Na trzeźwo, kiedy już czar minie łatwiej jest ocenić jaka była, jak się zachowywała, jakie błędy samemu się popełniło. Jest mnóstwo kobiet o pożądanych cechach, ale odnaleźć je to już inna bajka. :)

Gość taratatatatata
Neistety wiekszosc ludzi przez to przechodzi 1 raz jest najgorszy a potem sieprzyzywczaisz

Gość 987654345
tęż bym zostawiła takiego dupka jak ty,cieple kluchy i uzalanie się .powiedz:czy jesteś normalny ,że piszesz ka kafe? to takie babskie.miękkim hujem cie zrobili?

Gość ameliaax
przykre..

Gość Módl się
987654345 - daj się facetowi wyżalić, nie musisz go zostawiać, bo pewnie z nim nie będziesz. A swoją drogą jeśli już to sensem życia jest udany związek, a nie jedna konkretna kobieta...

Jeżeli przestała Cię kochać, to uwierz mi, że lepiej, że Cię zostawiła teraz, bo życie w takim układzie to męczarnia. Też zostawiłam kogoś po 3 latach, bo przestałam go kochać. Dziś jestem szczęśliwą mężatką, a on jak widzę też sobie poradził, bo w końcu się usamodzielnił i z maminsynka zrobił się facet...

Kobieta zrobiła to, do czego miała prawo, niby dlaczego miałaby pozostać w związku w którym nie czuje się spełniona? Jeśli Ty kochasz nada, to nie widzę przeszkód, abyś kochał nadal, wszak nikt nie oczekuje tego, abyś zaprzestał.

Gość gość
Witam wszystkich. Rozstałem się z dziewczyną niecałe 7 miesięcy temu. Było to nasze trzecie rozstanie, ale też najdłuższe, a ja wciąż ją kochałem i nie wiedziałem co robić, Poprostu stwierdziła, że nic do mnie nie czuje i odeszła... Nasz związek był cudowny, nie byliśmy ze sobą długo(bo tylko rok), ale mieliśmy wspólne plany na przyszłość, rozmawialiśmy dosłownie o wszystkim... Wiem, że byłem dla niej za dobry(prezenty, kwiaty itd.)...co tylko chciała to dostawała...jednym słowem zagłaskałem ją i to był mój największy błąd. Odezwała się po pewnym czasie, porozmawialiśmy sobie i stwierdziła, że możemy być bardzo dobrymi kumplami, ale nic więcej. Dla mnie to było za mało. Skorzystałem z oferty uroku miłosnego na stronie http://urokmilosny24.pl i niedługo po tym ona znowu była moja i nie powróciła jako przyjaciółka tylko jako moja kobieta.