Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

salfazin.

SALFAZIN,MACA,I INNE NA PORAWE PLEMNIKÓW PYTANIE DO WAS!

Polecane posty

MAM PYTANIE BRALI WASI MĘŻCZYZNI JAKIES PREPARATY WSPOMAGAJACE JAKOSCI PARAPETRY PLEMNIKÓW GDY WYNIKI WASZYCH MĘZÓW BYŁY NP: ::BEZNADZIEJNE A WITAMINKI POMOGŁY?? SA JAKIES KOBETKI KTORE STARAŁY SIE DAJMY NA TO ROK,DWA I DZDZIUSIA NOI SIE UDAŁO

Polecam ten specyfik, ale tylko dlatego ze duzo czytalam o nim, a moj mężulek zakupił go sobie choć nie robiliśmy badan nasienia. Jak znajde link do strony to wkleję Ci info o nasieniu i tam jest napisane o lekach i badaniach..

my z mezem staralismy sie 5 lat i sie udalo mam slicznego synka i jestem znowu w ciazy.maz bral salfazin i po kilku miesiacach mial duzo lepsze wyniki badan,takze polecam.

Hej pisalam kiedys o preparacie maca ale zostalam zjechana u nas po badaniu nasienia wyszla slaba ruchliwosc salfazin+wit e+magnez M bral wczesniej i nic kupilam Maca i bral 3 tygodnie i szok jest ciaza a juz zdazylam sie zapisac do lekarza od nieplodnosci nie wiem na ile Maca pomogla ale moj M bierze ja caly czas bo sie po niej bardzo dobrze czuje ja polecam choc naprawde nie wierzylam a teraz czekamy na malenstwo.

kiedy robilismy badania , za pierwszym razem wyszly fatalnie ( teratospermia) maz bral mace, l-karnityne, cynk, i wit b 12, po kilku miesiacach wyniki byly juz w normie, dodam tylko ze maz zamienil obcisle boxerki na te luzne, i zaprzestal kapieli w bardzo goracej wodzie,

Gość gość
Witam.Nie wiem czy to salfazin w 100% mi pomógł czy nie ale ja jestem zdania że to właśnie dzięki niemu mam na teście 2 kreski. 2 lata temu byłam w ciąży ale okazała się pozamaciczna.Od tej pory staraliśmy się z męzem ale nic nie wychodziło. próbowaliśmy wszystkiego,różnych preparatów wspomagających.mąż zrobił badania i okazało się że nasienie się nie upłynnia w odpowiednim czasie.zaczęła się dieta,kolejne preparaty i nic nie pomagało.W końku kupiłam salfazin,mąż brał go 2 razy dziennie przez miesiąc i... teraz mamy się czym cieszyć!! Polecam