Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

wieczor kawalerski i panienski?

Polecane posty

Gość mrożona kawa
ja sobie nie radzę, zwyczajnie nie robię mu scen i tyle.

Gość max 87
Cudowna_Wenus1111- jesteś ze śląska? Bo tam takie budynki są

Gość kika67890
domowa żona - ja na Twoim miejscu powidzialabym ze sobie nie zycze i koniec , powoez ze Ty tez nie bedziesz miala striptizera zeby bylo fair. Ty mozesz tak powiedziec ale ja? moj chlopka to organizuje i pewnie powie ze to dla kumpla a sam pewnie skorzysta bo nie wierze ze wyjdzie czy cos w tym stylu :O no wlasnie i kumple to tez problem :O

ja powiedzialam...moj cos mi napomnkanl,ze zdarzalo sie wczesniej,ze jego koledzy mieli striptizerke na kawalerskim i macali ja po tylku,piersiach itd..i nie widzial w tym nic wielkegio,bo przeciez to tylko show!taaa jasne,show...a jak wymacasz panne na parkiecie?wtedy powiedzial,ze juz zdrada.to co niby ta striptizerka to lalka,czy jak?powoli chyba zrozumial i powiedzial,ze rzeczywiscie to nie jest normalne i ze tego nie zrobi...ale problem sam sie rozwiazal,bo jego grono znajomych robi nam 3 wrzesnia paniensko-kawalerski i mam juz spokoj kompletny:) normalnie mam ochote ich wysciskac za to:) a barcelony bym sie bala strasznie.hiszpanki sa rozwiazle...powiedz normalnie,ze dla ciebie macanie obcej baby to zdrada,ze gogo jeszcze ujdzie,ale prywatny wystep nie wchodzi w gre.ze jakby on sie czul jakbys macala po penisie jakiegos striptizera.chyba zrozumie.

Gość max 87
Do tego ta poza, typowa ślązaczka :D

kika,ja bym sie nie srala z nim tak na twoim miejscu.najwyzej jak znasz panne mloda to daj jej cynk-ona sobie z nim poradzi:) ale prawda jest taka,ze striptizerka tanczy tylko dla pana mlodego i tylko on ja ewentualnie maca,wiec o swojego faceta sie martwic nie musisz

jego koledzy i on powiedzieli wczoraj, ze to wyglada tak ze oni ida wszyscy do baru a koledzy maja dla siebie tance, a pan mlody nie, i ze na innych wieczorach kawalerskich ich koledzy tez nie mieli tancow dla siebie - no bo przeciez ma narzeczona. ale ja sie wlasnie boje, ze ktorys mu taniec kupi i co on wtedy zrobi, no bo przeciez nie ucieknie.. ta barcelona tez mi sie bardzo nie podoba bo to w koncu 3 dni!.. ale nie sadze zeby hiszpanki mialy byc bardziej rozwiazle od polek czy brytyjek.

Gość ZUZALALKANIEDUZA98765
WIECIE TEZ SIE TYM MARTWIE ale coz... powiedzialam o tym mojemu facetowi, a on "ja nie jedno widzialem, myslisz ze podniecil bym sie na widok triptiserki?" a ja wiem ze TAK ! i jestem na NIE z tym glupim zwyczajem nikomu nie potrzebnym i bede za tym by zrobic wspolna impreze a jak nie to wcale. poza tym jesli sie uprze i zrobi sobie wieczor a powiedzial mi jeszcze "ZNAJOMI MI OBIECALI WIECZOR JAKIEGO NIGDY NIE ZAPOMNE A WIEM ZE NIE ZUCAJA SLOW NA WIATR :o" cholera i jak ja mam sie teraz zgodzic ??? a jesi sie uprze to ja juz mam pomysl na swoj panienski- laski poprzebierane w seksowne stroje policjantek, kroliczkow, pielegniarek- impreza w klubie, striptizer i full wyuzdanych zdjec jak sie tak upiera to prosze bardzo- wybor jest jego :)

Gość Zdesrerowana
mozna wiedziec ile masz lat? pytam z czystej ciekawosci bo na zdjeciu wygladasz mlodziutko:)

Gość kika67890
mam nadzieje ze tylko pan mlody:) panna mloda bedzie wtedy jakies 500km dalej niestety:O modle sie tylko zeby jego genialni kumple nie wymyslili sobie jechac do burdelu:O

no to prosze niech robi kwalerski. tylko bedzie mial tydzien na znalezienie nowej zony. Mysle ze poskutkuje.. przynjamniej na mojego by poskutkowalo bo ja tez nie rzucam slow na wiatr :) Autorko a skoro tylko do baru i pic ? to po jakiego chuuuuuja jada do barcelony?

to zalezy czy to striptease w domu czy w klubie. bo w domu odpada definitywnie, ale tego w klubie tez sie obawiam. moj facet mowi, ze byl juz wiele razy na takich wieczorach i byl striptease i nigdy dla siebie nie bral tanca bo nie bedzie za to placil, nawet jak nie mial dziewczyny. i wierze mu ze rzeczywiscie tak bylo bo on ma poczucie wlasnej wartosci czy jak to okreslic. ze nie bedzie placil za cos co moze miec za darmo a dziewczyna robi to tylko dla pieniedzy.. no wiec tak sie kloci we mnie - nie powinien patrzec nawet na inne baby ale z drugiej strony wiem, ze one na niego nie dzialaja. wiecej sie napatrzy w klubach na laski - bo na bramce pracuje 13 lat. i jakos to przelykam, nawet sie przestalam bac, a kiedys sie strasznie cykalam, ze bramkarze to na pewno zdradzaja itd. w klubie ze stripteasem tez jakis czas pracowal jeszcze nie za naszych czasow.

wenus --> nie tylko do baru, ale na miasto ogolnie, w rozne miejsca. byl juz na kilku takich wyjazdach zanim mnie poznal, nawet w amsterdamie - mowi, ze to wyglada tak ze oni chodza po barach caly dzien i malo kto wytrzymuje do polnocy nawet bo wiecznie sa na gazie. taka tradycja czy cos chuj wie. a mam 29 lat :)

Gość ZUZALALKANIEDUZA98765
ja mowie - juz wymyslilam scenariusz na swoj panienski- jesli zaakceptuje to - prosze moga mu robic striptiz i inne swinstwa, ja sie wtedy bede cudownie bawic ! choc wolala bym nie :o

znam wielu bramkarzy, nie zdardzaja ale flirtuja.. ale od tego jeszcze nikt nie zginal :) Kochana nie daj się:D te zapewnienia.. no przeciez nikt nikomu nie powie "tak ide na kawalerski sobie potanczyc z panienkami" :D dlatego mam ograniczone zaufanie:) ale po co oni aż do Barcelony ?

Gość mój przyszły mąż pił
z kolegami a ja z koleżankami byłam w tym czasie w lokalu gdzie rozbierali się faceci.

a niby czemu koledzy maja tance dla siebie?przeciez to pan mlody sie zegna ze swoim stanem cywilnym...dziwne zwyczaje.pierwsze slysze,ze ktos wynajmuje striptizerki dla gosci na kawalerskim,przeciez to sa tez duze koszta. slyszalam za to historie,ze wynajeli dziwke,bo taniej bierze za striptiz,a potem dziewczyna wypiela sie w WC i ustawila sie kolejka.masakra.dla mnie ponizej krytyki. moim zdaniem wszystko da sie ustalic zawczasu.przeciez ten facet cie kocha,a co za tym idzie rowniez szanuje.jesli dasz dobre argumenty i poprosisz,by nie ranic twich uczuc,to przeciez nie zrobi ci wała.jesli tak,to co to za zwiazek?dla mnie macanie panny za pieniadze to dziecinada.oni dopiero za pare lat zrozumieja co to znaczy miec corke i jakie to bylo glupie.

Gość Zdesrerowana
dziekuje za odpowiedz:) nie pomyslalam ze masz 29:) mlodo wygladasz

Gość byłamnapanieńskim
powiem wam,ze kobiety nie są lepsze.bylam raz na wieczorku panieńskim tyle,ze nie w polsce a w USA.tam najpierw było party w domu potem wędrówka po klubach i chlanie.na koniec przyszedł striptizer przebrany za kolesia z CIA i zaczęło się.panienki szlały ja jako jedyna polka czulam się dziwnie.jako jedyna nie tańczylam z kolesiem.powiem wam,że nie przyszla panna młoda nie pamietala na drugi dzień co tak naprawde się wydarzyło.nic nie bylo poza tańcem ale kto wie co może się zdarzyć po takiej ilości alkoholu.dodam,że mój facet na wieczorku u swego brata bl w lokalu gdzie na wybiegu tańczyły gołe panienki.nie miały nic na sobie tylko ponczoch - podobo rzesiedzieli tam póltorej godziny.byłam wsciekla jak mi o tym powiedział.półtorej godziny oglądanie gołych tanczących panenek.......bez komentarza poprostu

Gość wuzetkaaa
dziewczyny wy akceptujecie ze wasz facet idzie na striptiz? jak sie czuejcie z tym ze bdzie sie slinil na widok golej laski? bo ja nie moge tego przebolec a slinill sie bedzie napewno bo jak by nie byl to w koncu facet a im wystarczy kawalek golej dupy :O

stwierdzenie "urzadza mi kawalerski,ktorego nie zapomne do konca zycia" moze oznaczac wiele,niekoniecznie kobiety.moze byc tak,ze zabiora go na paintballa,quady..albo wykupia bilet i pojada na jedna noc do amsterdamu popalic maryske-to jest dla mnie rowniez niezapomniane...moze to bedzie mniej straszne niz myslisz

wenus --> ja na szczescie sie przekonalam do bramkarzy co niektorych, znam takich co maja zony i dzieci a nawet co sa sami i nie flirtuja z zadnymi laskami. i rzeczywiscie moj nigdy nie flirtowal, oni to nawet maja zabronione rozmowy zwykle.

mi taniec gogo nie przeszkadza..patrzec moze,i tak tej nagosci jest wszedzie pelno...ale jakby dotknac to ma rece polamane normalnie 😠