Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

wieczor kawalerski i panienski?

Polecane posty

może jestem naiwna, ale puściłam swojego na wieczór kolegi. Towarzystwo wydawało mi się normalne, więc nie miałam z tym dużego problemu. Dziwki nie zamawiali. Jak jeszcze z mim nie byłam to organizował wieczór dla kolegi i zamówił dziwkę do tańca, ale wszyscy uznali, że to obleśne i się nie udało. Do tego alfons stał w drugim pokoju i patrzył czy nie ma ruchania :D Mam nadzieję, że jak my bedziemy ewentualnie się pobierać to nie odwali mu i nie będzie chciał wieczoru. On uważa, że to nie jest żadna polska tradycja, tylko amerykańska, więc mu to niepotrzebne. No ale kolegom zrobił :/

Gość ZUZALALKANIEDUZA98765
tak szczerze---> ja tekst jego kolegow zozumialam jednoznacznie ! bede za tym zeby tego wieczoru nie uzadzac. sluchajcie- jesli narzeczona mowi " kochanie nie chce zebysmy robili tez wieczor to glupia tradycja nikomu nie potrzebna, ostatniego wieczoru wolnosci nie musimy miec bo mieslismu na to cale zycie, nie chce sie martwic ze golym tylkiem wywija striptizerka przed toba i siada ci na kolana i bog wie co, to mnie zrani , wole byc spokojna " to narzeczony powinien to zaakceptowac- chyba nie wielka to strata takiego wieczoru prawda niz jakby partnerka miala cierpiec i sie martwic? ten wieczor to nic w porownaniu do calego zycia wspolnego?

Żona-> wtedy ja nie byłam z nim, on miał inna laskę, z którą mieszkał i w ICH (!) mieszkaniu był ten wieczór. Ja bym nie się porzygała jakbym wiedziała, że dziwka będzie mi się kręcić po chacie, ale ona nie miała z tym problemu.

Gość tez nie lubie kawalerskiego
ja jeszcze nie planuje slubu, ale jestem w zwiazku ponad 4 lata i tez duzo sie nasluchalam o wieczorach kawalerskich. przepraszam, ze nie pamietam waszych nickow, ale do dziewczyny, ktorej chlopak jedzie do barcelony. nie mozesz sie po prostu na to nie zgodzic? powiedziec mu prawde, ze mu nie ufasz jak jest po alkoholu, ze nie ufasz jego kolegom i wierzyc w to co oni mowia tez nie musisz itd, skoro jest z Toba to powinien liczyc sie z tym co Ty czujesz i myslisz, nawet jesli w zwiazku z tym musialby zrezygnowac z tego wyjazu. zaproponuj mu wspolna impreze z jego i Twoimi znajomymi, a do barcelony mozecie pojechac np za rok ale RAZEM, koledzy wezma swoje dziewczyny i zrobicie sobie wycieczke. wspolna impreza to dla mnie jedyne dobre wyjscie, ja na waszym miejscu dziewczyny po scianach chyba bym chodzila, choc nie wiem czy i mnie to nie bedzie czekac. ja mam ten problem, ze nie zgodzilabym sie nawet na klub go go, bo nie chce zeby moj chlopak patrzyl na inne kobiety i to dziala tez tak ze ja nie chce patrzec na facetow, nie mam takiej potrzeby i nie chcialabym striptizera na swoim wieczorze panienskiem, tylko po to zeby zrobic mu na zlosc, ja tak nie potrafie. wspolczuje wam dziewczyny

wlasnie mnie nie kreci goly striptizer a nie chce zeby patrzyl na tylek golej baby moj narzeczony!!!!! nigdy w zyciu nie sadzilam ze bede sie tym martwic :/ cholera- najprostrze rozwiazanie- nie robic wieczoru. moja wyobraznia ----> moj ukochany na krzesle i naga ponetna wyuzdana striptizerka siada mu na kolanach i wywija pizdą. az mam skurcz w zoladku.

Gość grrrrr
z mojej wiedzy (a że z racji kierunku studiów i zawodu mam sporo kumpli i czasem zdarza im się zapomnieć, że jednak jestem kobietą) to zauważyłam pewien schemat jeżeli chodzi o wieczory kawalerskie: otóż: chłopaki idą najpierw na jaką atrakcję typu gokardy czy paintball, (ewentualnie robią do tego jakiś numer typu: porwanie pana młodego) a potem dużo chleją i idą do klubu z "gołymi babami" typu sofia czy inne sogo. Że chleją masę to wiem bo miałam okazję widzieć ich dzień po. Co do tego, że się wieczorów kawalerskich nie widuje w klubach to ja kiedyś z ekipą trafiłam na dwa ale to był klub z muzyką rockową i metalową a dziewczyny raczej wybierają jakiś fajny klub z muzyką taneczną. Tych co widzieliśmy na tym wieczorze kawalerskim to byli tak upici, że nawet jak by któryś chciał zdradzać to raczej by nie był w stanie, bo oni około 1 w nocy to leżeli twarzami na stole a butelka wódki leżała w kubełku z lodem i nikt nie miał siły polewać. A jeszcze co do tych gołych bab na rurze i zamawiania tańców, to kumpel powiedział że mają miny jak panie nalewające kompot albo ścierająca stół na starej komunistycznej stołówce.

no wlasnie... tez bym nie robila zdncyh wieczorow, ale jego wszyscy koledzy mieli i co mowimy ze jestesmy zareczeni to wszyscy sie od razu zapisuja na liste gosci jego wieczoru kawalerskiego.. jakby to bylo najwazniejsze z tego wszystkiego. ja sie boje, ze my sie jeszcze o to poklocimy.. :(

u mnie tez pewnie bedzie draka o to :o ja mowie- jesli sie uprze to moj schemat juz opcykalam wieczoru panienskiego- popijawa gdzies w domu, potem przebieranie sie w seksowne stroje kroliczkow , policjantek pielegniarek - zabawa na calego w klubach a potem striptizer ! jesli opowiem mu ten scenariusz a on mimo to bedzie za- to bedzie dziwne !

żono-> ta dzwika w domu to był niewypał, miała zatańczyć i wyciągnęła magnetofonik z disko. Chłopcy się z tego zbijali oraz z tego, ze miała brzydką twarz i śmierdział jej oddech. Ogólnie byli raczej zniesmaczeni. Myślę, że tak było, bo mój opowiadał mi to już dawno temu, jak jeszcze nie był mój, jedynie bliskim kumplem/przyjacielem. Szczerze mówiąc to nie wiem jaki jest twój facet, czy anlezy do takich co zruchaliby kozę w majtkach, czy raczej jest normalny. Jeśli jest normalny to pradopodobnie schleje się tak, ze nie będzie umiał trafić w futrynę a co dopiero w cipkę :)

uwaga - a co z facetami ktorzy maja mocne glowy jak moj narzeczony? hehe z tym schalniem sie ciezko by bylo

wszystko zalezy od tego czy to normalny facet. Myślę, że znacie już ich dość dobrze. Jeżeli coś wam mówi by nie ufać to nie puszczajcie ich. Zwłaszcza jeżli koledzy sami są jak gumowe lalki do posuwania i oddadzą się każdej i wszedzie. Ale wtedy taki facet nie ejst wart nawet waszego splunięcia.

lu cyfra --> moj nalezy do tych normalnych raczej.. ale mnie fakt sam ze beda tam gole baby przeszkadza :) poza tym ma slaba glowe bardzo.. zuzalalkanieduza --> no wlasnie zapytam go co on ma za plany zebym ja swojego stripteasera tez zdazyla zorganizowac. i pewnie juz nie bedzie tak rozowo, bo sam jej zazdrosny jak ktos tylko na mnie spojrzy :)

Gość kvkfafajnjzc
Jak ma zdradzic to zdradzi, czy w Barcelonie czy w Polsce. nie ma znaczenia, tyle tylko, ze tam maja bezpioeczniej, bo dziewczyny za nimi nie pojda np do lokalu, czy jakis znajomy na nich nie wpadnie i wszyscy robia to samo i zaden nikogo nie wyda.. Ale jednak okazja czyni złodzieja...

no to uwazaj,bo moj nie mial nic przeciw zebym miala striptizera i nawet macala go po penisie!w zyciu bym tego nie zrobila,ale chcialam go podpuscic. bac sie o klotnie nie musicie.ja mialam nawet 3 klotnie o kawalerski,jak widac niepotrzebnie bo wyszlo jak wyszlo...ale chyba lepiej czuje sie z tym,ze jednak doszlismy do porozumienia.jazda byla taka,ze chyba 2 dni ciszy byly.najpierw mi tylko mowil,ze byly kiedys striptizerki,ale mi glupiej do glowy nie pryszlo,to ktos je dotykal..potem w jakiejs luznej rozmie wyszlo,ze dotykali po tylku i piersiach,to az wybuchlam.tlumaczylam,tlumaczylam i w koncu zrozumial.powiedzial,ze nigdy tak na to nie patrzyl i ze nie zrobi.w nosie mam jego kumpli,to ze mna bedzie mieszkal,mial dziecko itdto ja bede jego rodzina!

tu nie chodzi o to,zeby zaciagac mocniej smycz...tu chodzi o to,zeby spuscicze smyczy i miec 100% pewnosci,ze nic sie nie stanie.trzeba tlumaczyc i wymagac.a jak trzeba,to postawic sprawe na ostrzu noza.ja mowilam,ze nie moge wyjsc za faceta,ktory na tydzien przed slubem w kosciele,wymacal jakies zdzire.

te macanki sa najgorsze- po dupie i cyckach. cholera, przeciez niektore sfery sa zarezerwowane jedynie dla przyszlej zony i meza. nie nie... jestem na NIE !!!!!!!

Gość tez nie lubie kawalerskiego
Zdesperowana Domowa Żona to wasz slub, ewentualnie wasze wieczory i to wy decydujecie o tym czy je chcecie miec czy nie, nikt wam sie nie moze wpraszac, pogadaj ze swoim facetem, ze nie chcesz zeby jechal. zreszta skoro wszyscy mieli takie wieczory tzn ze maja zony, a co one na to? a poza tym jesli jakies tancerki zamawia sie gosciom to co? Twoj nie bedzie mial bo ma narzeczona ale oni maja zony. a dziewczyna, ktorej facet urzadza kawalerski dla kolegi powinna tez z nim jasno pogadac i powiedzic zeby nie wymyslal swinskiech rzeczy, dziwek itd, zeby liczyl sie z nia oraz z przyszla zona kolegi.

tak szczerze- swietny tekst !!! masz racje, dla normalnego z moralnoscia faceta ten argument przemowi do rozumu. slub, kosciol, obiecywanie wiernosci a na tydzien przed macanie laski golej zdziry ! to sie wyklucza. Kobiety stawiajcie sprawe na ostrzu.

,, ta cala barcelona i koledzy ktorzy maja go zabrac do baru ze striptziem to mi sie slabo robi na sama mysl.. bo wszyscy jego koledzy mieli wieczor kawalerski, WSZYSCY. i wiekszosc gdzies na caly weekend w innym kraju.'' jaja sobie robisz? W innym kraju?? On podpity wśród kolegów, kilkaset kilometrów od narzeczonej... Żonka zawsze miałam Cię za bardzo mądrą kobietę więc dziwię się że na takie cos przystajesz. Dlaczego nie mogą iść skoro już muszą do tego klubu w twoim kraju? (w Uk mieszkasz nie? ). A po za tym co to za moda na te dziwki i striptizy w męskim czy damskim wydaniu.

dziwka nie jest od tanczenia .. A więc ... Jeśli to zywkla imprez na ktorej chlopaki tylko pija to dalczego im tak bardzo na tym zalezy ? impreza jak impreaz! po 2 co tam pojscie do babki na striptiz do klubu.. patrzec.. wiadomo gryzie ale wole to niż w domu co tez sie zdarza.. a mi takie wyjezdzanie jak tu do Barcelony to zeby sie zabawic bez konsekwensji.. Zono co z tego ze wiesz ze sie nie podnieci ( w co watpie.. to co faceci a to ladna zgrabna laska ruszajaca się tez niezle) ale pomysl ile oni wypiją...

Gość kika67890
no wlasnie kuzwa najgorsze jest to ze moj chlopak organizuje ten wieczor i rozwazaja zkumplami pojscie na striptiz bo wlasnie panna mloda sama powiedziala ze osttani raz to ona sobie nie odmowi popatrzenia na golego faceta:O idiotka wiem:O o i moj facet stwierdzil ze skoro ona bedzie miala striptiz to pan mlody nie moze miec gorzej :O z tym ze oni raczej pojda do klubu go go bo kasy nie beda mieli chyba na striptizerke do domu.

napisałam dziwka do tańczenia, bo to była dziwka z domu publicznego, który jest obok naszej byłej pracy. Nie mogli znaleźć taniej, normalnej dziewczyny do striptizu to zamówili dziwkę.

a ty kika nie chcesz,zeby nawet patrzyl,tak? widzialam raz na necie taki filmik z kawalerskiego.chlopaki poszli na paintball chyba,a potem wynajeli zamknieta loze czy cos w tym stylu,ale byli tak pijani,ze juz ledwo jarzyli...byla striptizerka,ktora posadzila pana mlodego na krzesla i chwile nad nim potanczyla..on nawet reka nie ruszyl..jego koledzy w tym czasei juz mieli taka bombe,ze nawet nie patrzyli na ten striptiz:P oni sie uwazali za super cool,a wygladalo to przesmiesznie :D ja bym nie miala nic przeciw barcelonie,ale trzeba ustalic pewne zasady,zeby potem nie bylo placzu,ze on nie wiedzial,ze takie cos jest niedozwolone...i mowic konkretnie-w tym kraju nie ma obowiazku zamazpojscia,nikt do niczego cie czlowieku nie zmusza,wiec jak az tak musisz sie wyszalec,bo taka tragedia zwiazania rak ci sie szykuje,to przemysl to raz jeszcze

no nie bylo o tym rozmowy bo wczoraj przyszedl z kolegami do domu i byla rozmowa o naszych zareczynach wiec od razu przerzucili sie na planowanie wieczoru kawalerskiego a ja nie chcialam za bardzo interweniowac bo to bylo tak patykiem na wodzie pisane i tez tak pol zartem pol serio ale widze ze to bardzo prawdopodobne. po prostu mu powiem, ze sie z tym bede zle czula caly jego wyjazd i ze ma na miasto wyjsc jeden wieczor i tyle. koniec kropka. postanowieone. ja nie bede nerwow szaprac cale 3 doby bo on zachlany w trupa gdzies po swiecie sie ciaga po barach z golymi dupami.