Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

wieczor kawalerski i panienski?

Polecane posty

moj brat robil kawalerski na chacie..upili sie oczywiscie jak swinie,po czym jego kolega tanczyl z kwiatkiem doniczkowym na fotelu!caly fotel z wdeptana ziemia,a ukoronowaniem imprezy bylo wywalenie kosza z brudnymi ubraniami i zalozenie brudnych stringow bratowej na glowe jednego z kolegow...ffuuuu

własnie..mi tez by sie juz nie chcialo tworzyc wsytzskiego od nowa :D tak szczerze - tak tak gdybym widziala takie zdjecie mojego to tez by byl koniec :D ale najlepsze jesto to ze zazwyczaj się ich nie widzi!:D a kto to tomek ?:D

to z czyjego kompa robilas print screena? godzina 17:16,data sie zgadza...musi byc na twoim gg... zerknij na zdjecie z ta dziweczka siedzaca na panie mlodym na poprzedniej stronie

ach wporzo :D no tak :D myslalam ze juz nie moge byc tu anonimowa:D ale tak w ogole to przeciez glupota jest wstawiac takie zdjecia na neta! jakby tpo jhego zona zobaczyla.... jakbym ja takie cos zobacyzla to by mnie juz nie bylo w domu ! albo mnie albo jego

ja bym sie w zyciu nie dala rozebrac...sa jakies granice "zabawy"....a jeszcze dodam od siebie,ze ta striptizerka ladna,ale w glowie siano niestety...

wyimaginowany --> ale ty tak naprawde nie istniejesz :) a wogole my tu dziewczyny o kawalerskich ale ja wam powiem, ze moja kolezanka pracowala jako host w takim klubie, zapraszala gosci do stolika i brala pierwsze zamowienie na drinki i nas kiedys tam zaprosila, wiec poszlismy grupa i ja patrze a przy stoliku siedzi maz mojej kumpeli. a to wtorek jakos byl wczesna godzina wiec pustki w lokalu. i on nawet mnie widzial, jestem pewna, chociaz nie powiedzial czesc ani nic. i przyszla laska, zrobil mu striptease przy stolku a potem patrze a oni ida do pokoiku na prywatny taniec! sam byl, mial powazna mine, zadna tam zabawowa, na serio to traktowal i to jest dopiero tragedia. a jego zona w tym czasie nadgodziny robila w hotelu sprzatala bo zawsze mieli malo kasy, za minimalna stawke.. to wogole masakra jakas. nic jej nie powiedzialam bo w gruncie rzeczy nie lubie sie wpierdalac w czyjes sprawy.

nie uwierzysz,ale sa dziewczyny dla ktorych to rowniez zabawa...wszystkie zony kolegow mojego faceta akceptuja ze ich mezowie na kawalerskich macali dziwki po tylkach i piersiach.dla mnie to nie do pojecia.malo tego,pewien zajomy na swoje 50te urodziny dostal od zony wystep striptizerki..i cala rodzina i znajomi patrzyli jak sie ona na nim wila....chore!!!

mysle, ze on uwazal, ze to nie jest zdrada i nadal jest cudownym mezem bez zarzutu aj akby wsadzil to by mial wyrzuty sumienia. niektorzy maja po porostu poprzesuwane granice wartosci. i dlatego sa te strripteasy takei popularne bo to sie wszystko dzieje za przyzwoleniem kobiet. ja tam predzej wylysieje niz to zaakceptuje.

prawie rowne 2 lata 15 wrzesnia 2012:) Ja nie strasze:D ja ostrzegam :) :P PokaZuje tylko to że żona tych facetów też jak Ty albo kiedys Ja mowila " napewno nie bedzie macania" bla blabla :D ci też jak kazdy facet mowil " nie bedzie lasek" Chce to poruszyc:D bo nie lubie jak laski daja sie robic w balona.. samam robie wszytsko zeby sie nie dac:D mam nadzieje ze mi sie udaje