Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dewaste

Jak przekonać mamę do psa...?

Polecane posty

Gość taaa uczuenie a chomika mialas
:o

patrz wyzej... przy chomiku cierpialam bo przynioslam go jako gowniara i nie wierzylam w te bzdury o uczuleniach. no i musialam odpokutowac..

ja nie wiem... polska to jednak dziwny kraj... ludzie nie potrafia czytac ze zrozumieniem a jak juz czytaja to co 2 linijke i pozniej zadaja durne pytania na ktore byla wyzej odpowiedz...

dewaste- pierwszy miesiąc u szczeniaka jest pracochłonny. Nauka czystości- czyli czas na wyprowadzanie go co 20 minut na dwór, by wiedział, gdzie ma się załatwiać. Nie kupisz go i nie zostawisz go na 3,5 godziny w domu bo sobie z mieszkania WC zrobi:O potem go juz nie oduczysz...:( Potem tylko nerwy Twoje, mamy (bo smród i syf w domu). Cała masa nauki włacznie z pozostawianiem go samego w domu. Przemysl...

Gość effy.
u mnie mama nie chciała sie zgodzic choć miałam 21 lat, zrobiłam to dosyć nie fair ale trudno. Powiedziałam mamie ze wyjezdzam z kolegami i kolezankami na 3 dni, a ze mama ich nie znała to sie nie zgadzała, mówiła ze nie chce mnie puscic wiec wtedy powiedziałam że jakbym miała jakiegos przyjaciela w domu i ogolnie mialabym co robic to bym zostala i rózne glupoty mowilam ze nic nie moge w zyciu

Gość Ehh te dziewczyny
W sumie to zachowujesz się jak dziecko.. Masz 22 lata, a zakładasz temat na kafe jak przekonać mamę. Za ile będzie ta przeprowadzka? za rok, dwa czy 5 lat? Nie dziwię się, że mama nie chce psa. Ma prawo nie chcieć. Czekałaś 22 lata to poczekasz dłużej. Chyba, że rozumek masz 2 letniego dziecka i musi być tak jak Ty chcesz, bo inaczej będę tupać nóżkami i się rozpłaczę. Albo poproś chłopaka żeby wychował Ci psiaka na czas kiedy Ty mieszkasz u tej niedobrej mamusi. Ehh 22 latka, a tiktak w głowie.

Gość Pauli3049
Ja miałam ten sam problem,nawet dodałam temat na tej stronie. Ja już jutro dostane ratlerka