Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiek koralgol 24

moja narzeczona naciska na ślub. co mam zrobić?

Polecane posty

Gość pewna_narzeczona____
A Ty byś chętnie zamieszkał, gdyby ona się zgodziła przed ślubem?

Gość a ja:
haha kolorowa mara? misiek koralgol? przeca to nie podszyw - tylko pomieszałeś nicki :P prowo prowo prowo :P:P:P:P:P:P:P

Gość a ja:
a raczej pomieszałaś, bo już gdzieś pisałaś o poszukiwaniu pracy przez Ciebie :P:P:P jesteś dziewczyną, która naciska na ślub i pisze z perspektywy faceta czy co? :P:P:P

Gość Wieczna Narzeczona
Ośmielę się nie zgodzić z Tobą. Dorosły i świadomy człowiek oświadcza się po to aby w krótkim czasie wziąść ślub. Z dziewczyną się zgodzę obiecałeś ślub wesele u g****o z tego ma. Mam taką samą sytuacje. Facet się oświadczył i myśli ze jest po sprawie. W tej chwili mam już nowego faceta który wie czego chce. Mamicie swoje kobiety obiecankami o ślubie i g****o z tego mają. Faceci nie obiecujcie czegoś jak chcecie to później. Obiecujcie jak będziecie gotowi. Przez takie sytuacje kobieta czuje się oszukana i rozczarowana. Co zwiastuje rozstanie i to wyłącznie wasza wina.

Gość gość
To wyłącznie wina bab,że związki się rozpadają.Co chwila jazgoczecie,by się oświadczył aż gość ma już dość i dla spokoju się oświadcza.Wy serio jesteście tak tępe by wierzyć że ktoś się ozeni z przymusu?Naprawdę aż strach sie żenić z babami..No i polkami.