Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwrrr

Potrzebuje porady specjaliski na temat stanika sportowego!

Polecane posty

Gość wwrrr

Best Bra lub inna znajaca sie proszona o odzew ;)

Gość kaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrroo
najlepsze sa shock absorbery :) naj naj

Gość wwrrr
Wlasnie shock absorbery mnie interesuja. Juz nawet znalazlam, przymierzylam, tylko nie mam pewnosci, jak poznac, ze to odpowiedni rozmiar. Ten najlepszy wydawal sie jakby ciasny w obwodzie (obwod wg bra fittera), ale ogolnie bardzo dobrze pasowal, za to o rozmiar wiekszy w obwodzie robil mi walki pod pachami (a moze to kwestia za malej miseczki? Idealnego wyboru nie mieli, moze powinnam miec wiekszy obwod i wieksza miseczke?). Powiedzcie mi, skad mam miec pewnosc, ze odpowiednio zanizony rozmiar nie jest dla mnie zbyt maly. Jesli wydaje sie, ze na wdechu lekko uciska, czy powinnam szukac wiekszego?

Ja sama shock absorbera nie mam, ale z tego co czytam na balkonetce opinie o nim, to wydaje się być ciasnym stanikiem i tradycyjne zaniżenie obwodu może być za duże. Proponuję założyć wątek na balkonetce na forum w dziale jaki powinnam nosić rozmiar, zapytaj tam jaki powinnaś nosić rozmiar, podaj wymiary i podaj model, który chcesz kupić. Dziewczyny na pewno coś doradzą. Ale jeżeli nie możesz wziąć swobodnie oddechu, to obwód jest za ciasny. Sprawdzianem będzie podskoczenie kilka razy, zrobienie kilku skłonów, przysiadów. Jeżeli biust będzie się trzymał, to powinno być dobrze.

Gość guta
od jakiegoś czasu(jak mi się przytyło) kupuję tylko biustonosze z triumphu -są świetne! doradzają ,przymierzam i jest ok-cena dość wysoka,ale się opłaca!

Gość wwrrr
Glaszczka - poskakalam i biust trzyma sie swietnie, co mnie szczegolnie nie dziwi, bo imponujacy to on nie jest. Co do ciasnosci, to dyskomfort, niewielki, odczulam tylko zaraz po zalozeniu, po chwili sie przyzwyczailam, tylko przy naprawde glebokim wdechu blokowal mi jakby klatke piersiowa. Chyba faktycznie musze sie wybrac na 'specjalistyczne' forum. Dzieki.

Nie reklamuj triumpha, bo to tak samo jakbyś kupiła stanik z bazarku. 70 rozciągnie się do 100cm po kilku założeniach, a wydasz na to 150 zł... :O W tej cenie ja mogę mieć 2 lub 3 porządne staniki, które będą leżały na mnie idealnie aż do zdarcia, czyli bardzo, bardzo długo.

Gość guta
nieprawda-nosze triumfy od lat ,nic sie nie dzieje-płacę 100zł-bazarowe z cienkimi ramiączkami? nie dla mnie-niestety!

Kto Ci tam w tym Triumphie doradza? Ekspedientki, które na 68 pod biustem każą nosić 70, gdzie poprawnie jest 65 albo 60? Nie dość, że nie umieją tam dobierać rozmiaru, mają rozciągliwe obwody, wysoką cenę, to jeszcze brak pełnej rozmiarówki. Mam wymiary 66/84. Co mi tam doradzisz? 70B, C? Żebym miała zapięcie na karku? Potrzebuję rozmiaru 65D albo 60DD. A ramiączka...? Masz duży biust i potrzebujesz szerokich, żeby Ci się nie wpijały w ramiona? A słyszałaś o tym, że to głównie obwód ma podtrzymywać biust, a nie ramiączka? Za 100zł to ja mam 2 staniki Panache w rozmiarze 65D, które nie rozciągną mi się za miesiąc tak, że mogę je sobie zapiąć na biodrach. Po pół roku są tak samo ciasne jak na początku i jeszcze długo będą. To, że płacisz za stanik 100zł, nie znaczy, że będzie idealny.