Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Auroton

czym jeździcie???albo o jakim aucie marzycie;-)

Polecane posty

no pasja tak bo autem jeździć już umiałem jak miałem 11 lat...miałem w maluchu fotel sklepany do przodu i poduszke pod tyłek...a dziś to jestem rutyniarz ostatnio odważyłem się i na starym opuszczonym lotnisku obróciłem się przy 130...ale o mało co nie haftowałem takie przeciążenia z 3 g musiało być...ale sa dobre strony tego...były tak duże siły boczne że już nie wyje mi przegub a już miałem go wymieniac...poczekam zobaczę co z tego wyniknie...oby nie tak jak kiedys gdy w zwykłym maluszku odpadło mi koło przy 70 km/h...na szczęście nic się nie stało

Gość _klaudoocha_
P........P sory że to napisze ale hondy to złomy i zimą jak zasypie to chyba nigdzie nie dojedziesz. Rysunek samochodu owszem ale ma niskie zawieszenie.

nie mogę iść spać bo pisze z kolega na gg bo mu muszę pomóc a to kilka h potrwa bo on robi auto na warsztacie i pisze przez laptop a ja go instruuję i udzielam rad bo on tak dużo nie wie...bo ma sprzęgło do wymiany bo się starło aż do nitów i rozrząd do wymiany a on nawet nie wie co to są znaki ustawcze więc muszę mu pomóc a za 2 dni ma wyjazd wakacyjny...:-)

Gość P........P
doklaudocha hondy to japońce i chyba kiepsko znasz się na samochodach, japońce są mocne a jeżdze nią od 3 lat i jest świetna, poza tym jest futurystyczna, do teraz zwraca uwagę, w zimie to nie ruszają francuzy i włoskie:P sama widzialam jak na parking w zimie po lancie laweta zajechala:D

Gość _klaudoocha_
Auroton :D:D:D:D piszesz poważnie czy ściemniasz?;)

O podziwaim pomoc mechanika przez internet a może założysz taką firme internetową chętnie skorzystam.

Gość _klaudoocha_
P........P Tak hondy to japońce składane w chinach. poczekaj jeszcze 3lata i Sama ocenisz Swoj wózek. ;)

ja tez nie lubię hond...może dlatego że mój chomik darł mordę jak stara honda na full obrotach a jak wiadomo hondy są wysokoobrotowymi silnikami...civic type r kręci się do 9 tysięcy obrotów...a tak najbardziej to nie lubię tego priusa wygląda jak żelazko...i wszyscy sie nim zachwycają jaki ona to nie ekologiczna...ale zapomnieli o fakcie że pod bagażnikiem jest 160 kilowy akumulator jonowo-niklowy który trzeba zutylizować...więc tez szkodzi środowisku...albo ładny szjs to jest daewoo tico...co za gówno...założyłem się kiedys z takim gościem że mu pięścią maskę wgniote i mi się udało...w lodówce to ja mam grubsze drzwi...:-)

Magdaleno z UK A6 z silnikiem 2,5 są bardzo awaryjne. Lepiej kupić 1,9. :) Tyle tylko, że przez to, że są dobre jest ich jak na lekarstwo. :) Ja mam Audi A4. :)

Gość P........P
no nie wiem moja była pierwsza w moim województwie i osobiście pisałam do Anglii i byla tam składana wiec cos chyba męcisz

co z tym 130??o i obrotem...to nic trudnego jak sie ma twarde zawieszenie i dobre gumy wystarzy chcieć...a w sumie co ja się będę produkował macie tu dowód że idzie się auem nawet przy 200 obrócic bez wypadku lub uszkodzenia wozu...a i nie róbcie tego samemu!!! http://www.youtube.com/watch?v=ZE_h3GbYirc

Gość P........P
a tam type r po co mi sportowe jak ja sobie po prostu lubie pojeździć a nie szaleć

Gość P........P
dla mnie fiaty to porażka przynajmniej punto, jeźdźiłam nim na L i wystraczyla mokra nawierzchnia a to auto już było małostabilne

Gość _klaudoocha_
Sprawdze jaka wytrzymałośc maja dzrzwi w mojej lodówce:D:D Nom, zgadza sie co do wytrzymałości blach, jeden koleś ma hunde civic i dużego pecha ciągle go ktos obija:D na drodze nie ma szans....wiadomo co mówia o tych co jeżdza hondami :D

ja też punciakiem jeździłem 2 generacją...silnik 1,2 60 KM...jego przyśpieszenie mierzyłem kalendarzem...nie lubie tego auta a najgorsze i najbrzydsze jest fiat multipla co za żal! a mojemu ojcu się podoba... najlepszy jest mały fiat ona jest dla mnie jak brat!! na małego fiata nie ma bata!!

Gość P........P
no niby co mówia? jakos civicow ostatnio na drodze pełno i kazdy jest zadowolony tylko tu widze klauducha cos gdzies przeczytala i probuje swiecic z nie powiem skad wyciagnietymi informacjami jakos nic si nie zgadza co do tej pory mowisz to jak to z tymi chinami jest powiedz dziecinko;)

Gość P........P
hehe małe fiaty to klasyka:) mnie tez sie multipla nie podoba, ale mojej przyjaciolce juz tak, gusta i guściki. a jak oceniasz 500?

znam fajną pioseneczkę którą sobie czasem na warsztacie podśpiewuję Ford gówno wort a fiat to jego brat a audica jego siostrzenica a porsche jeszcze gorsze...oczywiście nie oznacza to że potępiam te marki

Mnie się 500 nie podoba - takie małe, nieciekawe gówno za duże pieniądze. :)

Gość _klaudoocha_
P........P Auroton Musze lecieć pogadamy po 18tej, wpadnijcie. narka;)

Wiesz a jak jesteś takim szpecem to co powiesz o moim VW polo III, bo mam jakiś problem z nim.

Gość P........P
własnie tez mnie ta cena zaskoczyła, jak zobaczyłam co jest w tym modelu to sie zaśmiałam

Nie równa praca silnika i nie są to obroty, i czasem przez to gaśnie.

ale nową 500 czy starą??? stara 500 to dla mnie miły epizod tam zrobiłem to po raz pierwszy (fiacik był pożyczony od kolegi) zabrałem go na podryw bo był mały i czerwony a dziewczyny lecą na takie cacka...ale trzeba być ekwilibrystą aby uprawiać seks w takim kurniku nie wiem jak tego dokonałem...a nowa 500 jest wiernym odzwierciedleniem starej 500 i ją tez lubię bo przedłuża historię :-)

Gość P........P
mowie o nowej:)

maga01 a masz gaźnik grawitacyjny czy podciśnieniowy??czy też wtrysk ale w polówkach chyba nie ma wtrysku bo to benzyna czy diesel??

ja nową 500 to bym kupił w wersji Abarth essesese ma ona 160 koni jest naprawde drapiezna...nazwa wersji trochę dziwna ale widocznie ktos lubi wymiawiac tylko ,,e,, i ,,s,,

Stara 500 to historia, ale nowa mnie się nie podoba. Za bardzo ucudowana i za droga. :)