Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragniony miłości

Szukam żony

Polecane posty

rower posiadam i z chęcią przyłączyłabym się do wycieczek, ale niestety trochę za daleko mieszkam :(

Gość Gti
Aniele se weź!!! Ona jest chętna na żonę, bd mieli 999999999999999999999999dzieci i mały domek i bd. se wróżyć :P

Gość questioonsss
ale jaki kierunek? 5 lat?mnie to naprawde ciekawi. i tak jestes anonimowy? już tak mam że oceniam ludzi po studiach. tzn nie dosłownie ale dużo mi to mówi :) jestem teraz na am ale też bym chciała zrobic cos na polibudzie, chociaż inzyniera tylko nie wiem czy dam rade z matmą :/ hehe rozumiem Cie też dzisiaj byłam na rajdzie ale chyba krótszym niż ty, w sumie półtora godz. tak, kontakt z przyrodą jest super, też to kocham ale z drugiej strony też lubie miasto bo wszędzie blisko, do pracy, zakupy, lekarz. w sumiem mam jeszcze trochę czasu, ( a może nie tak dużo?), bede musiała podjąć decyzje co robić po studiach, duże miasto czy wiocha i dojeżdzanie do małego miasta do pracy.. naprawdę ciężki wybór :/

Gość questioonsss
niezdecydowany jesteś, bo wyżej pisałeś, że twoje związki rozpadały się z powodu nie zgody z mieszkaniem, a teraz piszesz że miasto też może być. a jakie są koszty budowy domu na wsi? mieszkanie 2 pokojowe w dużym mieście ok 300tys.kolosalne sumy, bez kredytu ani rusz.. czy w każdym kraju tak jest? też mi się to nie podoba. Ostatnio zauważyłam, że Polacy zawsze chcą mieć wszystko nowe, nowy dom (wybudować), nowe mieszkanie ( w nowym osiedlu). Biorą kredyty które będą spłacać do starości, żeby mieć nowe wszystko. A nie można domu kupić, w którym ktoś mieszkał, albo mieszkania w kamiennicy? Nieraz ogląda sie film jak np w Angli kupują sobie choćby jakiś stary dom i go remontują, albo dom w którym straszy :) Wyobraża sobie ktoś take rzeczy w Polsce? Bo ja nie. Ciągle wszystko nowe, nowe żeby pokazać znajomym, żeby o nas mówili, jak pieniądze są, no ok ale milionerów niewielu i kiedyś się skończą, i będzie nowy dom i co z tego. A tak wydać mniej pieniędzy, a na starość mieć dużo kasy i zwiedzić cały świat nie martwiąc się o nic. Materialiści. Wyjechać z tego kraju i cieszyć się życiem gdzie indziej.

Gość Spragniony miłości
Odpowiem tak: warunki końcowe zależą od warunków końcowych. Jest DUżA szansa wykończyć dom za ok. 100 000PLN bez kredytu. Domek jak na dzisiejsze czasy spory, po pradziadkach i działka całkiem fajna. Ale dzisiaj każda kobieta chce do miasta, do KRAKOWA. Hmmm, chyba jakiś inny się urodził, ale cóż, już swoich poglądów nie zmienię. Hmmm, dojeżdzanie do miasta ze wsi ... Moja jest 40 km od miasta. Jednak dojeżdzam do pracy tyle co poniektórzy znjomi, co mieszkają w chwalebnym mieście. Nie rozumiem tego, ale się tym jeszcze szczycą, że mieszkają w po 2 os. w wieku 26 lat na15m2. Jak kto woli. W innych krajach życie jest o wiele banalniejsze, ale jak się kocha swój kraj, to już jest trudniej. Mój kierunek Mechanika i Budowa Maszyn. Ale i tak najbardziej lubię uczyć się języków obcych :) Znająć świat od kuchni człowiek widzi wszechobecną głupotę.

Gość Spragniony miłości
Przepraszam, miało być końcowe od początkowych.

myslalam ze juz znalazles od wczoraj mala rada jezeli szukasz zony ,to szukaj jej bez opisywania tego co posiiadasz...

Gość Spragniony miłości
Do tej pory tak robiłem i to nie działa. Zwykloe po jakimś czasie dostaję genialną propozycję kredytu na 30 lat. Jak mnie to wk. Przepraszam za te nerwy, ale przestaję rozumieć teraźniejszy świat. Jak ludzie mogą żyć bez takich obciążeń, to się pchają w jedno wielkie G..

Gość jestes dziwakiem
cięzko bedzie miała z tobą zona. Dziasiaj kredyt, juto siedź przy garach, bo tak. Zero dyskusji, bo wypad z domku pradziadków. Ja juz z nam takich oszolomów.

Gość questioonss
od kogo dostajesz te propozycje na kredyty? czyżby twoje poprzednie kobiety pracowaly w banku?? :P

Gość questioonss
budowa maszyn. a wiesz jak zarabiaja w finlandii albo w niemczech po tym kierunku? kokosy. w Polsce tam nie wiem ale gratuluje znalezienia pracy:]

Gość jestes dziwakiem
z pewnoscia sprzedawały kredyty hipoteczne, albo były agentkami nieruchomości,

Gość Spragniony miłości
Generalnie wiem, chcieli mnie wziąść, ale mnie stąd nie wypuścili niestety. Co się odwlecze, to nie uciecze. Zarabiam całkiem ok. :) na szczęście, więc to tak nie boli.

Gość Spragniony miłości
Ja tak w ogóle niegrzecznie ... nie zapytałem. Czy jest jakaś kobieta o wspomnianych wcześniej cechach, a dodatkowo marząca o dzieciach, własnym ogródku i domku z kominkiem i skłonnym do poświęceń dla niej przyszłym mężem, spragniona bliskości i lubiąca seks? Taka, która po ślubie nie osiądzei na laurach? A tak w ogóle to czy uważacie, żę jest możliwy bardzo bliski emocjonalnie związek, lecz bez seksu ( tnz. bez penetracji )?

Gość today.tomorrow...
A co Ty tak ciągle podkreślasz ten seks? I jak sobie wyobrażasz ewentualne czekanie do ślubu, skoro taki on dla Ciebie ważny?

Gość questioonss
hehe właśnie o to samo miałam pytać. a co to znaczy że ma osiąśc na laurach ta twoja potencjalna żona ? :)

Gość ha ha zabawne
Nie rozumiesz ludzi zaciagajacych kredyty hipotczne? a czy rozumiesz to,że nie każdy dostaje dom po dziadkach/pradziadkach? I skąd ta pogarda dla kobiet , ktore chca zyc w miescie? Kraków moim zdaniem jest niezwykle urokliwy, taki Kazimierz chociażby, knajpki, kina, teatry,baseny. A w weekendy bez problemu mozna wyjechac i odpocząć od miasta. Zrozum to,ze kazdy ma WŁASNĄ wizję szczescia i niekoniecznie to co dla ciebie jest idealem-zywot człowieka poczciwego z potulna zona kura domowa i gromadka dzieci-jest ideałem.

Gość questioonss
normalny człowiek taki jak ja chyba nie wyobraża sobie prawdziwego związku i milosci bez seksu. no chyba że obydwoje są asami

Gość Spragniony miłości
Bo seks rozumiem jako dopełnienie miłości, której bardzo mi brakuje, a nie jako sposób na wyżycie się. Podkerślam seks, ponieważ mam dużą potrzebę zespolenia na poziomie emocjonalnym, duchowym, fizycznym. Czekanie do ślubu wyobrażam sobie jako okres góra 6-miesięczny, a nie np. 2-letni. Osiąść na laurach, tzn. po ślubie dojść do wniosku, już się nie muszę o Ciebie starać.

Gość mikitrikiliki
Dziewczyny może mi któraś pomoże, wystarczy że wygracie grę i się zalogujecie za 1,22 zł. Wtedy będą napływać mi punkty a potem prześlą mi trochę kasy. oto link http://puzz.org.pl/?p=EMpR0gnYtkum Mam 4 miesięcznego synka i każdy grosz się liczy tym bardziej że wychowuje małego sama i obecnie nie mam pracy. Proszę pomóżcie.

Gość ha ha zabawne
juz współczuje tez zonie:O

Ogólnie to też szukam faceta, no ale jestem z Poznania. A życie we własnym domu poza miastem jest fajne, cisza spokój. :)

Gość today.tomorrow...
Po pół roku to co najwyżej szybkie zaręczyny są, a nie ślub :P Więc może jednak nie oferuj tego czekania, bo to niewykonalne.

Gość questioonss
myślę że jesteś spoko koleś skoro tak do tego podchodzisz :) nie załamuj się znajdziesz jakąs wartościowa dziewczynę :) nie wszystkie są miastowe, cierplwości :)

Gość Spragniony miłości
Mam znajomych dosyć bliskich, gdzie jedna parka się ożeniła 4-mce od poznania, a druga 6. Jak się chce, to się wszystko da zrobić :)) Głowa do góry i do boju. Najgorzej z tymi co nie wiedzą czego w życiu chcą i sie srają ( za przeproszeniem ) po kilka lat, a i tak nie wiedzą czego chcą.

Gość kjhgvkyucmnbvuy
a ja wlasnie taka zona chcialabym byc, moze dzieci nie gromada a 2, ale kilka psow na tej dzialce owszem... Tylko jednego nie rozumiem, wczesniej pisales ze chcesz mieszkac na wsi, a pozniej wspomniales cos o wyjezdzie za granice, wiem ze do wyjazdu nie doszlo, ale jak powiedziles :co sie odwlecze..."

Gość questioonss
ile zarabiasz ?