Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kukuk

Dobre rady - topic sygnowany Lady Kukuk

Polecane posty

hej chłopaki :classic_cool: co tutaj takie zamieszanie? przystojniaczek... umówiłam się dziś z mężczyzną, a nie z chłopakiem... :D o jakie "xxxxxx" u losera chodzi? bo nie bardzo sie orientuje..?

Lady Kukuk-- wstawiłas przeżycie dzisiejszego dnia i do szalu niektórych doprowadziła.Wiec pytam cie z ciekawośći jaki cel miałaś w tym ,zeby sraczkę mieli nie którzy w gaciach:D:D::D

Gość prawiczek maciej
jestem 35 letnim prawiczkiem skazanym na prostytutkę niestety

Lady nie rób mnie za wała:D . 05.09.2010] 22:12 [zgłoś do usunięcia] Lady Kukuk cześć autorze! właśnie wróciłam z bardzo udanego spotkania z facetem, którego poznałam w pubie pare dni temu. siedziałam przy barze sama, więc przysiadł się do mnie - pewnie wypił już piwko, albo dwa, bo był dość wyluzowany. pierwsza rzecz, o jaką mnie zapytał, to czy na kogoś nie czekam i czy nie mam nic przeciwko temu, żeby mi towarzyszył tego wieczora - był przy tym uśmiechnięty i pewny siebie. Później zapytał mnie, czym się interesuje, zadawał mi sporo pytań odnośnie tego, później mówił o swoich zainteresowaniach, które bardzo przypadły mi do gustu! Był bardzo życzliwy, inteligentny, mądry i miał duże poczucie humoru! Nie wygląda jak typowy amant - ma raczej smutne oczy, krzywe zęby, oponkę na brzuchu, zakola, ale to wspaniały człowiek! Bardzo kulturalny, szarmnacki, ma silną wole i ogromne wrażenie robi na mnie jego osobowość, która jest pełna zalet.. zalety i piękno jego wnętrza sprawiają, że mankamenty jego urody mają swój urok, stają się czymś, co jest częścią tego wartościowego człowieka - za nic w świecie nie próbowałabym go namawiać do zmian w wyglądzie! <stopka>Życie to nie je bajka, trzeba je brać takie jakie jest i nie szukac przeciwskazań.One same się znajdą i trzeba je umiejetnie pokonywać a nie biadolić nad sobą.:classic_cool:</stopka>

prawiczek maciej maciejorzeszek26@tlen.pl'; CO TY TUTAJ GADASZ????????????????????????????????????????????

Gość prawiczek maciej
prawde o sobie

prawiczek maciej --- przeanalizuj moją stopkę a póżniej sie zastanów zanim buzie otworzysz:D ....................................................................................... <stopka>Życie to nie je bajka, trzeba je brać takie jakie jest i nie szukac przeciwskazań.One same się znajdą i trzeba je umiejetnie pokonywać a nie biadolić nad sobą.:classic_cool:</stopka> .....................................................................................

offerma-- cosik siez tobą dzieje niedobrego:O:( Do siebie zaczynasz mówić:(

chłopakiiii! :D jesteście słodcy 😘🌼 a napisałam, co napisałam, żebyście mieli świadomość, że dla niektórych kobiet wygląd naprawdę nie jest wcale aż tak istotny! :) oczywiście, gdyby ten gość był bardzo, bardzo brzydki, bo zaniedbany to faktycznie może nie byłby taki pewny siebie, ale nie jest on doskonaly i nie jest ideałem, nie przypomina żadnego przystojniaka znanego z TV, ale w moich oczach jego wygląd nabiera uroku, bo patrzę na niego przez pryzmat jego osobowości... :) cieszę się, że nie jest przystojniejszy, przynajmniej żadna laska nie będzie chciała mi go odbić :classic_cool:

takiego faceta spotyka się raz na 10lat - zawsze myślałam, że jestem kulturalna i dobrze wychowana, ale do jego dobrych manier bardzo mi daleko :D gość ma naprawde klase... jest rewelacyjny! :) pierwszy raz zależy mi, żeby na kimś zrobić dobre wrażenie i boje sie, że coś zepsuje.. :D ahahahah to aż niepodobne do mnie.. :)

Loooser - nie znam Cię, nie wiem czego może Ci brakować.. :D znam wielu kulturalnych facetów, ale ten jest najlepszy.. jest bogaty wewnętrznie. :)

to znaczy, że jest inteligentny, mądry, ma poczucie humoru, silny kręgosłup moralny, jest kulturalny, nie jest egoistą, ma w życiu cele, ambicje, chce spełniać marzenia, a przy okazji ma priorytety i wartości w życiu, oraz ogromny szacunek do innych ludzi. :)

wieczór w Pubie średni... głowa mnie boli, oczy szczypią od dymu.. było mnóstwo ludzi, nie zdążyłam pogadać z tymi, z którymi najbardziej chciałam... z tym związanych mam kilka niewiadomych. poza tym dziś widzę u eksa żałosny tekst na jego profilku, na jednym ze znanych portali społecznościowych :o nie cierpie go

taa, doszło, ale nie próbuj być detektywem :D ja wiem, czemu nie jesteśmy razem i powód był zupełnie inny niż Ci się wydaje.. i chociaż jest to temat na to forum to nie zamierzam tutaj o tym pisać.. :D

Gość pomimo swoich wad
Lady K. ma osobowość, i to miłą i pociągającą.

Gość pomimo swoich wad
A że fota nie jej, cóż każdy ma jekieś wady. ;)

Gość Najlepsze ze zawsze znajda sie
idioci ktorzy lykaja kazde kity:D:D:D

Gość baba chciala uchodzic za kafe
gwiazde,a kto pisal tu? :D stare prawiki i 76 letni desznik pod nickiem Freromon:D brawo!!!misja spelniona:D

Gość proszę o wyjasnienie
o jaką fotę chodź? Rzeczywiście, od Lady Kukuk wieje megalomanią. To musi być jakiś projekt.

a ja mam wrażenie, że wszystkie te pomarańcze, które poprzedzają moją wypowiedź to ta sama osoba :classic_cool: fotka jest moja :o specjalnie dałam taką, gdzie trudno byłoby mnie poznać na ulicy. :) dlaczego twierdzicie, że zdjęcie nie jest moje? :o

Gość to zelek znowu udaje durnie
:D:D