Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kukuk

Dobre rady - topic sygnowany Lady Kukuk

Polecane posty

Gość o boshe, dlaczego ludzie
nie mający zielonego pojęcia o prawie pozują na prawników ?

Steve_. - ja te pomarańczowe desperatki mam w poważaniu :D niech sobie piszą co chcą :) jeśli sprawia im to taką przyjemność :D to przykro byłoby z nimi dyskutować i psuć im zabawę. :)

Gość Steve_.
niektóre z tych desperatek są nawet zabawne... ech, czego to ludzie niewymyślą

nie mam ochoty o nich pisać :D wolałabym poruszyć jakiś przyjemniejszy temat.. :classic_cool: jak spędziłeś dzień, Steve? :) coś ciekawego u Ciebie? :) ja wczoraj późnym wieczorem dostałam propozycję spaceru o świcie od 25letniego faceta, którego poznałam na siłowni :classic_cool: sprawdzał pogodę i podobno proponowanego przez niego dnia ma być słonecznie i wyciąga mnie już o 7 rano na spacer!!! :D jeszcze nigdy nikt nie zaproponował mi takiej rozrywki, więc się zgodziłam z ciekawości :classic_cool: potem idziemy do piekarni na sniadanie, a następnie do herbaciarni :):)

"wszyscy maja cie gdzies" - Skarbeczku kochany 😘 wiem, że non stop wchodzisz na mój topic, żeby sprawdzić co nowego napisałam :classic_cool: pewnie podczas czytania moich postów robisz sobie dobrze :o:o:o RZYGAM!!!

Gość Steve_.
pilnuj swojego interesu

Gość Steve_.
dzień zaczełem jak zwykle o 6, pojechałem do pracy, troche pościemniałem że coś robie, po robocie kumple wyciągneli mnie na piwko i tak zleciała

Steve_. - nie wiem jak tam u Ciebie z pogodą, ale u mnie nie sprzyjała wyjściom z domu ;p lało jak nie wiem! :D jakie masz plany na najbliższy czas? :) planujesz coś ekstra? np. jakiś wypad na pare dni na urlop, albo jakies inne atrakcje? :)

Gość Steve_.
u mnie pogoda całkiem w deche, na urlopie byłem w lipcu, tydzień spędziłem nad bałtykiem, w sobote planuje odwiedzić pare klubów, może uda sie zbajerować jakąś niewiaste

Gość Steve_.
nie wysilajcie sie podszywki

Steve_. - i jak tam nad naszym Polskim morzem spędziłeś czas? :) clubbing to jest świetny plan na weekend! :D ostatnio wolę zwykłe Puby, ale to też przez to, że jest tam spokojniej i można normalnie porozmawiać z ludźmi. :) wyszalałam się w czasach liceum :D

Gość Steve_.
Akurat udało mi sie wstrzelić w piękną pogode, plaże zatłoczone, pełno turystów i turystek, wkoło pełno barów i resteauracji, fajne balety. Atmosfera iście wakacyjna. A Ty jak spędziłaś wakacje?

aż zazdroszczę! :D właściwie tego lata mało miałam takiego prawdziwego relaksu, wcale się nie opaliłam :D a w te wakacje na początku zdawałam egzaminy wstępne na mój drugi kierunek :) później byłam ze znajomymi na mazurach, ale pogoda była w kratkę. w pozostałe dni uczę się do egzaminu na kolejne kwalifikacje zawodowe. :) ogólnie sporo materiału już przerobiłam, także mam nadzieję, że zdam. :D pozostałe dni spotykam się ze znajomymi, robimy czasem jakieś grille, chodzimy na basen całą ekipą, albo robimy domówki u kumpeli no i raz na jakiś czas spotykam się z moim bliskim znajomym. :D to są moje pierwsze wakacje, gdy nie byłam na wakacjach za granicą :P

Gość Steve_.
No ja w te wakacje aż nad to sie opaliłem, też Ci zazdroszcze jeszcze tego miesiąca wolnego. Ja niestety moge jedynie liczyć na wolne wekendy. Nic, bede sie szykował do spania. kolorowych, i do jutra, postaram sie zajrzeć

Gość Steve_.
yhy, chyba jak pójde na bezrobocie. Narka

WITAM!!! :) średnio się wyspałam, pogoda jest do niczego.. :o na dworze roboty drogowe chyba zrobię sobie kąpiel SPA :classic_cool:

nie było mnie tu trochę długo :classic_cool: przez kolejne 4 dni też się nie pojawię :( ale grafik mam nieco napięty :D:D pozdrawiam Was, Słońca!!! 😘😘😘

przystojniaczek :o mówiłam już gamoniu, że studia zaczynają się od 1 października, ale widzę, że Twój malutki móżdżek tego nie ogarnia.. :o mam kilka randek w ciągu kolejnych dni :classic_cool: później wyjeżdżam ze znajomymi na jakiś czas w góry :)

siemka :D randkuje ostro od paru dni:classic_cool: jutro mam kolejne spotkanie wieczorem.. :D a z dzisiejszego jestem szalenie zadowolona! :):):) dawno nie rozmawiałam z tak inteligentnym, mądrym i wartościowym człowiekiem jak dziś... ;)

Gość prawiczek maciej
lady kukuk ładnie brzmi

prawiczek maciej maciejorzeszek26@tlen.pl'; -- ktoś cie dzisz szukał przed poludniem jakaś oranż,bawiłeś na innym temacie??

Gość prawiczek maciej
jakas oranz mnie szukała a co chciala

prawiczek maciej ---hahahaha mnie pytasz? co ja jej spowiednikiem jestem:D

Gość prawiczek maciej
a na jakim temacie ona była kiedy mnie szukała