Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdzioszkowa dama,;

wstydze sie jeszcze pierdziec przy chlopaku,, a jak jest z wami???

Polecane posty

Gość a ja.........?????????
jestem ze swoim juz 10lat i mimo to nie robie takich rzeczy w jego obecności,uwazam ze to takie nie estetyczne. sa miejsca w których owszem wypada ale tak np. oglądając film i walić smrody....? fee cos okropnego..... tylko szkoda ze i moj tak nie uwaza :( pierdzi gdy tylko mu sie chce twierdzi ze to normalne i dlaczego ma sie powstrzymywać skoro to fizjologia....a mnie to odrzuca :( ale coz nie zostawię go tylko dlatego ze pierdzi.....

Gość Kapuś jeden
a ja.........????????? Wiesz, ogień trzeba zwalczać ogniem. Więc może zemścij się na nim raz a porządkie 0 sukces murowany :D

Gość Zakręconazakręcona
"ja słyszałam jak dziewczyna strasznie pierdziała w damskim kiblu na uczelni, może myślała że jest sama, natychmiast wyszłam" a moze miała sraczke i datego tak pierdziala, nie uważasz ze kibel wlasnie do tego słuzy zeby sie wysrać? ty gdzie pierdzisz jak nie w kiblu? w kuchni? a może korek w dupie trzymasz ty przyszłaś jeść do tego kibla uczelnianego ze tak sie oburzylaś pierdzeniem? następnym razem nie pomyl miejsc, je sie w kuchni a sra w kiblu a nie odwrotnie

Gość dobra, ale wczesniej
Zakręconazakręcona "ja słyszałam jak dziewczyna strasznie pierdziała w damskim kiblu na uczelni, może myślała że jest sama, natychmiast wyszłam" a moze miała sraczke i datego tak pierdziala, nie uważasz ze kibel wlasnie do tego słuzy zeby sie wysrać? ty gdzie pierdzisz jak nie w kiblu? w kuchni? a może korek w dupie trzymasz ty przyszłaś jeść do tego kibla uczelnianego ze tak sie oburzylaś pierdzeniem? następnym razem nie pomyl miejsc, je sie w kuchni a sra w kiblu a nie odwrotnie" 10/10 :classic_cool: :D

Kapuś jeden rowniez pozdrawiam :) Kciukiem jak sobie wyobrazasz ,ze mam isc do lazienki albo na korytarz i ten smrod tam zostawic i tak sie bedzie po chacie nosic :D:D:D::D wole wcale tego nie zrobic :D:D:D:D: poki co daje jeszcze rade

Gość Kapuś jeden
Angel from hell z tego co pisze kciukiem jak po kimś śmierdzi, to znaczy że jest niewychowany :P A pierdzieć to można tylko w kiblu i to w dodatku po cichu żeby partner sie czasem nie dowiedział, że to robimy, bo sobie znajdzie inną bo na co mu taka pierdząca babka :D Doprawdy już bym wolał taką co pierdnie sobie od czasu do czasu i będzie się można z tego pośmiać niż taką, która będzie chciała rozwodu z powodu małego prrryk :)

Gość podbijam bo warto
debilka1234567890 słyszałam, że przy pierdzeniu trzeba rozchylić odbyt, to bąk będzie cichy c c c Nie radzę.Znam osoby jakie tego próbowało i usłyszałabyś wtedy takiego srocha będąc nad morzem z samego Zakopanego.To podstępne kłamstwo!:classic_cool:

Gość Kapuś jeden
Angel - No można, ale nie każdy potrafi taki zdrowy umiarek zachować ;) Niektórzy to trzymają aż im kichy popękają :D a są i tacy co walą równo i nie wiadomo co gorsze :P

Ja nie pierdzę przy moim i on przy mnie. Bardzo rzadko się zdarzy i czasem się śmiejemy z tego a czasem po prostu mówimy "przepraszam". Jesteśmy ze sobą 3,5 roku.

Gość zaeerinaa
up

Gość gość
Mój pierdzi i to nawet często,. wkurza mnie to czasem bo cieszy sie przy tym jak dziecko!! A ja przy nim nigdy bo mi wstyd. jego chociaż nie śmierdzą a moje to totalna masakra jakaś ;/ chyba bym mnie przestał kochać od tego smrodu :o

Gość Val Bonk
Ojj dziewczynki szukacie dziury w całym i tyle :D A mały bączek nikomu krzywdy przecież nie zrobi :) Przynajmniej ja o takim przypadku nie słuszałem by ktoś się wykończył fizycznie czy psychicznie od tego... Prędzej od wstrzymywania :P A to ludzka rzecz sobie bąknąć ;)

Gość zpps
dobrze gada polać mu!

Gość gość
fuuu ogarnijcie sie z tym baby! myslicie ze chłopak bedzie was kochał takie srające smierdzonce pierdzące???! żal.pl

Gość gość
przestałam się wstydzić jak zaszłam w ciążę... wtedy po prostu czasem niechcący mi się wymsknęło :p to było po prawie 5 latach związku. W ciąży już dawno nie jestem, ale bąki zostały, w końcu brzuch nie boli ;)

Gość gość
jestesmy małzeńswtem od 5 lat, gadamy o wszystkim ale nie pierdzimy przy sobie, wydaje mi sie ze to elementarna zasada kultury osobistej, wiadomo ze to u ludzi normalne ale nie chce zebym sie kojarzyla mezowi z jednym wielkim smierdzacym bakiem

Gość Val Bonk
gość 22:30 - To Ty zejdź chłopcze na ziemię, przed tym nie uciekniesz ;) No chyba, ze będziesz się zadawał tylko z gumowymi laskami :P Bo chyba tylko od takiej nigdy nie poczujesz żadnego bąka. Ehhh sam nie wiesz co tracisz :D haha

Gość gość
wielkia mi rzecz piernąć se :classic_cool:

Gość gość
dobry temat, pierdze przy zonie bez problemu, ona sie nieraz wstydzi widac ze sie rumieni i krepuje ale sie cieszy ze morze byc swobodna

Gość gość
kiedyś trza zacząć :) to nic strasznego wbrew pozorom

Gość Alfons Dupski
Wszyscy PIERDZIMY albowiem zostaliśmy stworzeni na podobieństwo boga

Gość Dupny zapach jest the best
Lubię kiedy kobieta puszcza prężne bąki a to że śmierdzi to już swoją drogą lubię nawet wąchać ten dupny zapach